forum.gif
Vajadziigs fotograafs interjeram
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vajadziigs fotograafs interjeram
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.08 10:15
 citēt
Vajadziigs fotograafs kursh speetu jeedziigi/kvalitatiivi sabildeet interjeru ar savu techniku.
Kropa un PS taisnota platlenjka izpildijumaa nederees.
Intereseeties uz PM.
Publicēts: 14.04.08 10:16
 citēt
kāpēc platleņķis nederēs? interjeram platleņķis ir ļoti noderīga štelle. :)
Publicēts: 14.04.08 10:18
 citēt
kāpēc platleņķis nederēs? interjeram platleņķis ir ļoti noderīga štelle. :)

Tad kāda hrena pēc tiek ražoti tilt-shift objektīvi?:)
Publicēts: 14.04.08 10:22
 citēt
Lai ražotāji (kapitālistu cūkas!) nopelnītu vairāk naudas! :D

Es jau nesaku, ka visos gadījumos interjera bildēšanai platleņķis ir labākais risinājums, es tikai esmu sašutis, ka sludinājumā tiek izvirzīta prasība "nekādus platleņķus", jo interjers tieši ar platleņķi ļoti labi izskatās. :) IMHO, starp citu. :roll:
Publicēts: 14.04.08 10:26
 citēt
tur gan bija rakstits par PS taisnotu plato. dazhadas pakapes tiem kropljojumiem ir...
lab, pietiek offtopiku. nopietni gribetaji/varetaji tapat pieteiksies privati.
Publicēts: 14.04.08 10:29
 citēt
Cik liela telpa? Tb cik mm tiltu uz FF vajadzeetu?
Publicēts: 14.04.08 10:42
 citēt

a nav dizhi vienalga? var tachu limeet panoraamu?
Publicēts: 14.04.08 10:44
 citēt

a nav dizhi vienalga? var tachu limeet panoraamu?

Redz ka nav vienalga, tad jau vareetu arii ar ziepiiti focheet.
Publicēts: 14.04.08 10:51
 citēt
nee nu tas, ka FF un Tilts tas saprotami, bet ja telpa pa mazu vienemmeer tachu var tikeet kopaa panoraamas!
Publicēts: 14.04.08 11:09
 citēt
nee nu tas, ka FF un Tilts tas saprotami, bet ja telpa pa mazu vienemmeer tachu var tikeet kopaa panoraamas!

tad jau saku, var arii ar ziepi. :D
Publicēts: 14.04.08 13:57
 citēt
Vajadziigs fotograafs kursh speetu jeedziigi/kvalitatiivi sabildeet interjeru ar savu techniku.
Intereseeties uz PM.

taadi latvijaa ir divi triis un bildeshana nemaksaas letaak kaa 1t Ls
Publicēts: 14.04.08 14:12
 citēt
Intereseeties uz PM.

1t Ls/ gab? m2?, m3?
Es neprasu divus, triis, man vajag vienu.
Man nav probleemu pashkjirstiit Latvijas Architektuuru un izveeleeties kaadu no labaakajiem LV brekshiem.
Publicēts: 14.04.08 15:41
 citēt
VB, tad tas ir arī pareizākais risinājums. :) Ja gribas kvalitatīvu bildi, tad lēti tas nebūs. Man, piemēram, mājās mētājas piemērots verķis un ledusskapī pareizās filmas, bet diez vai, ka varu garantēt rezultātu un ja varētu, tad lētāk kā par 1k + PVN Ls uz bildēšanu diez vai savu pakaļu celtu ;)
Publicēts: 14.04.08 16:47
 citēt
Savā ziņā jautājums ir no tās pašas sērijas, kuru n_g ar varu uzspieda VB, lai šis atbildot - par Noritsu programmatūru. :) Zina, ka neviens īsti nevarēs palīdzēt, jo tas ir neiespējami sarežģīti 8) , bet nē - jautā. :)

ar Noritsu ir veel vienkaarshaak kaa man tagad te bez miikstajiem un garajiem rakstiitq ja kas.
Publicēts: 14.04.08 16:56
 citēt
Lielais P kas pieteicaas, vakaraa atbildeeshu/sazinaashos latviskaakaa shriftaa...
Publicēts: 14.04.08 18:13
 citēt
ja jau platlenkji nevar, tad ar 70-200 k-ko k-kur iestuukjeet varees... :lol:
Publicēts: 14.04.08 19:51
 citēt
www.fotoakademija.lv...

Indriķis Stūrmanis - arhitektūra, reklāmas foto

tikai nesaki viņam, lai viņs interjeru nebildē ar tilt-shift objektīvu. :)

cik es saprotu, tad klientam ir svarīgi netikai rezultāts, bet arī iekārta !!!
Publicēts: 14.04.08 22:35
 citēt
Intereseeties uz PM.

1t Ls/ gab? m2?, m3?
Es neprasu divus, triis, man vajag vienu.
Man nav probleemu pashkjirstiit Latvijas Architektuuru un izveeleeties kaadu no labaakajiem LV brekshiem.

diemzheel Latviajs Arhitektuura nevar atlauties straadaat ar Latvijas labaakajiem... Latvijas labaakie straadaa paarsvaraa tikai uz krieviju un dazhiem labiem pasuutiitaajiem te.
Publicēts: 15.04.08 08:28
 citēt
Intereseeties uz PM.

Interesanti, vai izvirzītās prasības saskan arī ar budžetu......
Publicēts: 15.04.08 08:40
 citēt
perspektīves labošanai. Inter ali /ne pegro!/ - no perspektīves viedokļa sanāk precīzi tas pats, kas ņemot /vēl/ platāku stiklu un apkadrējot no 1 vai 2 malām. itogo, uz bildi jāboķē šķibi, greizi nepareizi, lai pareizi redzētu.
Publicēts: 15.04.08 10:50
 citēt
ja jau platlenkji nevar, tad ar 70-200 k-ko k-kur iestuukjeet varees... :lol:

Ja tā ir aktu zāle, varbūt sanāks kaut kas arī ar 70-200. :D
Publicēts: 15.04.08 11:49
 citēt
perspektīves labošanai. Inter ali /ne pegro!/ - no perspektīves viedokļa sanāk precīzi tas pats, kas ņemot /vēl/ platāku stiklu un apkadrējot no 1 vai 2 malām. itogo, uz bildi jāboķē šķibi, greizi nepareizi, lai pareizi redzētu.

Njā... kāds tolks no 85mm t&s lēcas?
Publicēts: 15.04.08 19:16
 citēt
Esmu slinx lopinj tapec nepretendeju uz samo pasutijumu, bet man ir seciali sadiem merekjiem projekteta kamera ja perakjina uz sjauro tad 21mm tik uzpilno 6x9 kadru LINHOF taka Noritsa ar neizdosies ieskanet jo sam pietrukst 7mm pilnajam 6x9 formata, ideala geomietrija un nekadu kroplju. Davai labak tomer pie sturmanja , sjais ka panjems Linhof ar 47mm uz 6x12 kadru ta Klientam klimaxs iestasies NO CENAS un pietixs ar DIGITALO:):)
Publicēts: 15.04.08 19:34
 citēt
Davai labak tomer pie sturmanja , sjais ka panjems Linhof ar 47mm uz 6x12 kadru ta Klientam klimaxs iestasies NO CENAS un pietixs ar DIGITALO:):)

:D :D :D
Publicēts: 15.04.08 22:08
 citēt
nu es kā cilvēks, kas interjera bilžu dēļ vispār sāka fotogrāfēt, varu teikt, ka šajā jomā kamera un stikls sver 5% atlikušie 95% ir prasmē uzbūvēt kadru/pasniegt objektu un nogaismot to
Publicēts: 15.04.08 22:21
 citēt
Māris, un cik % ir māka sevi pasniegt klientam?
Publicēts: 16.04.08 00:17
 citēt
Maris : Nju bet PROTAMS! Tapec jau TADA CENA !!! Nav tac problema jebkuram cirvim sapirkt "Krutus dzelzjus" tik neliela problema JAMAK ar vinjiem stradat un to var iemacities tikai STRADAJOT vai labak par asistentu pie kada LABA SPECA. Nju voo tapec TEHNIKA nju nav nekad problema PROBLEMA ir PIEREDZE KONKRETA JOMA:):) Ari Indriķis liekako dalju taga bilde uz DIGI taka taa. Es varu uzbildet UZ FILMAS tik buss sis tas jaatkarto un tas MAKSA NAUDU , man negribas saspringt sai jautajumaa DEL NAUDAS man ari ar vitiem biznesiem vina sanak pilnig pieteiekami lai nespringtu:)
Publicēts: 18.04.08 16:44
 citēt
Esmu fotografējis pēc pasūtījuma vienu viesnīcu. Teikšu tā. Ar interjera fotografēšanu ir tāpat kā ar modeļu fotografēšanu – visam jābūt perfektam, lai sanāktu perfekta bilde. Gan pašam interjeram jābūt interesantam (noteikti jāaicina stilists, lai tas smuki visu izkārto), gan gaismai (praktiski nekad neizmanto spuldzes), gan arī tehnikai (īpaši objektīvam). Es fočēju 3*** viesnīcu ar pietiekoši bezgaumīgu interjeru un ļoti mazām telpām, bez stilista, tāpēc beigās bildes sanāca normālas (vismaz fotogrāfijās izskatās daudz labāk nekā dabā, sk. [url=www.riversidehotel.lv]www.riversidehotel.lv[/url]), taču gandarījumu no tā guvis neesmu. Fotografēju ar diviem objektīviem: EF 17-40 f/4.0L USM un EF 24-70 f/2.8L USM. Pirmā objektīva kvalitāte man kaut kā ne visai patika (kad fotografē pret gaismu 30sek, no gaismas parādās plankumi). Nezinu, var būt vajadzēja kādu filtru likt. Otrais baigi labs, bet telpas bija tik mazas, ka visu nepieciešamo dabūt kadrā neesmu varējis.
Publicēts: 19.04.08 11:47
 citēt
Njā... kāds tolks no 85mm t&s lēcas?
tik labu atbildi, cik labs jautājums, nemāku dot. detaļas bildējot, ja labo perspektīvi, šā kā tā jau pēc reljefa redz, ka stikls ne pret perpendikulu no diagonāļu krust(.)-ta bijis. bet laikam pieņemamāk, kā vienkārši šķibi bildēt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):