cik ilgi... besī ārā... es kā tāds idiots sarakstu forumā garos textus, un te blā pie nosūtīšanas man paziņo, ka esmu izmests āra, lūdzu logojies vēlreiz... vissss darbs vējā...!!!
Šis laikam būtu pirmais , kas jālabo ! Ar sapratni, un vēlot veiksmi !
eu a nu kādus browserus lietojat? man ar operu un cepumu nekādu problēmu nav! Varbūt, ka ar IE šad tad izmet laukā, bet ne taču tik traģiski kā jus te rakstat!
Eliks:taaa.. galvenā problēma šīs mešanas ārā problēmas risināšanai ir tas, ka nevaram konstatēt kur ir gljuks! Mums adminiem nevienam nemet ārā...
"ŠOBRĪD ONLINE (20):... + 72 viesi" - šo skriptu atjaunošanaj vajadzētu būt tūvu realtime, laikam... met āra tieši pēc "viesu" atjanošanas, ja nav lietotāja k/k aktivitātes... agrāk aktivitāte, cik sapratu, nebij kontrolēta... = čainiķa novērojumi, ne vairāk, jā kas. ))
Neba tam ir kada liela nozime, bet pamaniju atkal vienu gljuku pie savas pedejas bildes, uz ko jau noradija Versatile. Vertejums 333, bet pie manas vestures uzradas 303.
Eliks:taaa.. galvenā problēma šīs mešanas ārā problēmas risināšanai ir tas, ka nevaram konstatēt kur ir gljuks! Mums adminiem nevienam nemet ārā...
"ŠOBRĪD ONLINE (20):... + 72 viesi" - šo skriptu atjaunošanaj vajadzētu būt tūvu realtime, laikam... met āra tieši pēc "viesu" atjanošanas, ja nav lietotāja k/k aktivitātes... agrāk aktivitāte, cik sapratu, nebij kontrolēta... = čainiķa novērojumi, ne vairāk, jā kas. ))
tatad. gljuki ir gandriz visur. nomainot paroli pec tam nevar ielogoties no neviena parluka, ar kuru agrak ir iets bloga, kamer neiztira keshu un kukijus - attiecigi, nacas parinstalet mini operu.
talak. ielogoties izdodas bet saka ka parole nepareiza. fopruma ejot izlogo, nekadi F5 neepalidz. besi ara taimauti, raksti garu zinju, izmet. nopietni japarskata kukiji, dati kas tajos tiek glabati un kukiju apstrades skripts. talak. pec nedienam ar vertejumiem spriezhot, ir smagi sarezgits skritps kas vertejumus liek DB. anti SQL injekcijas laba lieta, bet laikam bishku shauj par stripu - sōrci redzejis neesmu, lamera spriedeljums šeit.
turpinot. es kadam iedodu linku ar CIDu uz galertiju vai kadu bildi. verot pec 3h pasaka ka bildes nav, jo cid ir expirojis. piedavatie risinajumi - vai nu piedavat lauku "links uz bildi", vai ari ja cid expirojis, tad nenjemt to galva/pieshkjirt jaunu.
Billy:jaa shitaads mistisks gluks ir paradiijies.. ja saliek vairaakas saites vienu aiz otras vinjas nezlkapeec apvieno un ater kaa pirmo!!
Problēma ir tad, ja linka beigās nav space. Tā problēma tiks atrisināta. Bet Kaapeec jau nevis smyle bija ieliecis, bet gan linkus uz viņiem. Nez ar kādu domu...
briedis matrix. ;D starpcitu - jaunajā versijā nevienu bildi nevar novērtēt ar 5,5,5 [citu atzīmi neesmu licis, bet fakts ir tāds, ka nevar]. lietoju FF. Kuru versiju - nezinu.