Friči joko, ka Fiat rūsē jau katalogā. :wink: Vēl dzirdēts, ka Fordam ir tikai divi modeļi-Ford Remont un Ford Kaput. :wink: Bet ja pa nopietno Opelim nav ne vainas,lētas daļas,izturīgs.Pašam gan VW.
nobraucu ar Opel Vectra 1999.gada 350 000 km pa vidsiem iespējamiem Latvijas ceļiem/bezceļiem. Bez eļļas/ filtru/bremžu kluču/riepu maiņas nezināju, kas ir remonts. Nē, meloju, pie 300 000 ģenerators bija jāpielabo un pie 200 000 ūdens sūknis jānomaina. Un viss! Un pie -30 grādiem malā stāvēja visi dižie, bet ne manējais Bet nu visam savas robežas - tagad gan lai šis atpūšas mierā
Darba autinji mums bija Opel Astras Caravan... teikshu atklaati luuzt ne mazaak kaa citas mashiinas, taakaa par jauna gadagaajuma mashiinam nevar teikt ka Opelis ir su**s.
Pus gadu atpakaļ ceļojuma laikā izīrēju Opel Meriva (laikam tā viņš saucas) baigi nestabila un bīstama mašīna - nu man pers. nepatika, pāris dienas vēlāk samainīju pret Astru - nu tā gan tāda tīri ok.
Ja godīgi, par sūdīgākajām mašīnām uzskatu Peugeot, Citroen un Reno - Man uzņēmumā kādreiz bija iepirktas franču mašīnas, kopā 6 gab. Vienīgais moments kad viņas bija redzētas visas sešas kopā bija pirmie ~6 mēneši. Nepārtraukti plīsa siksnas, stūres pastūži, pakaļējais tilts utt. No 3gab. veiksmīgi tikām vaļā - pārdodot, viens nodega, nu vajag izštukot ko darīt ar 2viem atlikušaiem - moš noslīcināt PS. Mašīnas salīdzinoši jaunas 2003-2004 gads.
nobraucu ar Opel Vectra 1999.gada 350 000 km pa vidsiem iespējamiem Latvijas ceļiem/bezceļiem. Bez eļļas/ filtru/bremžu kluču/riepu maiņas nezināju, kas ir remonts. Nē, meloju, pie 300 000 ģenerators bija jāpielabo un pie 200 000 ūdens sūknis jānomaina. Un viss! Un pie -30 grādiem malā stāvēja visi dižie, bet ne manējais Bet nu visam savas robežas - tagad gan lai šis atpūšas mierā
Pirms diviem gadiem ziemā bija -15 grādi kādas divas nedēļas no vietas, es biju slims (nedēļu). Mans Opel Omega bija nostāvējis sasalis ragā nedēļu, bet pieleca pilnīgi bez nekādām problēmām (kas mani pašu dikti pārsteidza). Bet nu, nekas jau nav vispārīgs. Mēdz būt arī izņēmumi (pat opeļiem). :twisted:
mans domāt , ka ir veltīgi šeit apspriest autiņus...nav auto spečuku blogs. Labus(nerūsējošus) Opeļus sāka izlaist no 1998.gada. Galvenā kļūda, ka cilvēki nopērk sev nepiemērotu atomobīļa modeli, un pēc tam kritizē visu marku.
Friči joko, ka Fiat rūsē jau katalogā. :wink: Vēl dzirdēts, ka Fordam ir tikai divi modeļi-Ford Remont un Ford Kaput. :wink: Bet ja pa nopietno Opelim nav ne vainas,lētas daļas,izturīgs.Pašam gan VW.