Tuvojas (sāksies 1.maijā) kārtējie latviešu nacionālie svētki - Pasaules hokeja čempionāts. Vai kādam ir plāns braukt uz Kanādu, sabildēt tur visu dzīvajā? Vai arī visi sliecās tikai uz fanu bildēšanu tepat Rīgā, Liepājā, Madonā utt utjp?
Es jau neprasu visu. Tikai interesējos, kad ir tās spēles (mož vēl varu pamanīties tikt).
Pats atradu esportā: "Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs 14. aprīlī Arēnā Rīga, kad mūsējo pretinieki būs Dānijas izlase. Spēle ar Dāniju Rīgā līdzjutējiem būs pēdējā iespēja klātienē skatīt mūsu hokejistus, jo pēc tam tiks aizvadītas trīs pārbaudes izbraukumā Eiropā (ar Slovākiju 17. aprīlī, ar Dāniju 19. aprīlī un ar Zviedriju 24. aprīlī), bet jau 25. aprīlī mūsu izlase izlido uz Kanādu, lai izietu aklimatizāciju un labāk sagatavotos cīņām pasaules čempionātā." Vēl tik kaut kā jānoskaidro vai (un, ja jā, tad kur) var vēl nopirkt biļetes.
Nevis pofig.. bet vnk mīl šo sēli! Jebkurš kārtīgs fans (lai tā būtu nac. izlase vai ind. komanda) atbalstīs savējo, neskatoties uz slikto spēli
Tā kā nēsmu fans tad man to nesaprast. Man patīk skaista spēle neatkarīgi no komandas, tāpēc biežāk interesantāk skatīties spēcīgas klubu spēles nevis pasaules čempionātus. (tas par futeni jo hoķjis mani sevišķi nepievelk)
Nu par nac. izlasi ir jāfano tik un tā.. patriotisms ta kur paliek?! Arī hoķis nesaista.. bet pēc iespējas skatos visu, kur kur piedalās `savējie`
Ņefiga,pēc zaudējuma Kanādai ar 11: 1 ( vai nulle ? ) vairs necienu to konkrēto izlasi. Sportā var nevaikties, var būt sūdīgi tiesneši, BET ir jākapā līdz galam ! Vienmēr, arī tad, ja ar loģiku draudzējoties šķiet, ka nav vērts. Tieši ar to arī Kanādas izlase man vienmēr ir bijusi simpātiska - bezkompromisa cīņa, nežēlojot ne sevi, ne pretinieku.
Ņefiga,pēc zaudējuma Kanādai ar 11: 1 ( vai nulle ? ) vairs necienu to konkrēto izlasi. Sportā var nevaikties, var būt sūdīgi tiesneši, BET ir jākapā līdz galam ! Vienmēr, arī tad, ja ar loģiku draudzējoties šķiet, ka nav vērts. Tieši ar to arī Kanādas izlase man vienmēr ir bijusi simpātiska - bezkompromisa cīņa, nežēlojot ne sevi, ne pretinieku.
Nu par nac. izlasi ir jāfano tik un tā.. patriotisms ta kur paliek?! Arī hoķis nesaista.. bet pēc iespējas skatos visu, kur kur piedalās `savējie`
Kanāda ir Kanāda... Tomēr! Es, kad čempis bija Latvijā, biju uz Kanādas/Novrēģijas spēli. Vot tad gan bija pilnīgi un absolūti "spēle vienos vārtos". Norvēģi izrādīja PILNĪGU bezpalīdzību, zaudējot ar kaut kādiem arī patsmit vārtiem samestiem viņu vārtos.
Biju uz Latvijas - Somijas pārbaudes spēli, prieks skatīties, ka daudz jaunie LV izlasē salasīti. Protams, šo spēli nevarēja ņemt par pilnu, jo no somu puses spēlēja kkāda internātskolas komanda, bet visā visumā mūsējie spēlēja godam... Šovakar iešu uz Dānija - Latvija, gan jau būs ok....
VIŅI ARĪ NECIENA TĀDUS LĪDZJUTĒJUS.
Manuprāt šādas domas visbiežāk pauž sporta fani, kuru pašu prakse lielākoties aprobežojās ar komplektu dīvāns/TV/alus/