vai kaadam ir pieredze ar shito stiklu. man ir piegriezies tas tamrons ar savu nemitiigo fokusa roteeshanu. gribu uzticamaaku. itkaa jau paaraak biezhi garo teli nelietoju, taapeec f2.8 teereeties iisti negribaas. bet nu tomeer... vai ir veerts shitaadu f4 njemt? cik ar guugles tanti parunaaju - shamam esot ljoti patiikami neliels fokusa attaalums un uzticams fokuss...
taaks, briivdienaas dabuju patesteet to f4. ja kaadam gadiijumaa ir interese, varu padaliities iespaidos. aareeji izskataas kvalitatiivs verkjis, lai gan plastmasas, tomeer pamatiigs. nekur nekas neljurkaaras. zuuma gredzens ljoti patiikami liels un miiksts (ar domu - griezhas ljoti vienmeeriigi). ok, manuaalaa fokusa gredzens ir pashaa stikla galaa un ir bezgala mazinjsh - drusku trauceejoshi. veel kas nepatika - objektiivs ir sameeraa viegls, taapeec pakarot fochiku kaklaa, tas nenoliecas uz leju, bet gan visaas savaa 25 cm godiibaa izslejas uz priekshu njaa, AF ir sameeraa leens, ja no paaris metriem ir jaaizgriezh liidz bezgaliibai. toties tad, kad traapa, tad taa pamatiigi. nekaadu mediishanu nenoveeroju. ljoti preciizi. ljoti paarsteidza min fokusa attaalums - 1,1m. ziimee smuki, man patika. kraasas dzidras un piesaatinaatas. esmu izleemis - njemshu taadu.