forum.gif
Vērtējumi?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vērtējumi?!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.08 01:04
 citēt
Klau vai kāds negrib iedot linku kut var dabūt kaut kādu auto klikeri nu tā lai varetu visiem, kas lieto blogu salikt 5/5/5 savādāk pirksti nogurst spaidot peles taustinjus :)
un jā tiem kam vēl es neesmu salicis 5/5/5 luudzu piesakieties sheit lai tas tiktu izdarīts.
Publicēts: 14.04.08 01:07
 citēt
batons, amn aju ar tada doma galva sezh blogam uzrakstit verteshanas atvieglotaju - bet nu ne jau autoklikeri, aks visiem 555 liek...
Publicēts: 14.04.08 01:09
 citēt
jā bet ja būtu auto klieris tad bildes vērtētos pašas no sevis un nemaz nebūtu jāskatās uz lielā ko daļi šīs nejēdzības
Publicēts: 14.04.08 03:06
 citēt
Klau vai kāds negrib iedot linku kut var dabūt kaut kādu auto klikeri nu tā lai varetu visiem, kas lieto blogu salikt 5/5/5 savādāk pirksti nogurst spaidot peles taustinjus :)
un jā tiem kam vēl es neesmu salicis 5/5/5 luudzu piesakieties sheit lai tas tiktu izdarīts.

Šādu linku, laikam, zin šie lietotāji www.fotoblog.lv... - skatīt pirmo "desmitnieku'. :wink: :roll:
Publicēts: 14.04.08 07:50
 citēt
Jā patīk dažiem būt pārgudriem un cepties...
baton, beidz bāzst botonus!!!!
ja naf ko darīt, noņem objektīvam vāciņu , skaties un dzen funktieri, ka šo procesu automatizēt.
Uztaisi savu lapu, un tur dari ko gribi, cieni kaut cik saita īpašniekus...un neaizmirsti, ka šis varbūt naf labākais, bet ir aktīvākais, kur tauta tusējās virtuāli.
Publicēts: 14.04.08 08:32
 citēt
tulit atnaks adminitraacija un shito topiku izdzesis....
Publicēts: 14.04.08 08:42
 citēt
shitas tak nav nekaads draugiempunktselvee
Publicēts: 14.04.08 09:23
 citēt
nemaz nesaakaat , saku no pieredzes tadi posti nav velami sheit... :D
Publicēts: 14.04.08 09:33
 citēt
Nevis nav vēlami, bet bezjēdzīgi.
Publicēts: 14.04.08 09:44
 citēt
atceros ieprieksheejaas reizes.. ir te lielie dzjeki kas shaadus spamus pieskata.
Publicēts: 14.04.08 09:44
 citēt
un tapec tiek izdzesti :D
Publicēts: 14.04.08 11:28
 citēt
Jā, pavasaris ... kā nu kuru tas iespaido :lol:
Publicēts: 14.04.08 12:41
 citēt
Da cik var pērties.... ( pats gan sākumā arī besījos :D ) Vai nav vienalga ar cik ballēm novērtē to tavu darbu? Ja kādam patīk vērtēt ar 555 vai kādam citam ar 111 lai takš vērtē. Man gan svarīgāks ir koments ar vārdiem - pozitīviem vai netik pozitīviem...
Publicēts: 14.04.08 12:52
 citēt
Vērtēšanai ir viena jēga - bildei tikt iekš "Dienas/Nedēļas/whatever foto" sadaļas... Pārējos gadījumos - ar komentiem pietiek.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):