forum.gif
kā sauc instrumentu, ar ko no kasetes izķeksē filmu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kā sauc instrumentu, ar ko no kasetes izķeksē filmu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.04.08 21:01
 citēt
interesē kā sauc un kur iegādāties to štrumentu, ar ko var izķeksēt filmas galu no aksetes - kamerai nav kastomfukcija kas atļautu galiņu neieraut iekšā.

Zinu, ka fotolaboratorijās tādi ir, bet kā sauc - nav ne jausmas.
Publicēts: 17.04.08 21:12
 citēt
tā arī ir - Film Extractor
www.climaxphoto.com...
Publicēts: 17.04.08 22:13
 citēt
Vispār viņu sauc "Galu vilcējs" jeb "Ginekologs" bet jā tehniski reizēm var atrast pēc Film Extractor :):)
Publicēts: 17.04.08 22:43
 citēt
Rīgā, šķiet nenopirksi....
Publicēts: 17.04.08 23:10
 citēt
ekstraktors, kas pa latviskam to arī nozīmē - izvilcējs. Kodaka bāzē bija, bet. ar diviem filmu galiem arī var, bet čakarāža.
Publicēts: 17.04.08 23:31
 citēt
paldies!
Lunis, butu gan jocigi, ja es ebay mekletu ar keywordu "ginekologs"

tagad tikai gribas to shtruntinj atrast iegadei - taja linka bija, bet no ta saita min. pasutijums 25$ un neko citu man pashlaik nevajag. ebay klusee... :(
Publicēts: 17.04.08 23:54
 citēt
atradu pec film picker, jau azipildu maksajuma blanku, 4ls sanaca ar visu piegadi.
Publicēts: 18.04.08 13:42
 citēt
man skiet, sis verkis lielaja elkoraa ari bij
Publicēts: 18.04.08 20:47
 citēt
Kāda H pēc tas izvilcējs vispār ir vajadzīgs?? Kad tīsta filmiņas?? Es piemeram atrauju kaseti vaļā un tad tinu filmu tankā.
Publicēts: 18.04.08 23:50
 citēt
ezhezis : Ir entuziasti kas rau filmu lauka pec katriem uzbildetiem 10 kadriem un liek citu B/W piemeram:) Pie tistamas masjinas lidera ari filmu lime aiz gala utt:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):