forum.gif
vecais labais Nikkor 70-210 f4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / vecais labais Nikkor 70-210 f4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.08 13:36
 citēt
vai kaadam ir pieredze ar shito stiklu. man ir piegriezies tas tamrons ar savu nemitiigo fokusa roteeshanu. gribu uzticamaaku. itkaa jau paaraak biezhi garo teli nelietoju, taapeec f2.8 teereeties iisti negribaas. bet nu tomeer... vai ir veerts shitaadu f4 njemt?
cik ar guugles tanti parunaaju - shamam esot ljoti patiikami neliels fokusa attaalums un uzticams fokuss...
Publicēts: 16.04.08 15:01
 citēt
Nikonam tads ir arī 2,8 :) Nju sjitie VECA SERIJA ir bais labi man ļoti patika 2,8 :) Tas kas f4 Ir bix prastāks bet gan jau ar naf slixts.
Publicēts: 16.04.08 15:45
 citēt
Nikonam tads ir arī 2,8 :) Nju sjitie VECA SERIJA ir bais labi man ļoti patika 2,8 :) Tas kas f4 Ir bix prastāks bet gan jau ar naf slixts.

tu domaa to push-pull?
bet nu kaa jau teicu - tie 2.8 ir krietni daargaaki... negribaas teereeties taam retajaam reizeem, kad kauko gribaas iezuumot :)
Publicēts: 16.04.08 19:20
 citēt
Ahaa ahaa Pumpis
Publicēts: 17.04.08 10:29
 citēt
Ahaa ahaa Pumpis

vai kaa paarsvaraa tauta tos sauc - putekljusuuceejs...
Publicēts: 21.04.08 12:15
 citēt
taaks, briivdienaas dabuju patesteet to f4. ja kaadam gadiijumaa ir interese, varu padaliities iespaidos.
aareeji izskataas kvalitatiivs verkjis, lai gan plastmasas, tomeer pamatiigs. nekur nekas neljurkaaras. zuuma gredzens ljoti patiikami liels un miiksts (ar domu - griezhas ljoti vienmeeriigi). ok, manuaalaa fokusa gredzens ir pashaa stikla galaa un ir bezgala mazinjsh - drusku trauceejoshi. veel kas nepatika - objektiivs ir sameeraa viegls, taapeec pakarot fochiku kaklaa, tas nenoliecas uz leju, bet gan visaas savaa 25 cm godiibaa izslejas uz priekshu ;)
njaa, AF ir sameeraa leens, ja no paaris metriem ir jaaizgriezh liidz bezgaliibai. toties tad, kad traapa, tad taa pamatiigi. nekaadu mediishanu nenoveeroju. ljoti preciizi. ljoti paarsteidza min fokusa attaalums - 1,1m. ziimee smuki, man patika. kraasas dzidras un piesaatinaatas.
esmu izleemis - njemshu taadu.
Publicēts: 22.04.08 08:28
 citēt
rixweber:tu domaa to push-pull?
arī one-touch. pirms AF laikos varēja pilsoni, kurš velkas uz kameru reizē mērogā un fokusā turēt.
Publicēts: 22.04.08 18:09 labots
 citēt
Haydar:Man ir tads, lietots bet loti laba stavokli, ar filtru. Labs stikls, es nelietoju vairs. jo man ir 80-200 f2.8. Gribu pardot

Cik aptuveni tu par vinju gribeetu?

P.S. Write me to email, blog messages don't work.
mr.jaanis@gmail.com
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):