Vēl joprojām vai atkal gļuki ar autorizēšanos... Pa vairākām reizēm jāspiež, teiksim, izvēle forumi, lai tiktu iekšā kā autorizējies lietotājs. Tas pats mēdz nostrādāt uz citām izvēlēm... (( Vai man vienīgajai tā, ka neviens cits nesūdzās? Vo, teiksim spiežu pievienot šo komentāru un parādās: Kļūdiņa... Autorizējies! A user identifier was not supplied. You do not have permission to add comments to discussions. You cannot take part in the discussions because you are not signed in. Mēģinām vēlreiz ;D
kaas tie pa sarkaniem un zaljiem cipariem kriesajaa pusee, zem mana veesture kaut kaada koderu debug infa? ja taa ir jaunaa fiicha, vai to var atsleegt?
ja spiezh raxtiit atbildi ne no peedeejas lapas (piem - www.fotoblog.lv...) nekas nenotiek.
lai ielogoties naacaas vairaakas reizes meegjinaat, ne par ko nelaida iekshaa...
viss vienkaarshu bremzee, straadaa reizes 5 leenaak kaa vecaa versija. ja inets leens to juut ljooti. tieshi navigaacija, bilzh ielaades laiks apmeeram taac pac.
"Beginer" vai "Beginner" Galerija, kaa ir pareizi, anglolatvieshu valodas speci?
hmmm.... neliels pui koderiem par to, ka pec vecajam bilzhu adresem bildes vairs nav pieejamas - bija pietiekami salinkotas no blogeriem forumos, utt. pashlaik ari mans blogs izskatas meereni nograuts jaunas adreses ir smukas, bet vecas saglabat ari butu bijis labi... kaut vai bildeem!
Tā, es arī nākšu ar savām ķezām jaunu tēmu nevāršu -izteikšos tepat. Adm. izlasīs - būsok, neizlasīs -ar būs ok
Tātad, viss iet ļoti lēni, kas šo lapu liek man apmeklēt reti Otrs, netīk tas, ja aizeju uz citu lapu, atgriežoties fotoblogā, pa jaunam jāielogojas Un, runājot par forumu, patika iepriekšējā vecajā variantā, ka bij iespēja nospiežot podziņu atlasīt pēdējās komentētās tēmas. Tagad jālūr pēc laikiem, kas nav diezko parocīgi Ja tas k-kur jau ir izteikts, iepriekš atvainojos par atkārtošanos un neuzmanīgu sekošanu līdz atbildēm Lai veicas!
SL, es arī sākumā nepamanīju to, ka tagad "pēdējie ieraksti" ir kreisajā pusē pie FORUMA SAĪSNĒM - diskusijas. Par bremzēšanu - tas lielā mērā saistīts ar to, ka visu laiku tiek novērstas ķibeles, kuras mēs te izklāstām. Paies nedēļa, divas, viss būs kārtībā, es domāju.
alvils:SL, es arī sākumā nepamanīju to, ka tagad "pēdējie ieraksti" ir kreisajā pusē pie FORUMA SAĪSNĒM - diskusijas.
hm, nez, laikam vēl nepamodusies vai kā, bet neatrodu tādu fīču. Zem Diskusijām ir diskusijas. Pēdējās komentētās tēmas atsevišķi nekur nevar apskatīt =)
alvils:SL, es arī sākumā nepamanīju to, ka tagad "pēdējie ieraksti" ir kreisajā pusē pie FORUMA SAĪSNĒM - diskusijas.
hm, nez, laikam vēl nepamodusies vai kā, bet neatrodu tādu fīču. Zem Diskusijām ir diskusijas. Pēdējās komentētās tēmas atsevišķi nekur nevar apskatīt =)
Pacietību plz, tikai pacietību. Ja galīgi ir slikti ar nerviem un nepatīk pašreizējās lažas, paņemiet atvaļinājumu uz nedēļu un nāciet atpakaļ pēc laiciņa, kad viss tiks jau stabilizēts un salabots...
Viss ir super, developeris nāks pie samaņas, būs pavisam labi . Jautājums- vai 2. versijā rakstītās vēstules ir pavisam kirdik, vai kaut kad tiks pārkopētas?