it ka jau daudz. bet man apmeram tikpat sanak, ka Briedim - tiesa, ar leilam pauzeem, menesi vispar ne kadra un tad visa filma ar vienu gjiimi, nu kaut kaa taa.
gluži automātiski jau kvantitāte kvalitātē nepāraug. bet ja bildē reportāžu - ta 1-am pilsonim mute vaļā un siekalas tek, ta 2. pilsonis vienkārši pēc mērkaķa izskatās. a peizoni bildējot vienā kadrā vairāk roka notrīc, otrā mazāk, a no tripoda peizoni bildējot vienu kadru vairāk vējš pamaitā, otru mazāk. un tamlīdzīgi.
... nu vidēji ~ 2000 kadri mēnesīun pirmā gada laikā 400D puse resursa pa kāju, bet ...., zirgusportā daudz sērijveida uzņēmumu, un tad par cik viss ir jauns, viss ir jāapgūst, gan aparāti, gan sobjektīvi, gan viss pārējais, .... mācamies ! 8)
Nepārtrauktas uzņemšanas režīmu neizmantoju praktiski nekad.
a zrja. bet nu katrs dara kā dara. 1. kamēr spogulis paceļas. 2. ne jau tikai zirgu sportā - pat, kad sveic ar ziediem un 1 2.-ram noraud muguras slapjas, noder - ta vienam mute vaļā, ta otram acis ciet, ta trešais ar puķēm aizbāž tev stiklu. nu, saprotama lieta citādi, kad ne reportāža.
No tiem "Bliezējiem" tādi pašji "Trāpītāji" kā šitie www.youtube.com... Baisas troksins pilnas kartes un nozelojams rezulatac Ja skatas ka dazjam labam no ~7000 ar dievu uz pusem iznacis ielikt 12 bildes tad nu Sooooryyy.
No tiem "Bliezējiem" tādi pašji "Trāpītāji" kā šitie www.youtube.com... Baisas troksins pilnas kartes un nozelojams rezulatac Ja skatas ka dazjam labam no ~7000 ar dievu uz pusem iznacis ielikt 12 bildes tad nu Sooooryyy.
Hee...bet vienam bija lielā karte iekšā, ar to jaf varēja tā nopietnāk.
Skaits ir baigi atkarīgs no tā ko, kā un kāpēc bildē. Filmu kamerām labi ja 10 filmas gada laikā esmu izbildējis, kas ir 100 kadri, piemēram. Ieskaitot testēšanas vajadzībām.
Digitālajam gan kauns pat teikt -- būs nedaudz pāri 20k kadriem. Kur gan lielākā daļa ir mācību procesā izbildēti: trenējoties uz sporta reportāžām. Tagad gan jau ka vienā sporta pasākumā iztiktu ar 100-200 izbildētām bildēm.
NilsS : Kas ir "Triecienspēks" kautkas ko izdod kāda šaura intrešu gruppa fanu vajadzībām? Cik esmu līdzīgus redzējis tur pietiekmar attēla pazīmēm lai vairums kristu ģībonī Nessmu redzējos tāpēc nespriedīšu. Bet reiz man te gadijās izdzirdēt sajusmas spiedzienus no FANIEM par bildītēm ~50 gab kas bij sabāztas mūzikas fanu izdevumā un bij NATURĀLI sabilkdētas ar Erikson 700 kautkādu mobīlo telefonu kautkādā Londonas klubā Būtībā dzeks nebij slikts fočetājs BET vairumā bij ATTĒLA PAZĪMES
NilsS : Kas ir "Triecienspēks" kautkas ko izdod kāda šaura intrešu gruppa fanu vajadzībām? Cik esmu līdzīgus redzējis tur pietiekmar attēla pazīmēm lai vairums kristu ģībonī Nessmu redzējos tāpēc nespriedīšu. Bet reiz man te gadijās izdzirdēt sajusmas spiedzienus no FANIEM par bildītēm ~50 gab kas bij sabāztas mūzikas fanu izdevumā un bij NATURĀLI sabilkdētas ar Erikson 700 kautkādu mobīlo telefonu kautkādā Londonas klubā Būtībā dzeks nebij slikts fočetājs BET vairumā bij ATTĒLA PAZĪMES
Nez vai ir jēga teoretizēt par lietu, ko neesi redzējis......
es bildeju savu ģimeni un kas ir ap to nekādu baigo mākslu netaisu, bet čupa ar albumiem ir piepildita ar smukām bildēm
tādas vienkāršas un smukas bildes te tāpat nav cieņā taka nav jēga smērēt monitoru-paliks bilde bez komenta un vērtējuma varbūt kāds apskatīsies nebildeju priekš citiem. nah man censties un pūlēties priekš kāda cita. ja kādam ir problēmas ar pašnovērtējumu tad skrien un plēš di... vai pušu lai tik kādam kauko pierādītu nu tas tā-mans garlaicīgais monologs p.s. fotoaparātu nepirku lai būtu te ko bildes ielikt(punkc)