Klau vai kāds negrib iedot linku kut var dabūt kaut kādu auto klikeri nu tā lai varetu visiem, kas lieto blogu salikt 5/5/5 savādāk pirksti nogurst spaidot peles taustinjus un jā tiem kam vēl es neesmu salicis 5/5/5 luudzu piesakieties sheit lai tas tiktu izdarīts.
Klau vai kāds negrib iedot linku kut var dabūt kaut kādu auto klikeri nu tā lai varetu visiem, kas lieto blogu salikt 5/5/5 savādāk pirksti nogurst spaidot peles taustinjus un jā tiem kam vēl es neesmu salicis 5/5/5 luudzu piesakieties sheit lai tas tiktu izdarīts.
Šādu linku, laikam, zin šie lietotāji www.fotoblog.lv... - skatīt pirmo "desmitnieku'. :wink: :roll:
Jā patīk dažiem būt pārgudriem un cepties... baton, beidz bāzst botonus!!!! ja naf ko darīt, noņem objektīvam vāciņu , skaties un dzen funktieri, ka šo procesu automatizēt. Uztaisi savu lapu, un tur dari ko gribi, cieni kaut cik saita īpašniekus...un neaizmirsti, ka šis varbūt naf labākais, bet ir aktīvākais, kur tauta tusējās virtuāli.
Da cik var pērties.... ( pats gan sākumā arī besījos ) Vai nav vienalga ar cik ballēm novērtē to tavu darbu? Ja kādam patīk vērtēt ar 555 vai kādam citam ar 111 lai takš vērtē. Man gan svarīgāks ir koments ar vārdiem - pozitīviem vai netik pozitīviem...