forum.gif
Kāzu foto plenērs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu foto plenērs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.08 11:56
 citēt
Man pilnīgi žēl paliek Bambučas un Jonatana famīliju, kura tik izmisīgi cenšas nolikt manis rīkotos pasākumus da i vispār jebkuru topiku, kuru iepostēju kādā no fotoportāliem...:)

Kapēc? Tapēc, ka es ar pienācīgu pietāti neizturos pret gõtiskajām faktūriņām atsevišķos leijerīšos? Labi, vairāk tā nedarīšu...!:)

Faktūriņas rullē, Ogre arī!!!
Pīs!:)

Juriiti, ko nu atkal cepies, neviens te tavu konkreto pasakumu neaplika , es runaju par kazu fotografeshanu vispaariigi....bet tu karteejo reizi nevari savaldiit savu valodu ....

Bučiņas arī tev! :)

Valodas nekādas nebija, bija tikai links uz kāzu foto plenēra video, kura dalībniekus jums ar Jonatanu obligāti vajadzēja mēgināt opošļāķiķ. Kā parasti...

Tas nemaina manu attieksmi pret Ogri. Man Ogre patīk. Neskatoties ne uz ko.

P.S. Nopietni- esmu dzirdējis, ka jūsu rīkotie kursi esot baigi super! Tā kā uz maniem pieraksts ir pilns līdz rudenim, es varētu savā mājaslapā ielikt linku uz jūsējiem, lai cilvēki var pamācīties pa vasaru fočēt un tā...

Tik nezinu, uz kurieni jālinko...moš nopublicē linku te!
Publicēts: 14.04.08 11:57
 citēt

moš pietiks? kāda starpība kā katrs atpūšas? es kaut ko komentēju par citiem?
bļin, es labprāt skaļi kaut ko pateiktu!!

Par to kaa kursh atpuushas es tak neko nesaku!\
Muti ciet Tev neturu, sist ar nedraudu, tak runaa droshi!
Publicēts: 14.04.08 11:57
 citēt
es nesaaku btw
Publicēts: 14.04.08 11:59
 citēt
Man pilnīgi žēl paliek Bambučas un Jonatana famīliju, kura tik izmisīgi cenšas nolikt manis rīkotos pasākumus da i vispār jebkuru topiku, kuru iepostēju kādā no fotoportāliem...:)

Kapēc? Tapēc, ka es ar pienācīgu pietāti neizturos pret gõtiskajām faktūriņām atsevišķos leijerīšos? Labi, vairāk tā nedarīšu...!:)

Faktūriņas rullē, Ogre arī!!!
Pīs!:)

Juriiti, ko nu atkal cepies, neviens te tavu konkreto pasakumu neaplika , es runaju par kazu fotografeshanu vispaariigi....bet tu karteejo reizi nevari savaldiit savu valodu ....

Bučiņas arī tev! :)

Valodas nekādas nebija, bija tikai links uz kāzu foto plenēra video, kura dalībniekus jums ar Jonatanu obligāti vajadzēja mēgināt opošļāķiķ. Kā parasti...

Tas nemaina manu attieksmi pret Ogri. Man Ogre patīk. Neskatoties ne uz ko.

P.S. Nopietni- esmu dzirdējis, ka jūsu rīkotie kursi esot baigi super! Tā kā uz maniem pieraksts ir pilns līdz rudenim, es varētu savā mājaslapā ielikt linku uz jūsējiem, lai cilvēki var pamācīties pa vasaru fočēt un tā...

Tik nezinu, uz kurieni jālinko...moš nopublicē linku te!

PALDIES JURIIT! ES PA VASARU ATPUUTIISHOS !
Publicēts: 14.04.08 12:10
 citēt
Tak daliibniekus neviens nenoliek! Viss tak ir normaali! 8)
Publicēts: 14.04.08 12:27
 citēt
bambucha, bet par tam 1ajam kaazam - nu un kuri tad bus tie trusishi, kas sanjems nepieredzejusha cilveka bildes?

Piesakies kādam fotogrāfam par palīgu ... bezmaksas...
Publicēts: 14.04.08 12:33
 citēt
ja mani interesetu $ pelnishana ar foto (ja kads grib, var lasit ari: ja ar maniem foto vispar butu ceribas nopelnit) tad tieshi ta ari daritu, uz paris kazam noteikti.
Publicēts: 14.04.08 13:20
 citēt
Ai, ir par Jura kursiem dzirdeets gan ka baigie un pilnigs ***ds un taadi kas spurdz un liigo laimee, gan jau ka taisniiba vareetu buut kkur pa vidu.
Skjiet katris var saprast ko tad vinjam iisti vajag un ko nu kursh tam var dot. Katris atpuushas kaa gribaas, kas par 140 rantiem , kas veel daargaak, var buut kaads kaads kaut ko apguus un iedroshinaas izcirst friidi ar dempinga kaazu cenaam un nopleest robu andrezam.

Vieniigais kas man nepatiik ir tas djoshais peleekais paklaaja fons studijaa, Juri! :D
Publicēts: 14.04.08 13:43
 citēt
n_g, ceļus būvē ne tikai ar šķipeli rokā.
un zini, nav patīkama sajūta, kad par tevi jaunāks frukts bez izglītības pelna 2x vairāk un bez nekāda stresa.
Publicēts: 14.04.08 13:47
 citēt
Zavadskis 3 stundas izstasta par kazam un vairak nevajag...pietiks nofokjet 1 kazas un viss bus vairak vai mazak skaidrs.....kazas jauztver ka pasakuma bildeshana + art..un nav tur ko , ja fishka ir uz foto kaa taadu, tad da jebko var fotografet...kazas, beres vatevaa, ja fishkas nav...tad ari nekadi pleneri nepalidzes....

Piekrītu...
Tas vairāk ir paparaci teniņš, kurš fotogrāfs ātrāk ieņems labāku vietu... pirmēram, ar tele stiklu būtu grūti noķert labu kadru, kad bariņš ar aparātiem maisās pa priekšu...
vēlāka bilžu analīze programmā neietilpst, atšķirībā no kursu apmeklētājiem.

Bilžu analīze jau vajadzīga, lai iemācītu kompozīciju vai tehniskos uzstādījumus...tas jau vairāk iesācējiem domāts...
Publicēts: 14.04.08 13:49
 citēt
vispār bija taks tā tradīcija ka miroņu bildes neglabā redzamā vietā

tad man vectēva (kur viņš zārkā) bildi ņemt no sienas nost?
Publicēts: 14.04.08 14:40
 citēt
veelams, vinju foto tomer.
savadak, uz pantu velk... :roll:
Publicēts: 14.04.08 15:14
 citēt
veelams, vinju foto tomer.
savadak, uz pantu velk... :roll:

uz kuru? ja ir kāds lādzīgs, varbūt ir vērts pacensties! :D
Publicēts: 14.04.08 16:06
 citēt
bij tur kaut kada kapu/mironju apganishanas teema kodeksa, sikak neinteresejos, jo citi panti sirdij tuvaaki.
Publicēts: 14.04.08 17:19
 citēt
Daudz kas ir skaidrs jau pēc fona mūzikas vien..
Publicēts: 14.04.08 17:28
 citēt
pasakums bij nenoliedzami labs un veertiigs..
Publicēts: 14.04.08 17:36
 citēt
jebkurs pasaakums ir veertiigs kautvai tapec, ka tagad zini, kas ir veertiigs un kas nav.
Publicēts: 14.04.08 19:02
 citēt

Nu, mūziku neizvēlējos nejauši, tas fakts!:)
Publicēts: 14.04.08 20:14
 citēt

eee lazha veciit, es ar labpraat gribeetu lai apaksaa hiphops biitaa iet ar video, bet nu tas tak to pasaakumu neietekmee :shock:

vo vo... apmēram, kā šeit : www.youtube.com...

p.s. pats vidjikus remixēt nemāku, bet domāju, ka Portretu veidotais materiāls ir idjealnjiks priekš remiksēšanas :D
Publicēts: 15.04.08 09:27
 citēt
cik maksaaja piedalishanas shaja pleneri?

Atsevišķi rēķinot, par šo plenēru viens foto kursu apmeklētājs maksā kādus 15 Ls.
Publicēts: 15.04.08 19:39
 citēt
Oi ku lapsss!! Man visji Fano par sjito !! Malaciss PORTRETI jus abi ar Zavadski tadi labie vecji SAPROT kur biznesinss mazinjs bet PATIKAMS;):)!:) Da vel publika ar kautkadu lietderibas koinficentu izklaidejas:)

P.S

Legava patalogisk lidziga S.L tik Blonda !!!
Publicēts: 15.04.08 20:55
 citēt
Oi ku lapsss!! Man visji Fano par sjito !! Malaciss PORTRETI jus abi ar Zavadski tadi labie vecji SAPROT kur biznesinss mazinjs bet PATIKAMS;):)!:) Da vel publika ar kautkadu lietderibas koinficentu izklaidejas:)

P.S

Legava patalogisk lidziga S.L tik Blonda !!!

hahahha patalogiski :D :D
pa pirmo teksts! !
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas