.... ar foto nopietni es sāku nodarboties 2-3 gadus atpakaļ....
uš
nu, nu Billij, lateni gan Tev tajā ģimnāzē nav iemācījuši!!!
un tas, cik sen Tu jau sāki nodarboties, man pie pī un katru gadu tač tas gadu skaits mainīsies, ko tad, katru gadu rakstīsi jaunus cīparus iekšā? )) un vārdiņš "es" tur traki ir lieks.
Varbūt labāk: ar foto nopietni sāku nodarboties pirms pāris/vairākiem gadiem.... blā blā blā.
ps. un vēl man ir čujs, ka pēdējā rindā pirms "ko" jāieliek komats.
Un scrollojot ar rullīti galerijās, mani personīgi tracina, ka mainās bildes, nevis lapa braukā uz augšu un leju. Bet es jau veca, piekasīga ome.
minerva: mēģināja man iemācīt, bet vai es mācījos.. :twisted: es vispār divains frukts! Vārdā Billijs ar eksāmenu līmeņiem LV D, bet ENG A! Bet nu tīrs latvietis..
.... ar foto nopietni es sāku nodarboties 2-3 gadus atpakaļ....
uš
nu, nu Billij, lateni gan Tev tajā ģimnāzē nav iemācījuši!!!
un tas, cik sen Tu jau sāki nodarboties, man pie pī un katru gadu tač tas gadu skaits mainīsies, ko tad, katru gadu rakstīsi jaunus cīparus iekšā? )) un vārdiņš "es" tur traki ir lieks.
Varbūt labāk: ar foto nopietni sāku nodarboties tālajā 2000sausajā gadā un ieraksti gadu, tālā nākotnē noderēs .... blā blā blā.
ps. un vēl man ir čujs, ka pēdējā rindā pirms "ko" jāieliek komats.
Un scrollojot ar rullīti galerijās, mani personīgi tracina, ka mainās bildes, nevis lapa braukā uz augšu un leju. Bet es jau veca, piekasīga ome.