tievz, oo - paldies - tur apmeram dziivo mana pazinja, kurai varu piezvaniit un apjautaaties vai shie nav "aiz braukushi" prom ;-)))) Tas teiciens par aizbraukshanu ir no vienas tel sarunas, kad es zvaniiju un jautaaju vai Saulkrastos ir g ulbji ... man atbildeeja - nee nav, gulbji tur tuseejot tikai iisi pirms aizbraukshanas;-))))
Tie, kas dzīvo Ķengaragā prom nekad nelido - diedelnieku bars - izdzīvo tikai no tautas dotās paikas Bet par skaistiem gulbjiem viņus nosaukt tā pagrutāk tādi plukatas vien ir, nu vismaz pagajušajā gadā tādi tur tusējās..
ui, sajaucu- Raitis, Rihards , bet http://latvian1.valuehost.ru/bildes/details.php?image_id=443&mode=search
Ne tu viena mus jauc , ta jautrak gaja ar cekistiem kad kad abi sancejam prese un ik pa bridi dabujam pa kaklu viens par otru Visjautrakais ka Raitis aizlaida uz Armenijas zemestrici sabildeja tur zarkus gredas un likju rindas BET velak cekisti mani nema par to prieksjaaa a es biju nahaligs purns un dirsos preti
A jaa par tam pukjitem , gribeji zinat KUR tas ira? Tas ir punktaa N56°53.107' E23°15.342' Tukums-Jelgava sosejas krustojums ar celju uz Pravinju staciju.
ui, sajaucu- Raitis, Rihards , bet http://latvian1.valuehost.ru/bildes/details.php?image_id=443&mode=search
Ne tu viena mus jauc , ta jautrak gaja ar cekistiem kad kad abi sancejam prese un ik pa bridi dabujam pa kaklu viens par otru Visjautrakais ka Raitis aizlaida uz Armenijas zemestrici sabildeja tur zarkus gredas un likju rindas BET velak cekisti mani nema par to prieksjaaa a es biju nahaligs purns un dirsos preti
A jaa par tam pukjitem , gribeji zinat KUR tas ira? Tas ir punktaa N56°53.107' E23°15.342' Tukums-Jelgava sosejas krustojums ar celju uz Pravinju staciju.
gaidu magoņu ziedēšanas laiku! tikai laikam jau tās šogad noziedēs manis nebildētas, vismaz šeit Latvijā, jācer, ka tur, kur būsu es, arī ziedēs magones un ne tikai
kaut kad jau biju atradusi, ka Lunis bildē visu- gan ainavas, gan puķes gan arī "zaķus"...
stings: Laukos pedejos gados intensivi sak izmantot Kultivetas magones ko sasej kopa ar visadiem graudaugiem. Sakuma brinijos ka peksni gadas ka veseliem laukiem serakanas pljavas gagones pietam zied no Junija lidz Septembrim , iZradas SPECIALI PIEJAUC STADOT!
lai ir kultivētas, skaisti taču... !!! pērnvasar pirms jāņiem braucu tai pašā Tevis aprakstītā rajonā, vakars- riet saule, gribas iebrist pļavā un aizmigt... nomierināji mani, ka zied līdz septembrim- tad būšu atpakaļ un varēšu salīdzināt, kuras puķes skaistākas, tālu zemju vai Latvijas, lai gan nojaušu, ka vietējās...