forum.gif
gulbji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / gulbji
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.08 17:11
 citēt
Tauta, pastaastiet pls kuraas vietas shobriid tusee gulbji? man vaig gulbju bildes ....
Publicēts: 11.04.08 17:21
 citēt
Ķengaragā, pie noeejas pie Daugavas. Aptuvenā adrese- Maskavas iela 262, kur veikals MEGO.
Publicēts: 11.04.08 17:22
 citēt
Pie Vanshu tilta 2 redzeju.
Publicēts: 11.04.08 17:23
 citēt
trīs gab. pastāvīgi dzīvo savos apartamentos dīķī pie Mazā Anša. (pie Valmieras. :)
Publicēts: 11.04.08 17:23
 citēt
tievz, oo - paldies - tur apmeram dziivo mana pazinja, kurai varu piezvaniit un apjautaaties vai shie nav "aiz braukushi" prom ;-)))) Tas teiciens par aizbraukshanu ir no vienas tel sarunas, kad es zvaniiju un jautaaju vai Saulkrastos ir g ulbji ... man atbildeeja - nee nav, gulbji tur tuseejot tikai iisi pirms aizbraukshanas;-))))
Publicēts: 11.04.08 17:24
 citēt
soms, pataalu braukt ;-) man kaut kur tuvaak pie riigas pls;-)
Publicēts: 11.04.08 17:40
 citēt
Jugla pie udeniem ir cik uziet...
Publicēts: 12.04.08 17:39
 citēt
Daibē zivju dīķos kādi 100 ir!
Publicēts: 12.04.08 17:41
 citēt
yeah
daibe rocks
Publicēts: 12.04.08 19:23
 citēt
Tie, kas dzīvo Ķengaragā prom nekad nelido - diedelnieku bars - izdzīvo tikai no tautas dotās paikas :)
Bet par skaistiem gulbjiem viņus nosaukt tā pagrutāk :) tādi plukatas vien ir, nu vismaz pagajušajā gadā tādi tur tusējās..
Publicēts: 12.04.08 20:47
 citēt
Pavisam exsotiski isskatijas sorit Gaismas stacija kas aiz skirotavas. Appludusi pljava ar pagaru zaali un starp spilgti zaju zali ped gulbju bars.
Publicēts: 12.04.08 22:27
 citēt
Pavisam exsotiski isskatijas sorit Gaismas stacija kas aiz skirotavas. Appludusi pljava ar pagaru zaali un starp spilgti zaju zali ped gulbju bars.

Un aparāts nebija līdz?
Publicēts: 12.04.08 22:32
 citēt
Kaut nu riit sauliite spiideetu - vareetu uz Daibi aizshaut ;-)
Publicēts: 12.04.08 22:36
 citēt
Kaut nu riit sauliite spiideetu - vareetu uz Daibi aizshaut ;-)

zini kur ir daibe?
Publicēts: 12.04.08 22:44
 citēt
Pag, pie mūsiem ar ir!:)
Publicēts: 13.04.08 00:08
 citēt
Kaņierī arī ir, paņem tikai maizi līdz :D
Publicēts: 13.04.08 00:21
 citēt

Un aparāts nebija līdz?

Antuun, to ko šokolādi esi pārēdies?

Lunis + Aparāts ≠ Gulbji
Lunis + Aparāts = Forši Zaķi

:lol: :lol: :lol:
Publicēts: 13.04.08 00:26
 citēt

Un aparāts nebija līdz?

Lunis + Aparāts ≠ Gulbji

tur nu gan man šķiet maldāties
www.diena.lv...
Publicēts: 13.04.08 00:50
 citēt
http://www.diena.lv/lat/tautas_balss/lasitaju_fotogalerijas/lasiitaaju_fotogalerija_pavasara_ziedu_saluuts#p_14

sorī, bet man tavs links neverās... Labi, būs vien jātic uz vārda un jāņem savi vārdi atpakaļ :roll:

Viena no manām mīļākajām filmām ir "Džezā tikai meitenes"
Filmas pēdējā frāze ir vienkārši satriecoša - "U každevo svoji ņedostatki" :lol:
Publicēts: 13.04.08 02:03
 citēt
zo, nuuu ... man it kaa darbs tads - zinaat visus celjus ;-)
AGNOS, a tas ir kur!?!?!?!?
Publicēts: 13.04.08 02:38
 citēt
stings : Kļūdies , tas ir "Bračka" Raitis :)
Publicēts: 13.04.08 11:15
 citēt
zo, nuuu ... man it kaa darbs tads - zinaat visus celjus ;-)
AGNOS, a tas ir kur!?!?!?!?

man vnk tads jautajums radas jo teici ka lidz mazajam ansim ir par talu, bet nu tas ir nedaudz talak ka lidz daibei.
Publicēts: 13.04.08 11:31
 citēt

ui, sajaucu- Raitis, Rihards , bet
latvian1.valuehost.ru...
Publicēts: 13.04.08 11:32
 citēt
zo, nu prieksh sveetdienas dienas vareetu arii taalaak :-) darbdienaas tas pataalu :-)
Publicēts: 13.04.08 11:47
 citēt
iistie gulbji ir tikai Gulbenee
Publicēts: 14.04.08 23:18
 citēt

http://latvian1.valuehost.ru/bildes/details.php?image_id=443&mode=search

Ne tu viena mus jauc , ta jautrak gaja ar cekistiem kad kad abi sancejam prese un ik pa bridi dabujam pa kaklu viens par otru:):) Visjautrakais ka Raitis aizlaida uz Armenijas zemestrici sabildeja tur zarkus gredas un likju rindas BET velak cekisti mani nema par to prieksjaaa a es biju nahaligs purns un dirsos preti:):)

A jaa par tam pukjitem , gribeji zinat KUR tas ira?
Tas ir punktaa N56°53.107' E23°15.342' Tukums-Jelgava sosejas krustojums ar celju uz Pravinju staciju.
Publicēts: 14.04.08 23:24
 citēt

Un aparāts nebija līdz?

Lunis + Aparāts ≠ Gulbji

http://www.diena.lv/lat/tautas_balss/lasitaju_fotogalerijas/lasiitaaju_fotogalerija_pavasara_ziedu_saluuts#p_14

Bet Lunis tak nav Raitis..... :roll:
Publicēts: 14.04.08 23:25
 citēt
oj, izlasīju arī tālāk ;)

A magones smukas!
Publicēts: 15.04.08 00:01
 citēt

Bet Lunis tak nav Raitis..... :roll:

Visi Raiti kādreiz kļūst par luņiem (vai otrādi?)...:)))
Publicēts: 15.04.08 08:28
 citēt
Juglā ne pie Juglas ezera, bet pie tās pļaņčkas, kura ar ar 40. A vienu pieturu pirms gala.
Publicēts: 15.04.08 09:14
 citēt

http://latvian1.valuehost.ru/bildes/details.php?image_id=443&mode=search

Ne tu viena mus jauc , ta jautrak gaja ar cekistiem kad kad abi sancejam prese un ik pa bridi dabujam pa kaklu viens par otru:):) Visjautrakais ka Raitis aizlaida uz Armenijas zemestrici sabildeja tur zarkus gredas un likju rindas BET velak cekisti mani nema par to prieksjaaa a es biju nahaligs purns un dirsos preti:):)

A jaa par tam pukjitem , gribeji zinat KUR tas ira?
Tas ir punktaa N56°53.107' E23°15.342' Tukums-Jelgava sosejas krustojums ar celju uz Pravinju staciju.

gaidu magoņu ziedēšanas laiku! tikai laikam jau tās šogad noziedēs manis nebildētas, vismaz šeit Latvijā, jācer, ka tur, kur būsu es, arī ziedēs magones un ne tikai :)

kaut kad jau biju atradusi, ka Lunis bildē visu- gan ainavas, gan puķes gan arī "zaķus"... :D
Publicēts: 15.04.08 16:23
 citēt
stings: Laukos pedejos gados intensivi sak izmantot Kultivetas magones ko sasej kopa ar visadiem graudaugiem. Sakuma brinijos ka peksni gadas ka veseliem laukiem serakanas pljavas gagones pietam zied no Junija lidz Septembrim , iZradas SPECIALI PIEJAUC STADOT!
Publicēts: 15.04.08 17:34
 citēt
lai ir kultivētas, skaisti taču... !!! pērnvasar pirms jāņiem braucu tai pašā Tevis aprakstītā rajonā, vakars- riet saule, gribas iebrist pļavā un aizmigt...
nomierināji mani, ka zied līdz septembrim- tad būšu atpakaļ un varēšu salīdzināt, kuras puķes skaistākas, tālu zemju vai Latvijas, lai gan nojaušu, ka vietējās...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):