forum.gif
Jaunā versija!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Jaunā versija!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.08 00:27
 citēt
Tev tā ir ar vairākām bildēm?
Publicēts: 04.05.08 00:36 labots
 citēt
omeprazols, tev nix kreiss, tāpēc nevari :face-grin:

smaidiņus, lūdzu, animētus un ne tik tizlus, nudien
Publicēts: 04.05.08 01:02
 citēt
kā tad tas bija jāsaprot, kurmīt ? ;>

Tā ir ar visām bildēm, kurām ir vērtēšana, nevis patīk/nepatik.

neesmu mēģinājis ar citiem pārlūkiem. Mož kaut kāds apdeitots, gļukains man tas FF.
Publicēts: 04.05.08 03:48
 citēt
Bildeem, kas ir ieliktas kritikai balsojumam ir obligaats komentaars. Tas zem balsoshanas panelja ir rakstiits!
Publicēts: 04.05.08 09:20
 citēt
paldies, biju neuzmanīgs un neievēroju.
Publicēts: 05.05.08 12:15
 citēt
Kā, lai izlabo, kļūdaini uzrakstītu bildes nosaukumu?
Vecajai versijai bija tāda opcija,kā -labot,-bet šai neredzu...
Publicēts: 05.05.08 12:25
 citēt
sākumā viņu vajaga ielikt melnrakstos un tad nomainīt nosaukumu un atkal publicēt.
Publicēts: 06.05.08 20:09
 citēt
Kas notiek ar rakstiem?! Uzrakstīju tekstu, tad lādēju bildes. Kad tās ielādējušās - teksts itkā pazudis? Pat labojot to nevar pielikt klāt.
Publicēts: 07.05.08 12:30
 citēt
paldies par uzlabojumiem, skatos daudz bugu noveersts!
bet, man vienam fotoblog.lv ljoti leeni laadeejas? jebkursh links 5 sekundes vai ilgaak... citi lv saiti max 2 sec...
Publicēts: 07.05.08 12:31
 citēt
Jā, šorīt blogs izteikti lēns.
Publicēts: 07.05.08 12:40
 citēt
Proxy lieto? Darbā mani met laukā, mājās nē.
Publicēts: 07.05.08 13:01
 citēt
kaut kas noglukojis infrastruktuuraa ...
Publicēts: 07.05.08 15:54
 citēt
Es nevienu reizi neesmu ticis izmests :)
Man viss iet normāli!
Jaunais blogs ir foršsssss :)
Publicēts: 14.05.08 11:52
 citēt
circe5:Man jautājums.... :face-plain:Priekš kam vajadzīga saīsne jaunie komentāri, noklikoju nekas nenotiek, pie tam pēc šīs darbības neko nevar uzsākt... riktīga bremze

Serveris starp miljons komentāriem meklē visus tos, kurus neesi apskatījusi. Tu to varētu izdarīt ātrāk? :))
Publicēts: 14.05.08 11:55
 citēt
briedis:
circe5:Man jautājums.... :face-plain:Priekš kam vajadzīga saīsne jaunie komentāri, noklikoju nekas nenotiek, pie tam pēc šīs darbības neko nevar uzsākt... riktīga bremze

Serveris starp miljons komentāriem meklē visus tos, kurus neesi apskatījusi. Tu to varētu izdarīt ātrāk? :))

Jautājums (un šķiet, ka retoriskas dabas) bija par to, kāda no tā jēga! Un man arī šķiet, ka šāda saīsne ir bezjēdzīga, jo tāpat reāli nedarbojas. :)
Publicēts: 16.05.08 14:33
 citēt
Man te tikko viens gļuks bija... Nobalsoja par bildīti 3,3,3, bet man vēsturē parādās: versatile balso 3,0,3 par bildi
Publicēts: 16.05.08 16:18
 citēt
Labs luchik! :face-grin:
Publicēts: 16.05.08 17:27 labots
 citēt
www.fotoblog.lv...
Esmu izlicis 555, bet balsojums lentē neparādās - tikai kreisajā stabā "BALSOŠANA: Tavs balsojums 5,5,5"
mans koments parādijās tikai no otrās reizes, kad biju izlabojis simbolus "viens komats augšā(apostrophe, apostrophe-quote)" uz " (iekavām)
(Ne visus simbolus atpazist...) :face-plain:
Publicēts: 16.05.08 17:57
 citēt
Oj, luchik, es laba :) Nejūtos vēl tik zinoša, lai 3,3,3 kādam liktu... Tāpēc balsoju tikai par bildēm, kas tiešām patīk ;)
Publicēts: 17.05.08 17:40 labots
 citēt
kā tas ir iespējams, ka 1 lietotājs sarakstā parādās 3 reizes???
Publicēts: 17.05.08 17:47 labots
 citēt
atvainojos, nemāku ievietot bildi
:(
Publicēts: 17.05.08 19:40
 citēt
laikam ir jau daudz teikts, bet smailijus ar steigu vajadzētu nomainīt....
Publicēts: 19.05.08 16:10
 citēt
kaut kas jocīgs (jau pāris stundas). man never vaļā galeriju sadaļu un reportāžu sadaļu, izmetot zīmi, ka nevienas bildes (vai reportāžas), kas atbilstu pieprasītam nav, tai pašā laikā forums darbojas pilnā sparā un man dažu labu bildi pat kāds paspēj novērtēt, tātad citiem veras vaļā un nav vaina tajā, ka notiek kaut kāds apgreids lapā, dēļ kā nevienam nav pieejamas bildes... ko tā?
Publicēts: 19.05.08 17:32
 citēt
paņem aiztaisi parlūkprogrammas logus visus ciet un tad ej iekšā pa jaunam. Problēma pazūdīs. Ir kautkadi vēl gļuki, kuri dažiem "laimīgajiem" uzpeld
Publicēts: 19.05.08 22:43
 citēt
Sesija pārtrukta!
[ Autorizējies atkārtoti, lai turpinātu ]

viss turpinās

esmu laimīgais:)))

bet tas paziņojums pirmajā lapā tiešām kaitina - MELI!
Publicēts: 19.05.08 22:54
 citēt
[ Autorizējies atkārtoti, lai turpinātu ] - sho man reizem izmet, bet es vienkarshi aiztaisu logu, attaisu pa jaunam un viss chikinieka.
Publicēts: 19.05.08 23:10
 citēt
ox3r:paņem aiztaisi parlūkprogrammas logus visus ciet un tad ej iekšā pa jaunam. Problēma pazūdīs. Ir kautkadi vēl gļuki, kuri dažiem "laimīgajiem" uzpeld

es izmēģināju pat restartēt kompi, nepalīdzēja. :) tagad mājās darbojas, redzēs, kā rīt būs darbā...
Publicēts: 20.05.08 11:13
 citēt
It kā sīkums....bet fakts....ja ielogojoties nepareizi ievadu loginu vai paroli..atver uzrakstu ka kļūdījos...tas it kā ir O.K. Taču pēc tam ievadot pareizi datus....vidū šis uzraksts saglabājas, lai arī esmu ielogojies. Nu tas tā...problēmas nekādas īpašās nesagādā pēc tam uzspiest vajadzīgo lapu, taču tomēr...pareizāk liekas būtu, ja lai arī pirmīt kļūdījos, pēc otrā mēģinājuma ielogojoties atver uzreiz sākumlapu. :face-glasses:
Publicēts: 20.05.08 20:04
 citēt
n_g:Es tomēr kaut ko pārdomāju - Apskatei likt ir jēdzīgāk, jo ir daudz mazāk lieku pieskārienu klavierei jāizdara.
Un bilde, ja saPatīk, vienalga ir topā (skat. visas manas). Līdz ar to Vērtēšanai šķiet pat lieka opcija (šeit iejaucas Admins un dzēš, dzēš, dzēš...). :face-monkey:

vo vo vo, es tieši šodien domāju par to!
Ja liek kritkai - 4 peles klikshkji tikai pie atziimeem + klikshkjis pie komentaara. Un tav veel vismaz jaauzraksta atstarpe, lai skaitaas komentaars.

Bet lai bildi noveertetu ar Patiik - tikai 1 klikshkjis :))

Kas ir izdeviigaa/aatraak? Protams ka apskatei!! :face-monkey:
Publicēts: 26.05.08 08:56
 citēt
Fotobloga rakstos ir problēma. Varbūt atkal tikai man tā, bet tomēr... Ir noteikums, ka publiskiem rakstos ievadā jābūt 64 - 250 zīmēm. Man nedarbojas skaitītājs šim ievadam. Varu rakstīt, cik gribu, skaitītājs stāv uz nulles un attiecīgi arī rakstu neļauj publicēt...
Publicēts: 26.05.08 08:59
 citēt
alvils, kadu parluku tu lieto?
Publicēts: 26.05.08 09:01
 citēt
firefox. mēģināt ar exploreri?
Publicēts: 26.05.08 09:14
 citēt
ar exploreri viss o.k., sanāca ielikt. a kāpēc ar firefox nē? iepriekš arī vienmēr liku caur firefoxu, un viss darbojās...
Publicēts: 26.05.08 10:21
 citēt
skripts gljuko uz FF. ja kads var atrast skriptu kas 100% strada uz abiem (skaita atlikushaas ziimes), ljoti velcomeeti! ja nestradas, dabusiet bietee par veltigi izteretu devel laiku :P
Publicēts: 16.06.08 16:39
 citēt
Kaut kads jauns kukainis atkal.

Rakstot komentaru, pec taa publikacijas, paradas divaini teksti:
\r\n\r\n - kas lidzigs shim.

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 16.06.08 16:51
 citēt
\r\n nozīmē jaunā rindā jeb <br> tur arī vaina. Salabosim.
Publicēts: 18.06.08 18:41
 citēt
khmm - jau otro reizi šodien - nerāda bildes, ne paša, ne svešas, ne fotogalerijā, ne fotoreportāžās...
Publicēts: 19.06.08 13:34
 citēt
ir ir kariigs shodien, nu janjem glukz pie dziesmas kas cits atliek
Publicēts: 03.07.08 11:45
 citēt
un tagad sākās kaut kāda "šaise" ar bloga rakstiem. nevar pievienot. bildes ielādē, bet tekstus nē... :(
Publicēts: 03.07.08 13:06
 citēt
alvils:un tagad sākās kaut kāda "šaise" ar bloga rakstiem. nevar pievienot. bildes ielādē, bet tekstus nē... :(

1. kads paarluuks
2. ko nozime: tekstus nee?
3. ideali butu soli pa solitim
3.1. atveru mans fotoblogs
3.2. eju uz mani fotoblog raksti
3.3. spiezhu jauns raksts
3.4 sarakstu sakuma visu tekstu
3.5. pievienoju bildes
3.6. spiezhu saglaba un publicet
3.7. izmetas kljuda "..." vai nopublicejas blogaa tikai bildes, teksts ir pazudis, rekur links:

utt

PALDIES!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7