Es flēras mājaslapu jau skatījos, neko neatradu, tik tāda lieta, ka šitie optiskie sūdiņi ebayā maksā nieka naudu, 3,99 usd, bet pasta izdevumu uz LV pāri 20 usd, stulbi līdz bezgalībai. Un cik tad flērā maksāja tas ar vadu???
Nu ko, liels paldies, nav jau pa 3,99 usd, bet man liekas, ka tāpat lētāk sanāks, nekā ar visiem pasta izdevumiem, sūtot no ebaya.
nu ja ir laiks gaidīt, ta kāpēc gan nesūtīt? uz pusi lētāk sanāk. [url=http://cgi.ebay.com/Optical-Slave-Trigger-for-Hot-Shoe-Flash-Wireless_W0QQitemZ350047366244QQihZ022QQcategoryZ30087QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Me, a tu esi sūtījis??? Man kkā nevieš uzticību visa tā padarīšana, varbūt tas manas nezināšanas dēļ. Vēl tikko paskatījos to visu sistēmu, jareģistrējas PAYPAL un pašā Ebayā, jānorāda visi dati, nevelk kkā to darīt. Mana paranoja trako.
ja bail to paypalaa rakstit, tad labak saples pasi un parvacies uz lotgolas mezhiem. ja ir kada vieta i-netaa kur VAR rakstit datus, tad tas ir paipals.
ir noteikums. datoram jabut tiram no drazas, un visu pirkshaans/paipalu saitu adreses ajraksta ar roku, klaviaturai jabut ar anglhju vai latvieshu layoutu.