paldies par uzlabojumiem, skatos daudz bugu noveersts! bet, man vienam fotoblog.lv ljoti leeni laadeejas? jebkursh links 5 sekundes vai ilgaak... citi lv saiti max 2 sec...
circe5:Man jautājums.... :face-plain:Priekš kam vajadzīga saīsne jaunie komentāri, noklikoju nekas nenotiek, pie tam pēc šīs darbības neko nevar uzsākt... riktīga bremze
Serveris starp miljons komentāriem meklē visus tos, kurus neesi apskatījusi. Tu to varētu izdarīt ātrāk? )
circe5:Man jautājums.... :face-plain:Priekš kam vajadzīga saīsne jaunie komentāri, noklikoju nekas nenotiek, pie tam pēc šīs darbības neko nevar uzsākt... riktīga bremze
Serveris starp miljons komentāriem meklē visus tos, kurus neesi apskatījusi. Tu to varētu izdarīt ātrāk? )
Jautājums (un šķiet, ka retoriskas dabas) bija par to, kāda no tā jēga! Un man arī šķiet, ka šāda saīsne ir bezjēdzīga, jo tāpat reāli nedarbojas.
www.fotoblog.lv... Esmu izlicis 555, bet balsojums lentē neparādās - tikai kreisajā stabā "BALSOŠANA: Tavs balsojums 5,5,5" mans koments parādijās tikai no otrās reizes, kad biju izlabojis simbolus "viens komats augšā(apostrophe, apostrophe-quote)" uz " (iekavām) (Ne visus simbolus atpazist...) :face-plain:
kaut kas jocīgs (jau pāris stundas). man never vaļā galeriju sadaļu un reportāžu sadaļu, izmetot zīmi, ka nevienas bildes (vai reportāžas), kas atbilstu pieprasītam nav, tai pašā laikā forums darbojas pilnā sparā un man dažu labu bildi pat kāds paspēj novērtēt, tātad citiem veras vaļā un nav vaina tajā, ka notiek kaut kāds apgreids lapā, dēļ kā nevienam nav pieejamas bildes... ko tā?
ox3r:paņem aiztaisi parlūkprogrammas logus visus ciet un tad ej iekšā pa jaunam. Problēma pazūdīs. Ir kautkadi vēl gļuki, kuri dažiem "laimīgajiem" uzpeld
es izmēģināju pat restartēt kompi, nepalīdzēja. tagad mājās darbojas, redzēs, kā rīt būs darbā...
It kā sīkums....bet fakts....ja ielogojoties nepareizi ievadu loginu vai paroli..atver uzrakstu ka kļūdījos...tas it kā ir O.K. Taču pēc tam ievadot pareizi datus....vidū šis uzraksts saglabājas, lai arī esmu ielogojies. Nu tas tā...problēmas nekādas īpašās nesagādā pēc tam uzspiest vajadzīgo lapu, taču tomēr...pareizāk liekas būtu, ja lai arī pirmīt kļūdījos, pēc otrā mēģinājuma ielogojoties atver uzreiz sākumlapu.
n_g:Es tomēr kaut ko pārdomāju - Apskatei likt ir jēdzīgāk, jo ir daudz mazāk lieku pieskārienu klavierei jāizdara. Un bilde, ja saPatīk, vienalga ir topā (skat. visas manas). Līdz ar to Vērtēšanai šķiet pat lieka opcija (šeit iejaucas Admins un dzēš, dzēš, dzēš...). :face-monkey:
vo vo vo, es tieši šodien domāju par to! Ja liek kritkai - 4 peles klikshkji tikai pie atziimeem + klikshkjis pie komentaara. Un tav veel vismaz jaauzraksta atstarpe, lai skaitaas komentaars.
Bet lai bildi noveertetu ar Patiik - tikai 1 klikshkjis )
Kas ir izdeviigaa/aatraak? Protams ka apskatei!! :face-monkey:
Fotobloga rakstos ir problēma. Varbūt atkal tikai man tā, bet tomēr... Ir noteikums, ka publiskiem rakstos ievadā jābūt 64 - 250 zīmēm. Man nedarbojas skaitītājs šim ievadam. Varu rakstīt, cik gribu, skaitītājs stāv uz nulles un attiecīgi arī rakstu neļauj publicēt...
skripts gljuko uz FF. ja kads var atrast skriptu kas 100% strada uz abiem (skaita atlikushaas ziimes), ljoti velcomeeti! ja nestradas, dabusiet bietee par veltigi izteretu devel laiku :P
alvils:un tagad sākās kaut kāda "šaise" ar bloga rakstiem. nevar pievienot. bildes ielādē, bet tekstus nē...
1. kads paarluuks 2. ko nozime: tekstus nee? 3. ideali butu soli pa solitim 3.1. atveru mans fotoblogs 3.2. eju uz mani fotoblog raksti 3.3. spiezhu jauns raksts 3.4 sarakstu sakuma visu tekstu 3.5. pievienoju bildes 3.6. spiezhu saglaba un publicet 3.7. izmetas kljuda "..." vai nopublicejas blogaa tikai bildes, teksts ir pazudis, rekur links: