billi-izstaasti siikaak par to laptopu-tas ir normaals kantoris-vai tikai tjap ljap? no turienes man objektiivam jaanaak.
Pirku no viņiem Tamron 17-50f2,8. Pieveda klāt, pabildēju uz ātro pagalmā, iekrāmēju kompī, ievērtēju, teicu - jāpadomā. (nenopirku, jo toreiz nepatika) Pēc apmēram 2 mēnešiem situācija atkārtojās, tikai bija iespēja izvēlēties no 2 exemplāriem. Iemaksāju Ls 270.- (viena stikla cena) saņēmu 2 stiklus testam uz brīvdienām, un rezultātā (pateicoties + testiem) kļuvu par testētā objekta īpašnieku p.s. Laptop - cenas labas, apkalpošana arī laba!!! Iespējams, ir labāki un lētāki varianti, bet ...
billi-izstaasti siikaak par to laptopu-tas ir normaals kantoris-vai tikai tjap ljap? no turienes man objektiivam jaanaak.
Es tur pirku objektīvu. Ja nesatiekas personīgi, tad bankā pārskaita naudiņu un pēc 1vai 2 dienām Tev Valmierā stikls būs klāt. Garantijas kartē būs zīmogs par pārdošanu. Ja pērk uz firmu, tad varētu būt mazliet savādākā procedūra. Tas ir jāatrunā. Man viss bija OK.
Es tur pirku objektīvu. Ja nesatiekas personīgi, tad bankā pārskaita naudiņu un pēc 1vai 2 dienām Tev Valmierā stikls būs klāt. Garantijas kartē būs zīmogs par pārdošanu. Ja pērk uz firmu, tad varētu būt mazliet savādākā procedūra. Tas ir jāatrunā. Man viss bija OK.
ē, mūsu ( valmieriešu ) te ir daudz! PS es ar vienreiz iepirkos iekš laptpa - serviss un attieksme ir līmenī
nezinu varbut nav ne vainas laptop.lv, bet es pasuutiiju objektiivu 3nedeljas ieprieksh pirms velama sanjemshanas terminaj diena kad bija soliits sanjemt objektivu vinji pazinjoja ka objektivs vel joprojam nav izsuutiits uz LV . Nezinuy gan vai ta ir vinuu vaina vai ne, bet jebkura gadiijuma objektivu no vinjiem neesu sagaidiijusi kas ljoti apbedina jo tiesham bija nepiecieshams.. Ipashi nezinjo arii neko par pasutijuma esosho situaciju tas apbedina, jo pashai visu laiku jazvana un japrasa vai vel nav nekadu jaunumu.. taka shobriid mana pieredze nav parak pozitiiva ar vinjiem... :roll:
nu bet laptop.lv ir, ja šobrīd nav tad kāds ir izīrējis! pašam man ir tikai 70-200 F4L
Un vispār, es nevienam nepazīstamam bez normālas drošības naudas neko nedotu. Vot paņemsi un sasitīsi to stiklu.. Visādi var gadīties! Turklāt tādi 70-200 f2.8 tā vnk uz kuram katram ar nemētājas somā!