Labojot savus opusus pamanīju, ka skatītāju cipars palielinājies. Pārbaudīju vēl – tiešām, skatītājos ieskaita arī mani pašu, kad apraugos, ko kāds no jauna piekomentējis. Nedomāju, ka tas ir labi.
es par zaljo zilo un rozaa! un melno nomainiit ar sarkanu! ierosinaajums galvenajam developerim publiceet noveerstaas kljuudas, savaadaak liekas, ka nekaadu uzlabojumu vispaar nav (meloju - man saits saacis aatraak straadaat (bet ne tuvu kaa vecaa versija) un vairs nav probleemu ar loginu)...
Annir:man ir divas lietas ko teikt - buutu labi, ja linki taisiitos valjaa jaunaa logaa. Un komentaari vareetu buut atpakaljejoshaa seciibaa - resp - jaunaakais buutu pirmais. citaadi besii laukaa lieki spaidiities un skrolleet!
Labāk būtu abus variantus (poga - dilstoši/augoši). Būtu stulbi lasīt no apakšas uz augšu...
Komentāru sakārtošana pēc secības ir paredzēta. Vienkārši pagaidām citi prioritatīvi darbi.
Poga "sekot" ļauj tev nepazaudēt bildi (rakstu, reportāžu, skolu), pie kuras esi uzsācis kaut kādu diskusiju. Atzīmēt kādu no bildēm (rakstiem, reportāžām, skolām) sekot, tu vari to ātri atrast arī pēc vairākām dienām uzspiežot augšējā izvēlnē "Sekojamās" (galerija, blog raksti, reportāžas, skolas) un tad tev parādīsies tikai tās bildes (raksti, reportāžas, skolas), kurām tu seko
Tikko kam interesantam uzskreju virsu... Skatos statistiku un man tur viens anonymous paradijies. Vai taa ir kada jauna fiicha, vai lietotajs bus izdzesies?
PS. Tas anonimais bus bijis Haydar, no lietotaju saraksta ari pazudis...
Varētu uztaisīt kaut kur (varbūt zem reitingu sadaļas) iespēju apskatīties labāko bilžu topu, lai varētu redzēt pašas pašas labākās (visaugstāk novērtētās) bildes...
Vai līdzīgā domā ir taisīta tā bilžu šķirošanas "fiška" ar begineru, advancētajiem un PRO? Ja tā, tad tas nav labākais risinājums. )
Gribās apskatīties labākās bildes (manējās uz to nepretendē, vienkārši gribās redzēt bez liekas meklēšanas tās, kas novērtētas virs 6.4. Cipari jau pie kājas, vienkārši parasti tik augstu arī novērtē tās bildes, kas ir ļoti labas, no kurām ir ko mācīties un tā).
Par kaut ko nobalsot, kaut ko ierakstīt vai kaut ko pievienot varu tikai vairākas reizes spiežot refresh... Citādi kļūda- nav tāda lietotāja, jāielogojas un tml. Vēl joprojām ((