forum.gif
Slēdža nospiešanas skaits canonam!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Slēdža nospiešanas skaits canonam!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.08 17:29
 citēt
1.peec bilžu nummeraaaacijas. ja ir salikts ka iet saakot ar 1 un nenodzeešaas peec katras ielaades kompiii..

piem. IMG_1500

2. Laikam bija nest uz canon centru....
Publicēts: 13.04.08 17:31
 citēt
Man sajuuta, ka katru dienu kaad shito jautaajumu jautaa...
Publicēts: 13.04.08 18:07
 citēt
ja ir 1 sērijas canōns, tad nokačā PhotoME
Publicēts: 13.04.08 18:11
 citēt
Man sajuuta, ka katru dienu kaad shito jautaajumu jautaa...

un ko no tā var secināt? ;)
Publicēts: 13.04.08 18:37
 citēt
IBS Servisa centrā cik zināms pieslēdzot pie sistēmas tā var pārbaudīt - pretējā gadījumā visi mērījumi ir melīgi :)
Publicēts: 13.04.08 21:06
 citēt
Biju canon centra uz maskavas ielas - parbaidit var bez maksas, un tas aiznem mazak ka 5 minutes

nez tas viirs teica ka neko pec tiem img nevar pateikt tur vinam sava kartiba un ka programma ir vienigais veids...
Publicēts: 13.04.08 21:30
 citēt
Sveiki, gribēju uzzināt ar kādu programmu var apskatīt cik manam canon 400d ir izšauti kadri (nospiesta fotogrāfēšanas poga jeb slēdža nostrādāšanas skaits)? Vai tas vispār ir iespējams mājas apstākļos ar usb kabeli?

ko visi aktizizējušies ar izšauto kadru skaitīšanu?kaut kāda lipīga slimība vai? :D
Publicēts: 13.04.08 21:38
 citēt
Biju canon centra uz maskavas ielas - parbaidit var bez maksas, un tas aiznem mazak ka 5 minutes

nez tas viirs teica ka neko pec tiem img nevar pateikt tur vinam sava kartiba un ka programma ir vienigais veids...

ja no pirmās dienas neseko līdzi, tad nevar, bet piemēram es sekoju,un ja aizietu uz centur, tad man arī parādītu tādu skaitu kāds ir ar failiem (varbūt par 200 bildēm vairāk)
Publicēts: 13.04.08 22:16
 citēt
es pirku "no rokas" liekas ka tas ir obligats šados gadijumos
sekot lidzi gan parak nesekoju...
Tu atzime kad lade ara?
Publicēts: 13.04.08 22:18
 citēt
ko visi aktizizējušies ar izšauto kadru skaitīšanu?kaut kāda lipīga slimība vai? :D

Varbut tas ka ar vecu masinu, kad dzenis iemetas tad laiks uz ss.lv sutit :wink:
Publicēts: 13.04.08 22:46
 citēt
es pirku "no rokas" liekas ka tas ir obligats šados gadijumos
sekot lidzi gan parak nesekoju...
Tu atzime kad lade ara?

neatzīmēju neko...uzlieku continues numbering(varu kļūdīties, bet man liekas,ka bija šitais), tad skaita līdz 10000, neatkarīgi kas pa karti iekšā! un tk duadz nebildēju,lai neatcerētos cik 10000 jau ir bijuši.
Publicēts: 13.04.08 22:51
 citēt
izshautais skaits jau buutu japarbauda pirms tu peerc no rokas!
Publicēts: 13.04.08 22:55
 citēt
izshautais skaits jau buutu japarbauda pirms tu peerc no rokas!

tas ir gandrīz pirmais, kas jāpārbauda lietotai kamerai.

pie vinea interēsējos par 1D, šis bija paņemis II marku vietā, atsūtija bildi ar 1D (bija 150 000, protams atkrita piedāvajums), un atsūtija bildi ar sauv II marku, apskatijos ka ar to or 195 000 izšauti...bet nu tā gadās ja no dienas reportietra nopērk...
Publicēts: 13.04.08 22:58
 citēt
par shito iet runa? www.ss.lv...
Publicēts: 13.04.08 23:17
 citēt
hm, zinot ka es ar to 1D tapat nebildetu vairak par 3k gadaa, es njemtu.
Publicēts: 13.04.08 23:21
 citēt
Īsti nesaprotu, kāpēc parastam patērētājam ņemt profesionālu aparātu? Vienīgā priekšrocība ātrums... Bet klucis gan liels..
Publicēts: 13.04.08 23:28
 citēt
Īsti nesaprotu, kāpēc parastam patērētājam ņemt profesionālu aparātu? Vienīgā priekšrocība ātrums... Bet klucis gan liels..

gadās jau tā, ka iekš to krān slēpjas tā atbild

(tas bija šautriski)
Publicēts: 13.04.08 23:31
 citēt
ne tikai kraan.
aatrums, tas viens, ceriba uz precizu merishanu, nebailes zemee mest, liela matrica un mazs crop faktors, attiecigi, var dabut +/- normalu platlenkji uz digitala ari, bet ne par FF cenu.
tad vel tas, ka gripu nevaig.

- protams, ka dikti smags.

nu un meeeeitenes :D:D:D ka mushas uz suu* salips klaat ar shitaadu un 28-90 virsuu uzliktu :D
Publicēts: 13.04.08 23:39
 citēt

nu un meeeeitenes :D:D:D ka mushas uz suu* salips klaat ar shitaadu un 28-90 virsuu uzliktu :D

jē, viva forever bezsmadzene!
Publicēts: 13.04.08 23:45
 citēt

jē, viva forever bezsmadzene!

Nu ja es būtu meitene, moš uzliptu kādam, bet tad tikai aparāta dēļ.. aizņemtos un pasūtītu čali nafig :D

a moš jāmēģina? Mati tak ir :D
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 13.04.08 23:55
 citēt
mosh man tagad tevi par stirniņu saukāt? :D
Publicēts: 13.04.08 23:59
 citēt

Nu ja es būtu meitene, moš uzliptu kādam, bet tad tikai aparāta dēļ.. aizņemtos un pasūtītu čali nafig :D

jē, pamodās kāda nācijas saprāta balss, daiļā Martina Stirniņa!
Publicēts: 14.04.08 00:02
 citēt
shitaa labak
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 14.04.08 00:04
 citēt

Dzīvojam vienreiz... vismaz šajā pasaulē ;)
Publicēts: 14.04.08 00:07
 citēt

jē, pamodās kāda nācijas saprāta balss, daiļā Martina Stirniņa!

Hmm... kad vēl biju draugos, daži pēkšņi vēlējās draudzēties, jo profila bildē biju ielicis bildi ar drauga 70-200 VR 2.8 (tā arī teica), dažiem citiem attieksme baigi izmainījās, pasakot, ka nav mans.
Publicēts: 14.04.08 00:10
 citēt
Man sobriid ir bilde ar 70-200 F4L un arii baigi daudz jaunu uzaicinaajumu paraadaas! :D :D Nu ta pati, ka te!
Publicēts: 14.04.08 00:20
 citēt
Man sobriid ir bilde ar 70-200 F4L un arii baigi daudz jaunu uzaicinaajumu paraadaas! :D :D Nu ta pati, ka te!

Šitā notiek? :D Vo vellos, būtu agrāk zinājis :D
Publicēts: 14.04.08 07:53
 citēt
par shito iet runa? [url=http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo_optics/digital_cameras/canon/Vn0OHk9qQF0=.html

jā...ja]http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo_optics/digital_cameras/canon/Vn0OHk9qQF0=.html
jā...ja[/url] kādam interesē tad pa 300 viņš ir gatavs atdot!
Publicēts: 15.04.08 11:17
 citēt
es rit ari shito jautajumu uzdoshu! :D :evil:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):