Stipri atgādināja godīga pilsoņa visu nodokļu nomaksas akciju Linkman, visu cieņu kā pret fotogrāfu, bet akcija 22:06-22:011 sabalsojis 15 fotkas ar 5/5/5, tas ir 1 fotkai cik 20s? pareizi sarēķināju, ne....? Bik sviests, ne? Tā mēs te dzīvojam... :shock:
Nu man reizēm līdzīgi sanāk, jo atveru n-tās bildes tabos, apskatu, tad aizeju pie citas, tad atkal atgriežos un beigās par visām nobalsoju. Ne vienmēr viss ir tā, kā izskatās.
Nu ja gribi, lai Tevi paceļ augstāk kā esi, tad tā vajag ... esmu jau ievērojis, ka Linkman tā dara... pat atturos no viņa bilžu vērtēšanas... tas ko mēs te redzam ir ziediņi... paškirtot tālāk vecākas bildes viņš diezgan lielām drazām arī liek 5/5/5 ... :wink:
mazāk vaig kapronu pīpēt tad ar psihi viss būs kārtībā par tevi laikam aizmirsa nobalsot ja jau šitā satraucies aizsūti privāto ziņu, varbūt nākamreiz arī tevi pamanīs
Stipri atgādināja godīga pilsoņa visu nodokļu nomaksas akciju Linkman, visu cieņu kā pret fotogrāfu, bet akcija 22:06-22:011 sabalsojis 15 fotkas ar 5/5/5, tas ir 1 fotkai cik 20s? pareizi sarēķināju, ne....? Bik sviests, ne? Tā mēs te dzīvojam... :shock:
Jaf labu laiku praktiski nebalsoju...viens no iemesliem, ja kāds pabijis pie manis ar zemāku cīparu, laupu tam iespēju parmest man par atriebību. Bet patiesiba ir patiesība- esi aktīvs, un pret tevi būs aktīvi.
Un atkal viens UN!!! Vai man nedrīkst patikt tas, kas nepatīk tev, un vai es nedrīkstu balsot kā gribu!!! VB neuzmeties par prāvieti un soģi, man ateistam nekas, bet ticīgiem tā vieta ir aizņemta un tev tur netikt. Ja dikti gribi, uzraksti un mēs tev balsosim nežēlojot glaimus, tikai šādi nerādi savu skaudību pret Linkman!!!