vot juutjuubu paskatot, seminaru piedavjumus palasot sak likties, ka eksiste tikai kaazu un studijas foto. a kaa ar tiem, kas beeres bildee? neviens netaisa kursus/pleneerus? jo taksh arii, beeru bildes ir nozimigas, lai ari notikums vairuma gadijumu mazak priecigs par kaazam - pec tam mantu dalot tak jaredz, kas patiesham raud, kas tikai izliekas.
man vienakrshi tiri interesetu paverot kadu beeru foto pleneeru......... :roll:
vot juutjuubu paskatot, seminaru piedavjumus palasot sak likties, ka eksiste tikai kaazu un studijas foto. a kaa ar tiem, kas beeres bildee? neviens netaisa kursus/pleneerus? jo taksh arii, beeru bildes ir nozimigas, lai ari notikums vairuma gadijumu mazak priecigs par kaazam - pec tam mantu dalot tak jaredz, kas patiesham raud, kas tikai izliekas.
man vienakrshi tiri interesetu paverot kadu beeru foto pleneeru......... :roll:
Atšķirība ir tikai tā, ka bērēs vairāk fočē viesus, nevis galveno pasākuma personu.
Šis plenērs ir advancētās foto kursu grupas ietvaros, kuri maksā 140 Ls un ilgst pusotru mēnesi. Kursu ietvaros ir vairāki plenēri, lekcijas, studijas nodarbības utjpr.
Vēl bija limitētas 10 "viesu" vietas, kuriem piedalīšanās bija bezmaksas un kuri arī drīkstēja fotogrāfēt, tiesa gan, viesiem nekāda iepriekšēja teorētiska sagatavošana pasākumam vai vēlāka bilžu analīze programmā neietilpst, atšķirībā no kursu apmeklētājiem.
Vispār uzskatu, ka plenērs bez iepriekšējas sagatavošanas bāzes tam ir diezgan bezjēdzīgs pasākums no apmeklētaja viedokļa. Tāpēc plenērus rīkoju TIKAI fotokursu ietvaros.
Ja godiigi, nekad neesmu sapratusi, kaapec ap kazam taisa taadu shumu.....pareizi te kads uzrakstija, kapec tad netaisa seminarus beeru fotografeshanai, koncertu, kristiibu...? Zavadskis 3 stundas izstasta par kazam un vairak nevajag...pietiks nofokjet 1 kazas un viss bus vairak vai mazak skaidrs.....kazas jauztver ka pasakuma bildeshana + art..un nav tur ko , ja fishka ir uz foto kaa taadu, tad da jebko var fotografet...kazas, beres vatevaa, ja fishkas nav...tad ari nekadi pleneri nepalidzes....
bambucha, bet par tam 1ajam kaazam - nu un kuri tad bus tie trusishi, kas sanjems nepieredzejusha cilveka bildes? nav ne vainas pashai idejai, kaazu izspelei. a vot tas ka studija un kaazas ir vienigais, ko vispar vel kads fotografe........ nu, es jau vel mazs un dumsh.
Man pilnīgi žēl paliek Bambučas un Jonatana famīliju, kura tik izmisīgi cenšas nolikt manis rīkotos pasākumus da i vispār jebkuru topiku, kuru iepostēju kādā no fotoportāliem...
Kapēc? Tapēc, ka es ar pienācīgu pietāti neizturos pret gõtiskajām faktūriņām atsevišķos leijerīšos? Labi, vairāk tā nedarīšu...!
Man pilnīgi žēl paliek Bambučas un Jonatana famīliju, kura tik izmisīgi cenšas nolikt manis rīkotos pasākumus da i vispār jebkuru topiku, kuru iepostēju kādā no fotoportāliem...
Kapēc? Tapēc, ka es ar pienācīgu pietāti neizturos pret gõtiskajām faktūriņām atsevišķos leijerīšos? Labi, vairāk tā nedarīšu...!
Faktūriņas rullē, Ogre arī!!! Pīs!
Juriiti, ko nu atkal cepies, neviens te tavu konkreto pasakumu neaplika , es runaju par kazu fotografeshanu vispaariigi....bet tu karteejo reizi nevari savaldiit savu valodu ....