Sveiki, gribēju uzzināt ar kādu programmu var apskatīt cik manam canon 400d ir izšauti kadri (nospiesta fotogrāfēšanas poga jeb slēdža nostrādāšanas skaits)? Vai tas vispār ir iespējams mājas apstākļos ar usb kabeli?
ko visi aktizizējušies ar izšauto kadru skaitīšanu?kaut kāda lipīga slimība vai?
Biju canon centra uz maskavas ielas - parbaidit var bez maksas, un tas aiznem mazak ka 5 minutes
nez tas viirs teica ka neko pec tiem img nevar pateikt tur vinam sava kartiba un ka programma ir vienigais veids...
ja no pirmās dienas neseko līdzi, tad nevar, bet piemēram es sekoju,un ja aizietu uz centur, tad man arī parādītu tādu skaitu kāds ir ar failiem (varbūt par 200 bildēm vairāk)
es pirku "no rokas" liekas ka tas ir obligats šados gadijumos sekot lidzi gan parak nesekoju... Tu atzime kad lade ara?
neatzīmēju neko...uzlieku continues numbering(varu kļūdīties, bet man liekas,ka bija šitais), tad skaita līdz 10000, neatkarīgi kas pa karti iekšā! un tk duadz nebildēju,lai neatcerētos cik 10000 jau ir bijuši.
izshautais skaits jau buutu japarbauda pirms tu peerc no rokas!
tas ir gandrīz pirmais, kas jāpārbauda lietotai kamerai.
pie vinea interēsējos par 1D, šis bija paņemis II marku vietā, atsūtija bildi ar 1D (bija 150 000, protams atkrita piedāvajums), un atsūtija bildi ar sauv II marku, apskatijos ka ar to or 195 000 izšauti...bet nu tā gadās ja no dienas reportietra nopērk...
ne tikai kraan. aatrums, tas viens, ceriba uz precizu merishanu, nebailes zemee mest, liela matrica un mazs crop faktors, attiecigi, var dabut +/- normalu platlenkji uz digitala ari, bet ne par FF cenu. tad vel tas, ka gripu nevaig.
- protams, ka dikti smags.
nu un meeeeitenes ka mushas uz suu* salips klaat ar shitaadu un 28-90 virsuu uzliktu
Nu ja es būtu meitene, moš uzliptu kādam, bet tad tikai aparāta dēļ.. aizņemtos un pasūtītu čali nafig
jē, pamodās kāda nācijas saprāta balss, daiļā Martina Stirniņa!
Hmm... kad vēl biju draugos, daži pēkšņi vēlējās draudzēties, jo profila bildē biju ielicis bildi ar drauga 70-200 VR 2.8 (tā arī teica), dažiem citiem attieksme baigi izmainījās, pasakot, ka nav mans.
par shito iet runa? [url=http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo_optics/digital_cameras/canon/Vn0OHk9qQF0=.html
jā...ja]http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo_optics/digital_cameras/canon/Vn0OHk9qQF0=.html jā...ja[/url] kādam interesē tad pa 300 viņš ir gatavs atdot!