forum.gif
Pērku 3L svaiga piena ar piegādi mājās!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku 3L svaiga piena ar piegādi mājās!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.04.08 12:04
 citēt
Pērku 3L svaigi slauktu pienu [Burku] ar piegādi mājās!
Piedāvājumi uz editor@latvianphoto.com
Publicēts: 17.04.08 12:12
 citēt
burku pēc tam atdosi atpakaļ?
deficīts kā nekā... ;)
Publicēts: 17.04.08 12:42
 citēt
Visnotaļ aktuāls sludinājums, ne? Piena kombināti tagad tos piensaimniekus visādi terorizē, jāpalīdz, kas tad cits baros pilsētu, ja ne lauki?

Nemuldies! Pilsētu baro nafta, atomelektrostacijas un korupcija :D
Publicēts: 17.04.08 13:02
 citēt
zviedzha : Jā ar visju plastmasas vāku bet vaig ar tādu ko tikai zem karsta ūdens var valjā dabūt !!:)
Publicēts: 17.04.08 13:03
 citēt
Lunis, doma saucuamos dubultos vaakus? ta jau rokas shvakas, ja karstu udeni vaig :D
Publicēts: 17.04.08 13:16
 citēt
versatile : Nju neko smagāku par Kameru necilāju , BET ir gadijies ar vienu tādu nolauzt burkai kakliņu kā gredzenu:):)
Publicēts: 17.04.08 13:18
 citēt
oho, tad jau laikam gan kaut kadi ipashi vaaki - mosh bilde ir?

man tik ar glekja vaakiem gadijies burku sabeigt, no dzervenem stiklus zvejoju laukaa pec tam :D
Publicēts: 17.04.08 13:18
 citēt
Es svētdien cilāju skapjus un dīvānus, rokas vēl otrdien sāpēja. :)
Publicēts: 17.04.08 13:32
 citēt
Lunis: nu tad uz plenēru būs jāsadabon - ātrāk gan nesanāks... :D

Būs... arī plastmasas vāciņš būs! :D
Publicēts: 17.04.08 13:32
 citēt
Pa pārs štukām lašu būtu gatavs pats aizbraukt uz laukiem un izslaukt govi :)
Interesē?
Publicēts: 17.04.08 13:36
 citēt
Mandalay, tak kāda tur slaukšana - visu kompis izdara! :D
Publicēts: 17.04.08 13:37
 citēt
Par pāris štukām var arī pats izslaukt (bez kompja). :)
Publicēts: 17.04.08 13:39
 citēt
Luni, vismaz varēji pateikt savu lokāciju :D neies tak no daugavpils uz ventspili transportēt pienu :D
Publicēts: 17.04.08 13:40
 citēt
un cik kvalitatīvs tas piens būs un cik pilns ar baktērijām, ja ar rokām slauks?

briedi, vai tad Lunis Daugavpilī?
Publicēts: 17.04.08 13:43
 citēt
un cik kvalitatīvs tas piens būs un cik pilns ar baktērijām, ja ar rokām slauks?

Esmu visu bērnību dzēris - slimoju labi, ja reizi 5 gados.. pretī rīdziniekiem, kuriem jebkurš caurvējš ir globālā dabas katastrofa...
Publicēts: 17.04.08 13:46
 citēt
Nē nu es runāju par to.... ja izslauksi ar rokām! Vidēji no vienas govs dienā ir 15-30l piena! Lunim vajag 3 - kur liksi pārējos? Liesi klāt tam, kas ir izslaukts ar aparātu - tīrs un vēss? A?
Publicēts: 17.04.08 13:48
 citēt
Nē nu es runāju par to.... ja izslauksi ar rokām! Vidēji no vienas govs dienā ir 15-30l piena! Lunim vajag 3 - kur liksi pārējos? Liesi klāt tam, kas ir izslaukts ar aparātu - tīrs un vēss? A?

Vēss nav no tā, ka slauc ar aparātu, bet no tā kā to uzglabā. Man laukos arī slauc ar rokām, bet pēc tam dzesē. Dzesēšana tagad ir obligāta, lai tiktu līdz piena nodošanai dafiga analīzes jāveic, un tad arī tur var pateikt - ir dzesēts, vai nav.

Zviedzha, domā ka laukos govi tur tikai lai paši dzertu un kaimiņiem dotu? Praktiski visi kam ir govis, arī to pienu nodod :) Tādu kvantumu tak nevar izdzert!
Publicēts: 17.04.08 13:51
 citēt
no atlikušajiem 12 litriem var nedēļas garumā cept pankūkas (kuras ēdot ar zemeņu zapti, var arī dzert klāt pienu). :)
Publicēts: 17.04.08 13:53
 citēt
no atlikušajiem 12 litriem var nedēļas garumā cept pankūkas (kuras ēdot ar zemeņu zapti, var arī dzert klāt pienu). :)

To, ka govs pienu dod katru dienu, tu laikam neiedomājies ? :D Aizrīsies pankūkās :)
 citēt
varu sagādāt, jo kaukad jau uz laukiem braukšu
 citēt

To, ka govs pienu dod katru dienu, tu laikam neiedomājies ? :D

vo vo :D
Publicēts: 17.04.08 13:55
 citēt
Skaidra lieta, ka 90-99% ir piena eksports! Bet neesi neko dzirdējis par priekšdzesētājiem? Tur jaunais slaukums tiek atdzesēts līdz vajadzīgajai temperatūrai un tikai tad pieliets klāt visas lielajam kvantumam!

Nu skaidrīte! Lai vai kā - kamēr no Ventspils uz Rīgu aizvestu pienu - tas tāpat vairs nebūs pirmā svaiguma! :D
Publicēts: 17.04.08 13:58
 citēt

To, ka govs pienu dod katru dienu, tu laikam neiedomājies ? :D Aizrīsies pankūkās :)

To, ka piens ar rokām tiks slaukts tikai vienreiz, lai dabūtu tos 3 litrus, par ko maksās štukas, Tu neiedomājies? :) Pēc tam viss ies ierastajās sliedēs - kompjūters, piena tirdzniecība parastā kārtībā. :)
Publicēts: 17.04.08 14:01
 citēt
Nu te panesās diskusija!

Drīzāk būtu saorganizējuši kādu plenēru, kad notiks rumulēšanās - pirmo reizi ganībās govis pēc ziemas! Vot tas ir skats! Jo lielāks bars, jo labāk!

:D
Publicēts: 17.04.08 14:03
 citēt
Nu nez vai kaads no shjienieshiem priecaatos ka briidii kad jamais kjer kadru - kaads ar spaini uudeni uz galvas... :D kamera tu tuu... :D
Publicēts: 17.04.08 14:04
 citēt
nu var jau sēdēt ganību vidū un gaidīt, kad nāks bars...
 citēt
Nu nez vai kaads no shjienieshiem priecaatos ka briidii kad jamais kjer kadru - kaads ar spaini uudeni uz galvas... :D kamera tu tuu... :D

vai ari filma izmirks...
 citēt
Viens slauks, pārējie apkārt ar fotokamerām tik knipsēs un knipsēs. :)

Un vispār, kas tās par diskusijām par Daugavpili/Ventspili? Par tām pāris štukām tak var to govi atvest arī uz Rīgu un izslaukt piena pircēja mājas pagalmā! :)
Publicēts: 17.04.08 14:06
 citēt
Govīm nepatīk stresa situācijas - grūti tiek galā ar tām! Tādēļ pārvadāšana nav īpaši vēlama! :D Un ja kāds pārskaitīs 2000 Ls - esmu ar mieru sadabūt to pienu!
Publicēts: 17.04.08 14:06
 citēt
alvils +, runā ģēlu, pārējie kaut ko teoritizē... (tā i ka nepārzin laukus)..
Kamēr vēd uz rīgu, var dzesēt autiņā... pa 2..3h kāreiz būs primā svaiguma un dabiski atdzesēts piens.

Ko tik par štukām neizdarīsi :)

PS: zviedzha, un nafig maisīto pienu? Visgaršīgākais ir no vienas govs. Tā tev nav `zaļā karotīte` uz pakas - reāls un tīrs lauku produkts.. (`Zaļā 3L burka`? :P)
Publicēts: 17.04.08 14:19
 citēt
Govīm nepatīk stresa situācijas - grūti tiek galā ar tām! Tādēļ pārvadāšana nav īpaši vēlama! :D Un ja kāds pārskaitīs 2000 Ls - esmu ar mieru sadabūt to pienu!

es varu arī par 10x mazāku summu
Publicēts: 17.04.08 14:23
 citēt

Par divsimts latiem ar visu aprunāto servisu (govs rīgā un slaukšana Lunis mājas pagalmā)? :)
Publicēts: 17.04.08 14:24
 citēt

No atlikušā piena krējums + siers + biezpiens (visvisāda veida, gan svaigais, gan cietais (Jāņiem pie alus), kurš var stāvēt mēnešiem)

Un pa lēto kaimiņiem.. To tu esi iedomājies? :)
Publicēts: 17.04.08 14:24
 citēt

Par divsimts latiem ar visu aprunāto servisu (govs rīgā un slaukšana Lunis mājas pagalmā)? :)

varbūt ja ar slaucēju sarunā tad var slaukt arī Luni :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 17.04.08 14:27
 citēt
Un eskortservisi iegūs jaunu maskēšanās frāzi "slaukšanas serviss". :D
Publicēts: 17.04.08 14:37
 citēt

No atlikušā piena krējums + siers + biezpiens (visvisāda veida, gan svaigais, gan cietais (Jāņiem pie alus), kurš var stāvēt mēnešiem)

Un pa lēto kaimiņiem.. To tu esi iedomājies? :)

Kuriem pašiem, vienam 60 govis, otram 5. toties kazu pulks :) to neiedomājies ?:) un ja arī kāds netur, tad tur lielākoties rēķinās bārterā, proti dažādos savstarpējos pakalpojumos, ne naudā.....
Publicēts: 17.04.08 17:50
 citēt
Iesaku apsvērt labāk biezpiena iegādi. :D
Publicēts: 17.04.08 18:24
 citēt
Mums te vecis viens ved ar rateļiem no meža nāk ar kājām kādus 10km 3L 2Ls , šim tur kreisā govs mājelē. Reiz biju aizstaigājis , onka godīgs , kā izsslauc PAC tā salej kanās rateļos iekšā un velk uz mūsējo sādžu. Bet kautkā taga uz pavasari šim tās lops laikam ciet vai nezinu NAV PIENA i pankoki necepās uz veikala "baltā udens" :):) Ot tad iegrimu domās GRIBU PIENU! Būs laikam jādodas vecis apraudzīt , ja neradīsies saprātīga alternatīva:)
Publicēts: 18.04.08 09:05
 citēt
Nu jā, te par 2,-Ls šito pigoru nedabūsi. Fotogrāfi - dārga tauta... Viens piedāvā savus pakalpojumus par 2000, otrs par 200. A Tu gribi pa 2! :D
Publicēts: 18.04.08 12:11
 citēt
alvils : Mēģiņats naf zaudēts kā te daži īpatņi saka "Treniņa nolūkos" samaksu neprasīs , es piedāvāju 2Ls :):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):