forum.gif
Hokeja čempionāts 2008
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Hokeja čempionāts 2008
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.08 10:55
 citēt
Tuvojas (sāksies 1.maijā) kārtējie latviešu nacionālie svētki - Pasaules hokeja čempionāts. Vai kādam ir plāns braukt uz Kanādu, sabildēt tur visu dzīvajā? Vai arī visi sliecās tikai uz fanu bildēšanu tepat Rīgā, Liepājā, Madonā utt utjp? :)
Publicēts: 11.04.08 10:57
 citēt
Hehe es eju uz pārbaudes spēlēm (laikam)!!! :)
Publicēts: 11.04.08 11:03
 citēt

kad? es arī gribu! :)
Publicēts: 11.04.08 11:05
 citēt
shaubu nav , busim chempioni :D
Publicēts: 11.04.08 11:09
 citēt

Visu ko grib nevar dabūt :lol:
Publicēts: 11.04.08 11:11
 citēt

Es jau neprasu visu. Tikai interesējos, kad ir tās spēles (mož vēl varu pamanīties tikt). :)
Publicēts: 11.04.08 11:24
 citēt

Es jau neprasu visu. Tikai interesējos, kad ir tās spēles (mož vēl varu pamanīties tikt). :)

Pats atradu esportā: "Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs 14. aprīlī Arēnā Rīga, kad mūsējo pretinieki būs Dānijas izlase. Spēle ar Dāniju Rīgā līdzjutējiem būs pēdējā iespēja klātienē skatīt mūsu hokejistus, jo pēc tam tiks aizvadītas trīs pārbaudes izbraukumā Eiropā (ar Slovākiju 17. aprīlī, ar Dāniju 19. aprīlī un ar Zviedriju 24. aprīlī), bet jau 25. aprīlī mūsu izlase izlido uz Kanādu, lai izietu aklimatizāciju un labāk sagatavotos cīņām pasaules čempionātā." Vēl tik kaut kā jānoskaidro vai (un, ja jā, tad kur) var vēl nopirkt biļetes. :)
Publicēts: 11.04.08 11:29
 citēt
Es Latvijas hokeja fanus varētu salīdzināt ar krievu futbola faniem :) , ne viena ne otra komanda jēdzīgi spēlēt nemāk bet faniem pofig :) .
Publicēts: 11.04.08 16:05
 citēt
Tad kāds plāno braukt uz Kanādu? Vai tomēr neviens?
Publicēts: 11.04.08 16:23
 citēt
truukst atbildes "kaa parasti"
Publicēts: 11.04.08 16:42
 citēt
ne viena ne otra komanda jēdzīgi spēlēt nemāk bet faniem pofig :) .

Nevis pofig.. bet vnk mīl šo sēli! Jebkurš kārtīgs fans (lai tā būtu nac. izlase vai ind. komanda) atbalstīs savējo, neskatoties uz slikto spēli :)
Publicēts: 11.04.08 17:01
 citēt
ne viena ne otra komanda jēdzīgi spēlēt nemāk bet faniem pofig :) .

Nevis pofig.. bet vnk mīl šo sēli! Jebkurš kārtīgs fans (lai tā būtu nac. izlase vai ind. komanda) atbalstīs savējo, neskatoties uz slikto spēli :)

Tas pareizi ! Bet spēles kvalitāte, kopš debijas, lēnām slīdējusi uz leju......pērnais čempis man vispār bija vilšanās.
Publicēts: 11.04.08 17:04
 citēt
Ir slitāk, nekā reiz bija. Bet nav jau arī TIK slikti, kā te tagad tiek spriests! :)
Publicēts: 11.04.08 17:07
 citēt

Tā kā nēsmu fans tad man to nesaprast. Man patīk skaista spēle neatkarīgi no komandas, tāpēc biežāk interesantāk skatīties spēcīgas klubu spēles nevis pasaules čempionātus. (tas par futeni jo hoķjis mani sevišķi nepievelk)
Publicēts: 11.04.08 17:35
 citēt
Nu par nac. izlasi ir jāfano tik un tā.. patriotisms ta kur paliek?!
Arī hoķis nesaista.. bet pēc iespējas skatos visu, kur kur piedalās `savējie`
Publicēts: 11.04.08 17:43
 citēt
skatities ir viens, bet prognozet bullshitu ir cits :)

patik hokjis, vienigais, kas latvieshos puslidz uztur patriotisma garu ...
Publicēts: 11.04.08 17:56
 citēt

Daļēja taisnība, bet arī citos spotra veidos augsti panākumi šo garu rada - piem. futbols.
Publicēts: 11.04.08 18:00
 citēt

Nu tik skaļiem vārdiem gan nevaidzētu mētāties :) . Esmu solidārs ar Oskara Vailda teicieniem par patriotismu. :)
Publicēts: 11.04.08 18:05
 citēt
Ai nu beidz... esam maza valstiņa... Tā jau mēs esam virs pa* uzlekuši daudzās jomās :)
Publicēts: 11.04.08 18:13
 citēt

Daļēja taisnība, bet arī citos spotra veidos augsti panākumi šo garu rada - piem. futbols.

kadi gan latvijai ir augsti panakumi futbolaa??? :shock: :shock: :shock:
Publicēts: 11.04.08 18:18
 citēt

1x netīšām tika Eiropas kausa izcīņā :D . Latvijas futbols vēl sliktākā stāvoklī nekā hokejs :) .
Publicēts: 11.04.08 18:25
 citēt

1x netīšām tika Eiropas kausa izcīņā :D . Latvijas futbols vēl sliktākā stāvoklī nekā hokejs :) .

tas vienigais laikam. bet nu ko var gribet. puse futbola izlases nemaz latvie;su valoda runat nemak.
Publicēts: 12.04.08 07:15
 citēt
Ai nu beidz... esam maza valstiņa... Tā jau mēs esam virs pa* uzlekuši daudzās jomās :)

Tu runā par A.Šleseru? :)
Publicēts: 12.04.08 09:42
 citēt
Uz Kanādu nebraukšu, bet pirmdien uz pārbaudes spēli gan iešu...
Publicēts: 12.04.08 10:15
 citēt
Tu runā par A.Šleseru? :)

Arī.. un ne tikai par viņu... sarēķinot panākumus uz `spējīgo` valsts iedzīvotāju... tas tā bija domāts. Nu kā jau LV :)
Publicēts: 12.04.08 15:13
 citēt

Ņefiga,pēc zaudējuma Kanādai ar 11: 1 ( vai nulle ? ) vairs necienu to konkrēto izlasi. Sportā var nevaikties, var būt sūdīgi tiesneši, BET ir jākapā līdz galam ! Vienmēr, arī tad, ja ar loģiku draudzējoties šķiet, ka nav vērts. Tieši ar to arī Kanādas izlase man vienmēr ir bijusi simpātiska - bezkompromisa cīņa, nežēlojot ne sevi, ne pretinieku.
Publicēts: 12.04.08 19:54
 citēt

Ņefiga,pēc zaudējuma Kanādai ar 11: 1 ( vai nulle ? ) vairs necienu to konkrēto izlasi. Sportā var nevaikties, var būt sūdīgi tiesneši, BET ir jākapā līdz galam ! Vienmēr, arī tad, ja ar loģiku draudzējoties šķiet, ka nav vērts. Tieši ar to arī Kanādas izlase man vienmēr ir bijusi simpātiska - bezkompromisa cīņa, nežēlojot ne sevi, ne pretinieku.

sudigs piemers imho
Publicēts: 12.04.08 19:55
 citēt

VIŅI ARĪ NECIENA TĀDUS LĪDZJUTĒJUS.
Publicēts: 12.04.08 22:35
 citēt

Kanāda ir Kanāda... Tomēr! Es, kad čempis bija Latvijā, biju uz Kanādas/Novrēģijas spēli. Vot tad gan bija pilnīgi un absolūti "spēle vienos vārtos". Norvēģi izrādīja PILNĪGU bezpalīdzību, zaudējot ar kaut kādiem arī patsmit vārtiem samestiem viņu vārtos.
Publicēts: 13.04.08 16:37
 citēt
Ha,es braucu klātienē,vērot,kā mūsējie sitīs hoķi,jau 28.aprilī izlidoju
Publicēts: 13.04.08 17:13
 citēt
metrapole, smuka tev bildīte profilā :)
Publicēts: 13.04.08 17:33
 citēt
Paldies tev,nu jā :lol: skaista gan,bet drīz jau kravāju somas
Publicēts: 13.04.08 19:48
 citēt
Gaidīsim kaudzi ar bildēm! :) Lai jauks ceļojums! ;)
Publicēts: 13.04.08 20:44
 citēt
Aha,cik nu varēšu tik būs,vēl būšu slavas zālē NHL,Niagāras ūdenskritumu redzēšu ar savām acīm
Publicēts: 13.04.08 21:42
 citēt
Ha,es braucu klātienē,vērot,kā mūsējie sitīs hoķi,jau 28.aprilī izlidoju

lasīju romānu- Bultas krīt okeānā. :D
NEBRAUC.
Publicēts: 13.04.08 21:48
 citēt
Kādas tev vēl bultas....................?
Publicēts: 14.04.08 07:55
 citēt
Kādas tev vēl bultas....................?

Tā romāna sauca lidmašīnas :D , trīs vien uzspridzināja :twisted:
Publicēts: 14.04.08 08:13
 citēt
Biju uz Latvijas - Somijas pārbaudes spēli, prieks skatīties, ka daudz jaunie LV izlasē salasīti. Protams, šo spēli nevarēja ņemt par pilnu, jo no somu puses spēlēja kkāda internātskolas komanda, bet visā visumā mūsējie spēlēja godam...
Šovakar iešu uz Dānija - Latvija, gan jau būs ok....
Publicēts: 14.04.08 09:02
 citēt
Skatos un priecaajos.. :D
Publicēts: 14.04.08 09:44
 citēt

VIŅI ARĪ NECIENA TĀDUS LĪDZJUTĒJUS.

Manuprāt šādas domas visbiežāk pauž sporta fani, kuru pašu prakse lielākoties aprobežojās ar komplektu dīvāns/TV/alus/
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas