forum.gif
Izdegušie laukumi attēlā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izdegušie laukumi attēlā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.04.08 00:48
 citēt
Blogā bieži sastopu labu autoru bildes,kurās ir izdeguši laukumi debesīs,saules tuvumā. Man likās, ja attēlā kaut kur krāsas ir pa nullēm ,tas ir tehnisks brāķis,jeb tomēr -nē un tas ir pieļaujams. Es gan nerunāju par mazo blogeru telefonbildēm,bet gan attēliem ,kuri savādāk diezgan labi izpildīti.
Kā domā spečuki? :roll:
Publicēts: 17.04.08 02:24
 citēt
Žanra MB foto un mākslas fotogrāfijās, kur izdegum "piespēlē" sižetei(noskaņai) vai ir galvenais "effekts"(grafiski un kontrastaini darbi)(T-filmiņas). krāsainajās - skaitās brāķis(izņēmums saules disks un spuldzes naktī). Šo, vismāz, atceros no kādreiz mācītā.
Publicēts: 17.04.08 11:11
 citēt
depends kam bilde paredzeta imho

ja policijaa atpaziishanai tad labak lai nav izdegusi seja, gruti bus atpazit

ja alternativi-urban-laikmetigas-personaal-maakslas izstadei tad pilnigi po

lai izpatiktu fotokursu pasniedzejam - labak nee

lai izpatiktu vecmmammai, pilnigi po...
Publicēts: 17.04.08 13:24
 citēt
Beidz pērties, Tu pats esi spējīgs noteikt, vai ir attaisnots tas izdegušais laukums , vai nē...
Ir bildes, ir vietas uz bildēm, kur vajag maksimālo balto spilgtumu, tobiš atstāt maksimāli balto (spec.)papīra toni, tad arī šeit nākas izdedzināt laukumus, nu bet tas nu tā, čista printējot ....IMHO
Publicēts: 17.04.08 13:36
 citēt
depends kam bilde paredzeta imho

ja policijaa atpaziishanai tad labak lai nav izdegusi seja, gruti bus atpazit

ja alternativi-urban-laikmetigas-personaal-maakslas izstadei tad pilnigi po

lai izpatiktu fotokursu pasniedzejam - labak nee

lai izpatiktu vecmmammai, pilnigi po...

a ko darīt, ja vecmammma un fotokursu pasniedzējs ir viena un tā pati persona? :)
Publicēts: 17.04.08 13:48
 citēt
Beidz pērties, Tu pats esi spējīgs noteikt, vai ir attaisnots tas izdegušais laukums , vai nē...
Ir bildes, ir vietas uz bildēm, kur vajag maksimālo balto spilgtumu, tobiš atstāt maksimāli balto (spec.)papīra toni, tad arī šeit nākas izdedzināt laukumus, nu bet tas nu tā, čista printējot ....IMHO

Mans naff fotogrāfs,tāpēc daudz neskaidru momentu šķietami vienkāršās lietās :oops:
Publicēts: 17.04.08 14:24
 citēt

SPAM: a ko darīt, ja vecmammma un fotokursu pasniedzējs ir viena un tā pati persona? :)

nu tava sieva vienlaicigi var but ari autovaditajs, un par to tev jautajumu nav ...
Publicēts: 17.04.08 14:47
 citēt
Jāskatās kā uztverās kopumā bildē tās gaišās vietas nevis domāt ko kādreiz kāds izdomājis ka tas ir jābūt tā bet šitam ir jābūt tā. Uz katru likumu var izdomāt jaunu. Ņjūtons kādreiz ar izdomāja likumu līdz neatnāca Einšteins, kurš pateica ka Ņjūtona likums strādā ierobežotos apstākļos :). Ar šo gribēju teikt ka pat reālās zinātnēs likumi mainās a mākslā tādu vispār nevar būt, ir tikai sajūtas , kuras var iedvesmot kautkādu noteikumu gan ievorošana gan neievērošana.
Publicēts: 17.04.08 16:37
 citēt
visu vajag vienkāršot...tas gan par mello, gan balto.
Ja tā ir iecere- viss štokos, ja nejaušība atkal divas iespējas:
1. viss štokos
2. nedaudz prasās pielabot, jo PS uzlikt 0,5 0,5 0,5, vai noņemt daudz laika nevajag, un manāms arī naf.
Publicēts: 17.04.08 17:29
 citēt
es ar saku, ka jaapielabo, ja ceertaas aciis ;-) Bet ja bildee iederaas - tad ir OK. Taapec arii shad tad pasmiinu par bloga kritikjiem, kuri jebkuru baltu laukuminju sauc par izdedzinaatu ....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):