Jaunaa versija vismaz meenesi bija online paraeeeli shai! ja tu noguleeji pats vainiigs.. Man liekas, ka visu laiku tach main lapaa staveja pazinojums, ka paraleeli darbojas test.fotoblog.lv!
Test versija tos EXIF datus nolasīja automātiski un smuki, šī versija tomēr tos nenolasa. Gribi ierakstī ar roku - sistēma to neļauj. Vajag kaut kā sakārtot.
Iespējamais izskaidrojums komentāru gļukam ir cits gļuks - dažādu lietotāju komentāriem laika nobīde ir kādas 5 min ) Tur bija piemērs - Billijs iekomentējis 9:46, tad iekomentēju es - 9:41. ) Tad jājautā - no kurienes tiek ņemts laiks? No servera? No lietotāja? Vidējais aritmētiskais no abiem?
Nospiezot uz jebkuru no bloga sadaljam, man saka, ka neesmu registrejies, nospiezot tur pat velreiz, viss strada normali, ja nospiezu velreiz - atkal saka, ka neregistrejies.
Bugs ar komentaariem apzinaats - iemesls blogs straadaa uz diviem praleeliem serveriem, kuriem nav sasinhronizeets laiks Kad Glukz buus online, labosim!
Lapaa ir veel daudz nepilniibu un bugu. Arii ar stabilitaati pagaidaam ir pashvaki. Bet reekjinaties luudzu ar to tuvaakajaa nedeeljaa, divas. Jo kaut arii jaunaa versija izskataas liidziiga vecajai, bet patiesiibaa taa ir programmeeta pilniigi no nulles un var teikt pilniigi svaigs un nenoruudiits portaals. Vecaa versija 2 gadu laikaa tika nosliipeeta liidz ljoti augstam stabilitaates liimenim, shaj versijai veel ir nepiecieshama photoshop apstraade...
Par bildēm. Atveru savas bildes un kad ieklikšķinu versiju - tikai apskatei - parāda šodien ielikto bildi, kas izlikta kritikai. Kad ieklikšķinu kritikai - parāda visas iepriekšējā versijā publicētās bildes. Kā arī iepriekšējā versijā publicētās bildes, kas atzīmētas kā kritikai tiek vērtētas ar Patīk/Nepatīk. Kaut kur kaut kas ir sajaukts...
Izskatās, ka ir gļuks ar lietotāju autorizāciju. Ieklikoju ķeksi pie 'Cepumiņu', bet tik un tā pastaigājoties starp galerijas vai reportāžu lapām pazūd sesija. Arī staigājot pa forumu reizēm izlido laukā. Parasti pietiek ar refresh un sesija atrodas, reizēm jāielogojas no jauna.
kādēļ, kad uzspiež uz autora un tad skatās viņa profilbildi - kādēļ nav popup vai kas tāds? Jo ja skatās bildi lielāku, tad lai tiktu atpakaļ jāspiež BACK! Vai tā man tikai vienam?
zviedzha:kādēļ, kad uzspiež uz autora un tad skatās viņa profilbildi - kādēļ nav popup vai kas tāds? Jo ja skatās bildi lielāku, tad lai tiktu atpakaļ jāspiež BACK! Vai tā man tikai vienam?