forum.gif
laika prognoze
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / laika prognoze
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.08 10:33
 citēt
Ir entās interneta lapas kuras mēģina prognozēt laika apstākļus... bet ir ārī kada kurā var paskatīties kāds laiks bija pirms nedēļas?
Publicēts: 11.04.08 11:11
 citēt
Paskaties sheit:

www.meteo.lv...

aizsuuti vinjiem veestuli lai pasaka kaa var apskatiities
Publicēts: 11.04.08 11:14
 citēt
Diez vai laika prognozētāji grib, lai viņiem baksta pirkstu degunā par to, ka prognozēja nepareizi, bet reti jau gadās, ka prognozē tiešām pareizi. :) Tāpēc vecās prognozes tiek aprakstas lielās tumšās bedrēs IMHO. 8)
Publicēts: 11.04.08 11:25
 citēt
Diez vai laika prognozētāji grib, lai viņiem baksta pirkstu degunā par to, ka prognozēja nepareizi, bet reti jau gadās, ka prognozē tiešām pareizi. :) Tāpēc vecās prognozes tiek aprakstas lielās tumšās bedrēs IMHO. 8)

Bekstīt es viņiem negribu... vnk. stastiski sāku pētīt mana tiešā darba produkcijas apgrozījumu, un tas ievērojami mainās attiecībā no laika apstākļiem... nu atceros, ka pagājušo ceturtdien un piekdien bija labs laiks, bet tālāk man atmiņa nav ierakstījusi...
Publicēts: 11.04.08 11:26
 citēt
nu, uzraksti uz meteo.lv, mož šie tiešām ir atsaucīgi un Tev iedot vajadzīgo info! :)
Publicēts: 11.04.08 12:14
 citēt
www.windguru.cz...

bet lai tiktu pie vēstures nāksies noabonēt... bet ir vērts....
Publicēts: 11.04.08 17:15
 citēt
vo nezināju par to vēsturi windguru.cz, kaut arī abonēju...
Publicēts: 12.04.08 11:56
 citēt
Bekstīt es viņiem negribu... vnk. stastiski sāku pētīt mana tiešā darba produkcijas apgrozījumu, un tas ievērojami mainās attiecībā no laika apstākļiem... nu atceros, ka pagājušo ceturtdien un piekdien bija labs laiks, bet tālāk man atmiņa nav ierakstījusi...

Tu tirgo lietussargus??? :wink: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 12.04.08 12:51
 citēt
Citas aktivitates tac ar atkariigas no laika apstaakliem ,piem, turisms... :lol:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):