Ja vispirms pievieno rakstu un tikai tad forogrāfijas, raksts pazūd, pievienojot bildes. Ja vispirms pielieku bildes un tikai tad rakstu, tad publicējot, publicējas tikai bildes, bez teksta (gan nosaukuma, gan ievada, gan iztirzājuma nav).
Pārlūkprogramma firefox. Mēģināju arī ar MS Exploreri, nekādas atšķirības, tas pats.
man divi ideju centi pirmajaa lapaa, kur ir liste ar foruma teemam, vajadzetu pievienot, ka spiezhot uz temas virsraksta atveras topika pirmaa lapa, bet uz daudzpunktes - pedeja. apmeram ka boot.lv pirmaja lapa. ljoti erti. ipashi ja browsee caur leenu trubu un ar trafika uzskaiti. par usability nerunajot.
alvils: gljuks ir uz tava PC (iespejams, kaut kur tempos iestredzis saluzis skripts).
man uz IE8 emuleejot IE7 viss notiek, gan teksts saglabajas, ja bildes pievieno pec teksta uzrakstisnnas (to nodroshina skripts), gan publiceejaas teksts un bildes.
taka uz IE noteikti jastrada, ja nestraadaa - tad vaina peecee
Man liekas, ka pie reportāžām arī vajadzētu ieviest to fišku, ka uzspiežot uz bildes viņa atveras lielāka, nevis mazāka nu tāpat kā ir galerijās, ar iespēju skrullēties... a to īsti nav jēgas spiest uz tās bildes... :face-monkey:
Kas tas pa sviestu - spiezhot uz galeriju neraadaas bildes, tikai teksts: Parādīti: no 1 līdz 1 Kopā: 1 1 Un shii nav pirmaa reize! Un jaa, atverot vairaakus foruma topicus vienlaiciigi vairaakos tabos laiku pa laikam joprojaam paraadaas ka neesmu autorizeejies. Refresh un viss notiekaas...
waldis:Kas tas pa sviestu - spiezhot uz galeriju neraadaas bildes, tikai teksts: Parādīti: no 1 līdz 1 Kopā: 1 1 Un shii nav pirmaa reize! Un jaa, atverot vairaakus foruma topicus vienlaiciigi vairaakos tabos laiku pa laikam joprojaam paraadaas ka neesmu autorizeejies. Refresh un viss notiekaas...
Par to ka nerādās galerijas - pārstartē interneta pārlūku...
Nezinu šeit, vai ne šeit (tādā zinā, ka vai šajā sadaļā bija postēts, un tagad vajadzēja) gribētos sagaidīt ka forumā parādās iespēja "Atzīmēt visas diskusijas kā izlasītas", citādāk tas pēc atjaunošanas rāda visus tematus kā nelasītu utt. Nu pieļauju , ka nav ļoti sarežģīts pasākums tādu ieviest (ņemot vērā ka iepriekšējā versijā tak bija). Nu tā kaut kā.
Musimusi:Nezinu šeit, vai ne šeit (tādā zinā, ka vai šajā sadaļā bija postēts, un tagad vajadzēja) gribētos sagaidīt ka forumā parādās iespēja "Atzīmēt visas diskusijas kā izlasītas", citādāk tas pēc atjaunošanas rāda visus tematus kā nelasītu utt. Nu pieļauju , ka nav ļoti sarežģīts pasākums tādu ieviest (ņemot vērā ka iepriekšējā versijā tak bija). Nu tā kaut kā.
Augšpusē vienmēr rādās tavas pēdējās NELASĪTĀS tēmas (ja spiež linku kreisajā pusē - Diskusijas).
Nu tas nav īsti tas, jo viņš jau parāda visas nelasītās, bet tās visas es nevienmēr arī gribētu lasīt, tad uzspiežot ka sadaļā visas tēmas izlasītas pārējās tēmas nečakarētu prātu, jo kāda mārutka pēc man ir jāatver un jāaizver tēma "Šeit rakstās tikai Valmierieši" (nu tas tikai piemēram, pret tēmām kā tādām man vispār nekas nav pretī-kas neinteresē neskatos, bet te jāver vaļā un jāaizver...). Tā kaut kā.
šovakar pamanīju, ka fotoblog pats piešķir fotoaparāta tipu.. un dažkārt kļūdaini. Iepriekš jau biju pamanījis pie citu lietotāju bildēm, ka digitālā fotoaparāta tips: analogais.
delf:šovakar pamanīju, ka fotoblog pats piešķir fotoaparāta tipu.. un dažkārt kļūdaini. Iepriekš jau biju pamanījis pie citu lietotāju bildēm, ka digitālā fotoaparāta tips: analogais.
Man vispār nepielec, kā analogo var parādīt ciparu bilde (k/k muļķiba), kāda starpība - visas ciparotas... uzdruku šeit nedara - tur būtu jūtama starpība. Skaitu, kā vispār tāda "statistika" nav vajadzīga.