forum.gif
Marasms ar UPS.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Marasms ar UPS.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.08 14:31
 citēt
Kā es ieberzos!!!Jutos ka atmests 25 gadi appakaļ!:OOO
Bet par visu no sākuma.Ar čoma laipnu palīdzību uzsūtiju no Cabelas vienu mantu.Uz Latviju atnāca ātri,par ko liecināja zvans no UPS...kurš paziņoja ka mantai jāierodas pakaļ uz Rīgu,uz UPS klientu centru(lieki piebilst ka dzīvoju Saldū ,un saņemšanas adrese norādīta-Saldus).Cits arī neviens nevarot,tikai pats deklarants.Paku glabājot 20 dienas ,tad sūtot appakaļ.Vienojamies ka nākamajā nedēļā aizbraukšu,tomēr pēc dažām dienām zvana atkal,lai savācot.Speciāli pārprasu vai visus muitas maksājumus varēs nokārtot uz vietas.Varot.Darba auto iet uz Rīgu,izraujos līdz,UPS biroju atrodu ātri,meitene rokas,rokas pa papīriem,neesot atmuitots,lai ejot pie viņu deklarantiem.Eju ar,saraksta papīrus,cipari nekādi baisie ,kā jau domāts ,ievedmuita 4.- ,PVN 6.-,saraksta,lai ejot uz banku maksāt!Paga,paga solija tak ka uz vietas!!!Demonstratīvi nolaiž ar roku apli-redzat,mums nav te bankas.Labi dodos uz Maximu,tur Parex norēķinu grupa,nomaksāju(lieki piebilst ka skaidrā naudā ne savā bankā komišens-laķiks pa katru papīru.Ok,esu appakaļ,deklarante kauko pagrabina un...10 lati par deklārācijas aizpildīšanu!!!!:DDD Tur banku nevajag!!!!Čekiņu iedod gan!:DDD Nu es neko,žoklis pie zemes,vēl paprasa skaidrā naudā vai ar karti?Loku savu cēneri,ar domu -marasms a la CCCP ir beidzies,tīlīt jemšu savu superjašadārdzināto paku un aidā,mājās.Nikā!!!!!!!Paprasa:Saldus adrese'?Piecu dienu laikā paka uz norādīto adresi!!!!Izdvešu tikai-fantastika un dodos mājās,gaidīt paku!Bet vēl nevar zināt,va tik nebūs zvans, ka jāsaņem Rīgā!!!:OOO :DDD
Rezumē-lai ko nesūtītu no USA,vienmēr pārdevējam īpaši atgādiniet-NEKĀDĀ GADIJUMĀ LAI NESŪTA AR U P S !!!!
Publicēts: 16.04.08 15:24
 citēt
Ar DHL ir Rīgas Lidostā vispār ir jautrība - tur iedod disketīti un tad var skraidīt ar to disketīti rokās.

www.tvnet.lv...
Publicēts: 16.04.08 15:27
 citēt
man no vacijas ar DHL nak objektivs... it ka jau man nevajadzetu nakties ar disketiti skraidit, bet ja nu? :(
Publicēts: 16.04.08 15:29
 citēt
TEV PAVEICAS! Man PATREIZ no USA nāk paka ar printeri jau 5 nedēļas teisa ne ar UPS bet parasto pastu jo smags viņš maita! Jā to ar varu likt pie sirc NEIZMANTOJIET UPS , personīgi ir bijuši līdzīgi ieberzieni kā forelljjanka ne ar PIEGĀDI bet ar bojātiem sūtijumiem un to noformēšanu.
Publicēts: 16.04.08 15:35
 citēt
Es ne no EU vairs caur UPS DHL FEDEX neko nesūtu, tipai pa pastu. Šijā gadījuma visas muitas lietas pastā uz vietas var un kvītis ar nāk līdz.
Publicēts: 16.04.08 15:52
 citēt
Ar UPS`i arī ir bijušas problēmas - līdzīgi autora rakstītajam. Man vienkārši nezvanīja, ka paka ir atnākusi :) gandrīz jau aizsūtīja atpakaļ :) Tipa neesot bijis uzrādīts tel nr. tāpēc viņi nepiegādāja. Piegādājot viņi tikai pēc sazināšanās ar saņēmēju - savādāk - sorry. Prasīju gudrajam UPS pārstāvim, ko viņi dara ja saņēmējam vispār telefona aparāta nav??? Atbilde - ........
PS. es no sūtītāja dabūju viņa aizpildīto veidlapas kopiju - a telefona numurs uzrakstīts ta bija :)
Domāju, ka tā ir cilvēku neizdarība vai nolaidība... šamo diskusiju vajadzētu nosūtīt UPS`a šefiem - droši vien viņi pat tādus jokus nenojauš
Publicēts: 16.04.08 16:20
 citēt
Neizmantojiet kurjerus... tikai vienīgi pastu :) [pats nesen uzrāvos...]

Disketīti nedod paši DHL/UPS/Fedex, bet gan deklaranti priekš muitniekiem.. Tos papīrus tu pats vari sagatavot, aizpildot blankas.. tas ja žēl 10Ls.

Tāda nu mums tā sistēma...
Publicēts: 16.04.08 16:24
 citēt
Tāpēc jau uk ebajisti atsakās jebko sūtīt uz LV, jo esot slikta pieredze...
Publicēts: 16.04.08 16:27
 citēt
nefiga.. ir tādi, kas izmanto HongKongPost , ar kuru vispār nekādu problēmu.
Vismaz sūtu jau 10-to reizi...

PS: un tie nav UK ebayisti, bet HokgKongieši :)
Publicēts: 16.04.08 16:29
 citēt
Es arī no Hongkongas esmu divus objektīvus un vienu batereju nopircis. Nekādu problēmu. Bet tie, kas ir UK (nevis Hongkongisti, kas maskējas par UK iekš ebay.co.uk), pārsvarā vienmēr saka: "atvaino, uz Latviju nē". :)
Publicēts: 16.04.08 16:32
 citēt
no anglju ebaja naak ar Royal Mail vispar bez problemam un paleto uz Riigu, neko smagaku neesmu sutijis bet sieva vadus niekus ik pa bridim noperk
Publicēts: 16.04.08 16:40
 citēt
nez, man vairak shaizes ar amerikanjiem, kas nesuta uz LV neko pratigu.
bet no UK ari istie UK suta bez probl, tos pashus objektivus agrak prieksh m42 priku, utt.
vel ari vacieshi cimperligi, dazhi atsakas sutit, dazhie neparko negrib paipalu lietot - nupat bidoju caur mobilo, i ta jau iszole apstajas 50 sant zem manas maks likmes, vel ari dabuju 5iti par sepa parskaitijumu atdot... :(
Publicēts: 16.04.08 17:08
 citēt
Citiem vārdiem - pirms spied "Buy" paprasi sellerim, ko viņš izmantos šippingam.

Gan no USA, gan UK, gan Kīnas var atsūtīt pa pastu bez nodokļu herņas.
Publicēts: 16.04.08 17:40
 citēt
Mjaa, es ar ar disketiiti esmu bizojis pa lidostu... Pirmstam gan visaadus bodijus un stiklus no skiibajiem esmu suutiijis un visi atnaakushi liidz durviim.. Kad viiriem muitaa prasiiju, kapee tad nekas nav bijis jaamuito un jaadeklaree, tad shie saka ka taa nevar buut!! Viss kas naak no aizeiropas un ir daargaaks par 30 euro iet caur muitu, un ja ne tad esot jaasaak intereseeties.... un veel ja papiiros noraadiita nepareiza (mazaaka) preces summa (man bija noraadiita 10x mazaaka), un vinji to atkozh, tad uzreiz atbrauc viiri melnaa un tevi savaac.. 8)
Publicēts: 16.04.08 19:20
 citēt
Pastā neko nečeko. Skatās tikai summu.
Deklaranti tā speciāli saka, jo viņiem vajag 10Ls iekasēt. Un deklaranti strādā tikai ar kurjeriem.

Es arī tagad izsecināju - tie kurjeri nemaz nav kurjeri - nepilda savu darbu - piegādāt līdz mājām! Vot tas ir pilnīgs marazms... un vēl ceņiks lielāks nekā pastam.
Publicēts: 16.04.08 19:28
 citēt
ar fedex esmu sutijis mantas 3x katru reizi vertībā no 500 - 700Ls, nekādu prolbēmu nav bijis - konstanti 5-dienās atnes līdz durvīm. Ja tavs pārdevējs māk uzrakstīt, kas ir iekšā tajā paciņā un norādīt pareizo vērtību tad nav problēmas ne ar muitu ne ko citu...
Publicēts: 16.04.08 21:40
 citēt
Nekā nebij... pats prasīju Fedex pārstāvim.. (pirms mēneša) - tagad ver vaļā daudzas pakas un neskatās, kas uz tās rakstīts - nāc pats un deklarē...
Publicēts: 16.04.08 23:04
 citēt
jums labāk zināt :lol:
Publicēts: 17.04.08 11:08
 citēt
Man preces ir nākušas ar Fedex, DHL, UPS ... katru no viņiem esmu dabūjis muitot... kā arī bijis ir tā, ka šie atnāk līdz mājām bez muitas....

viss ir atkarīgs no džeka kas izsūta...
Publicēts: 17.04.08 11:14
 citēt

Vot šito faktu es arī nevaru izprast... Jo cik jautāju, tad Fedexā tagad vismaz vispār neskatās, kas ir uzrakstīts uz pakas, ir Gift vai repair.. fig zin... ja kāds zin (kam ir saglabājusies sūtījuma kārba), lai pastāsta..
Publicēts: 17.04.08 11:19
 citēt

Vot šito faktu es arī nevaru izprast... Jo cik jautāju, tad Fedexā tagad vismaz vispār neskatās, kas ir uzrakstīts uz pakas, ir Gift vai repair.. fig zin... ja kāds zin (kam ir saglabājusies sūtījuma kārba), lai pastāsta..

Arī tas nav rādītājs...
Publicēts: 17.04.08 13:36
 citēt
Tikko saņēmu paku pie durvīm sūtītu ar UPS no ASV :)
nekādu problēmu... bet varbūt tāpēc, ka prece maksāja 19$$ un nebija jāiet viss tas sviests caur muitām...
un visam jauki varēja sekot līdzi...

Piegāde gan maksāja praktiski 40$$ par 180g smagu priekšmetu :)) toties ātri!
Publicēts: 17.04.08 13:39
 citēt

uzliki? ir cits d**iens, ne? :)
Publicēts: 17.04.08 13:49
 citēt

uzliki? ir cits d**iens, ne? :)

Nu tjipa, bet man jau nav tagad objetkīva lai notestētu :D
Publicēts: 17.04.08 14:01
 citēt
ko nopirki?
Publicēts: 17.04.08 14:11
 citēt
ko nopirki?

cgi.ebay.com...
Šitādu, bet ne tik dārgu :O
Publicēts: 17.04.08 14:19
 citēt
nē nu ja maza kastīte, tad varbūt arī nečeko ("notic";)...
be tā kā parasti objektīvi >100Ls un kastes lielas + smagas, tad nu... visticamāk neizies cauri (moš arī ar rentgenu skatās)
Publicēts: 17.04.08 14:25
 citēt
Es esmu dzirdējis, ka efektīvāka (ticamāka muitniekiem) par "gift" ir norāde "return for repair" vai "return after repair". :)
Publicēts: 17.04.08 15:06
 citēt
Tā ir LV likumdošanas problēma... ja es aizbraucu pats, kā privātersona uz ASV un nopērku, ko man vajag tad neviens neko... tikko man kāds atsūta, par to ir jāmaksā... tie visi dokumenti un muita būtu kākārto juridiskajām personām, kas pārdot tālāk.

Starp citu es vienreiz tā sacepos un atradu likumu, ja es pierādu, ka izmatošu to štruntu savām vajadzībām tad par to nav jāmaksā nodoklis (vismaz PVN) ... tā kā mūsu pašu valsts iestādes nodrabojas ar pretlikumībām...
Publicēts: 17.04.08 15:22
 citēt
Tā ir LV likumdošanas problēma... ja es aizbraucu pats, kā privātersona uz ASV un nopērku, ko man vajag tad neviens neko... tikko man kāds atsūta, par to ir jāmaksā... tie visi dokumenti un muita būtu kākārto juridiskajām personām, kas pārdot tālāk.

Starp citu es vienreiz tā sacepos un atradu likumu, ja es pierādu, ka izmatošu to štruntu savām vajadzībām tad par to nav jāmaksā nodoklis (vismaz PVN) ... tā kā mūsu pašu valsts iestādes nodrabojas ar pretlikumībām...

tas ir no sērijas, ka nodokļus ar nodokļiem neapliekot, taču pie aprēķina ir tā ka pieskaita akcīzi (kas pats par sevi ir nodoklis) un to vēl apliek ar PVN ...
Publicēts: 17.04.08 18:41
 citēt
Kad man nāca 40D ar stiklu, tad kaste bija iepakota putuplēve un tā vienā sānā bija atplēsta vaļā, tjip lai palūrētu kas lācītim vēderā...
Publicēts: 18.04.08 19:29
 citēt
Objektivitātes labad piebildīšu ka noslēguma fāze ar UPS patīkami pārsteidza,kurjers saskaņojot pa telefonu,piegādāja manu paku pie pašam namdurvīm.Bikk papļāpājām,par atmuitošanu šim visi kā viens sūdzoties. :D Jopcik,kā var būt moderno tehnoloģiju laikmetā,ka nevar vienkāršas lietas atrisināt???Nu pazvana,ja jāmuito,nosauc ciparus kas jāmaksā(PVN,ievedmuita,nu kaut tas cēneris par deklarācijas aizpilsīšanu(ir tak tāda lieta kā bankas pārskaitījums izgudrota)) :D Nu aizfaksē maksājumus,ok ja baidās par šmaukšanu,sagaida rubuļus savā kontā un tad tik ved to paku.Bet šitā čakarēt kā aprakstīju pirmajā postā,viskas ir redzēts... :shock:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):