forum.gif
Canon EOS 400D pret analogajiem fotoaparātiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Canon EOS 400D pret analogajiem fotoaparātiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.08 22:54
 citēt
Egona Slavinska šova 3. sērija – Canon EOS 400D pret analogajiem fotoaparātiem :lol: :lol:

www.boot.lv...
Publicēts: 15.04.08 22:55
 citēt
nevis pret analogajiem, bet pret suudigu fedu
normals analogais saliktu vel krutaak to s**a 400D

:)
Publicēts: 16.04.08 08:53
 citēt
Liekas tam čalim, kas tēlo Egonu pieder Boot.lv, un tas ir pilnīgs idiotisms un sevis izrādīšana būtu labāk ko jēdzīgu uztaisījuši - tiešām noderīgu! Nevis bezjedzīgus apskatus, kur tu tikai patērē savu laiku skatoties - kaut vai tādā stilā tikai jēdzīgi kādu apskatu par tehniku salidzinot konkurētspējīgu tehniku - apskatu no kura būtu jēga...

ai ko nu tur - ipašnieks grib savu seju parādīt skatītājiem - lai cīnas... :roll:
Publicēts: 16.04.08 09:20
 citēt
Man gan liekas prikolīgi un pils nets ar visādiem nopietniem apaskatiem. Vajaga arī šādus!

Vismaz kāds prieciņš visiem darbarūķiem pusdienlaikā :)
Publicēts: 16.04.08 11:37
 citēt
Liekas tam čalim, kas tēlo Egonu pieder Boot.lv, un tas ir pilnīgs idiotisms un sevis izrādīšana būtu labāk ko jēdzīgu uztaisījuši - tiešām noderīgu! Nevis bezjedzīgus apskatus, kur tu tikai patērē savu laiku skatoties - kaut vai tādā stilā tikai jēdzīgi kādu apskatu par tehniku salidzinot konkurētspējīgu tehniku - apskatu no kura būtu jēga...

ai ko nu tur - ipašnieks grib savu seju parādīt skatītājiem - lai cīnas... :roll:

nu jaa tev jau tavaa vecumaa laika tik maz, katra minuute tuukstoshus izmaksaa, tagad noskatoties esi ieberzies
nu nez, man patiik, ar humoru paskataas uz vecajam lietaam un arii jaunajaam
Publicēts: 16.04.08 11:41
 citēt
da nav tur nekaada izcilaa humora.
tadam lietam japieiet nopietnak.
Publicēts: 16.04.08 11:41
 citēt
tb, humora radishanai.
Publicēts: 16.04.08 14:09
 citēt
Man gan liekas prikolīgi un pils nets ar visādiem nopietniem apaskatiem. Vajaga arī šādus!

Vismaz kāds prieciņš visiem darbarūķiem pusdienlaikā :)

Latviešu valodā tiešām ir kādi nopietni video apraksti lielā kvantumā - kāpēc neesmu tiem uzdūries???

Ja vari padalies ar adresēm lūdzu! :roll:
Publicēts: 16.04.08 14:35
 citēt
Vislabākais tas ka viņš teica ar FED aparātu var viegli mainīt ISO(nezinātājiem tā ir Filmas jūtība! :D)! :D bet savukārt 400D jāspaida daudz podziņas! :D
Publicēts: 16.04.08 16:21
 citēt
sviests.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):