forum.gif
FOTOKONKURSS „FLORBOLS – LAUKUMĀ UN AP TO”
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / FOTOKONKURSS „FLORBOLS – LAUKUMĀ UN AP TO”
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.08 17:58
 citēt
FOTOKONKURSS „FLORBOLS – LAUKUMĀ UN AP TO”

Piedāvājums Blogeriem - piedalies notikumā :

Latvijas 15.čempionāta florbolā vīriešiem otrā un iespējams izšķirošā finālspēle

Latvijas Avīze/LU – Rubene

2008.gada 19.aprīlī plkst. 13.00 Olimpiskajā Centrā Grostonas ielā 6 – vieglatlētikas zālē.

Ieejas maksa 3 LVL
Iepriekš akreditējoties uz e-pastu foto.konkurss@inbox.lv (termiņš - 2008.gada 18.aprīlis plkst. 24:00)- BEZMAKSAS

Iemūžini momentu, iesniedz fotogrāfijas kādā no nominācijām:

• SPRIEDZE
• SPORTISKAIS GARS
• PRIEKS
• VĀRTI
• ATRAKTĪVĀKAIS SKATĪTĀJS
• CENTĪGĀKAIS FOTOGRĀFS

un iegūsti organizatoru sarūpētas balvas.

Katrs dalībnieks konkursam var iesniegt trīs fotogrāfijas, norādot konkursa kategoriju:
• elektroniski. e-pastā foto.konkurss@inbox.lv Jābūt norādītam autora vārdam, uzvārdam, tālruņa numuram, fotogrāfijas nosaukumam
vai
• papīra formā (izmērs nemazāk kā 20x30cm). Katras fotogrāfijas otra puse jābūt norādītam autora vārdam, uzvārdam, tālruņa numuram, fotogrāfijas nosaukumam.

Konkursa darbu iesniegšanās termiņš 2008.gada 28.aprīlis.

Par iesniegto darbu piederību iesniedzējam un autortiesību izpildi atbild iesūtītājs.
DARBU PUBLICEŠANA: Labākie darbi tiks publicēti interneta mājas lapā www.florbolazinas.lv. Visas iesūtītās fotogrāfijas turpmāk tiks izmantotas tikai ar autoru atļauju.

Konkursu rīko - Florbola klubs „Vizio”
Publicēts: 15.04.08 17:59
 citēt
zheel, ka man nav fotoaparaata
Publicēts: 15.04.08 19:50
 citēt
Kas ir balvās ? Manī ierunājās merkantīlisms :) moš jāaizlaiž ar līdz Rubenei :)
Publicēts: 15.04.08 23:27
 citēt
Spēle jau Rīgā :)
Publicēts: 16.04.08 00:09
 citēt
Kas ir balvās ? Manī ierunājās merkantīlisms :) moš jāaizlaiž ar līdz Rubenei :)

gudra doma!!!
Publicēts: 16.04.08 08:52
 citēt
Ar atbalstītājiem sarunas turpinās, attiecīgi balvu fonds vēl augs un šobrīd nav precīzi nodefinējams :)
Publicēts: 17.04.08 12:32
 citēt
Spēle jau Rīgā :)

Jāaizlaiž līdz Rubenei nozīmē to, ka jāsakomunicē ( man ) ar veco, labo Dainīti kurš ir "Rubenes" treneris un kopā ar šiem jābrauc uz Rīgu. 2005. pēc tāda pat scenārija viņiem filmēju finālu ar LA, kad netranslēja LTV. PS šoreiz laikam gan nesanāks laika :( PPS bet es dikti ceru, ka kocēnieši nomazgās rīdziniekus......
Publicēts: 17.04.08 22:43
 citēt
Žēl, ka netieku... Man dēls un dēla draugi spēlē Valmieras un Rubenes komandās... Esmu diezgan daudz bildējusi viņu spēles!
Ar Dainīti NilsS laikam domāja Daiņu Jāni, bet, ja kas, pašiem rubeniešiem ne visai patīk, ka viņus dēvē par kocēniešiem (lai gan Rubene atrodas Kocēnu pagsta teritorijā)... :)
Publicēts: 17.04.08 23:27
 citēt
Žēl, ka netieku... Man dēls un dēla draugi spēlē Valmieras un Rubenes komandās... Esmu diezgan daudz bildējusi viņu spēles!
Ar Dainīti NilsS laikam domāja Daiņu Jāni, bet, ja kas, pašiem rubeniešiem ne visai patīk, ka viņus dēvē par kocēniešiem (lai gan Rubene atrodas Kocēnu pagsta teritorijā)... :)

grib, vai negrib- Kocēnieši, un lai lamā savus tēvus, kas nobalsoja par pievienošanos Kocēniem, un vienu no Latvijas plaukstošākajiem ciematiem padarīja par nomali (čuhņju)
Vaidavieši bija malači un pasūtīja uz poda Kocēnu ideju...???bet tikai cik ilgi :D
Publicēts: 18.04.08 00:16
 citēt

Paga paga, es gan kā bjušais, bet tomēr - kocēnietis, atļaušos salikt punktus uz i ! Tātad - kamēr bija atsevišķa Rubenes komanda, florbola virslīgā cīnījās tīri labi, taču ne medaļās. Kad pievienojās Kocēnu komandai ( labākā daļa ) sākās lōģiska augšupeja. Jo Kocēni un Kocēnu uzņēmēji un nevis Vaidavas pagasts finansensē klubu. Klubs trenējās Kocēnu nesen uzceltajā sporta hallē, kur viss pakārtots florbolam. Vai varbūt atgādināt - kāds ūķis bija un ir Vaidavas sporta zāle ? Diez vai tajā pēc reglamenta maz var aizvadīt virslīgas spēles. Un tikai nevajag stāstus iz sērijas - tā rūdījās tērauds........vecā gvarde Alpa un ko personā smuki nopārdevās Cēsīm, ja kas. Un galu galā - Rubene laikam jau ir pievienojusies Kocēniem arī teritoriālās reformas ietvaros, ne ?

PS un viens no LV plaukstošāķajiem pagastiem gan ir Kocēni, ar saviem 3,500 iedzīvotāju, sakārtoto infrastruktūru un daudzmaz attīstīto uzņēmējdarbību, ne Rubene. Ne velti, šķiet 2004. gadā arī uzvarēja konkursā "Latvijas sakoptākais pagasts"
Publicēts: 18.04.08 11:25
 citēt
Kaut kā tā spēle neiedvesmo, man labāk uz Pibolu patīk braukt

Par fuci toč interesantāka
Publicēts: 18.04.08 12:02
 citēt
akreditācija par brīvu,ieejas maksa trīs lati,WC 15 sant. pusdienas 5ls sods par kautiņa izraisīšanu ar prējiem 1983 akreditetiem fotografiem X-ls.....
Publicēts: 18.04.08 12:44
 citēt
akreditācija par brīvu,ieejas maksa trīs lati,WC 15 sant. pusdienas 5ls sods par kautiņa izraisīšanu ar prējiem 1983 akreditetiem fotografiem X-ls.....

Par klopi drīzāk prēmija :D :D :D
Publicēts: 18.04.08 14:56
 citēt
Klopes gadījumā iespēja iekļūt Panorāmas dienas momentā :)
Publicēts: 18.04.08 16:17
 citēt
Klopes gadījumā iespēja iekļūt Panorāmas dienas momentā :)

Tur jau tas joks ! A kas par publicitāti florbolam :)! Un ja vēl ar garām trubām sistos......ehhhhh :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):