forum.gif
Vai kads no sejeniesiem apmekles pasakumu Autoru nakts-2008?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai kads no sejeniesiem apmekles pasakumu Autoru nakts-2008?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.04.08 06:37
 citēt
Ja.Starp citu,tas pasakums notiks 24.aprili,Melngalvja nama.Esmu uzaicinats ka fotografs.Forss pasakums solas but.
Publicēts: 18.04.08 08:08
 citēt
klausies? tev pedejaa laikaa ļoti lielas ego apmierināšanas vēlmes.. Zini, priekš tam ir arī citi fotomākslinieku portāli! :D
Publicēts: 18.04.08 08:39
 citēt
klausies? tev pedejaa laikaa ļoti lielas ego apmierināšanas vēlmes.. Zini, priekš tam ir arī citi fotomākslinieku portāls! :D

Bill necepies buus jau labi... ;) arii tavaa ielaa iespiidees saule... :) lai cilveekam veicas ja jau vinju aicina par fotograafu. :)
Publicēts: 18.04.08 08:55
 citēt
Es esmu uzaicināts kā oficiants, bet taču ar to nelielos. Fotogrāfs- tas ir krutāk, ja?

:D:D:D
Publicēts: 18.04.08 08:57
 citēt
tevi uzaicināja kā fotogrāfu uz to pasākumu viesa statusā, jeb fotografēt to pasākumu fotogrāfa statusā? :)
iespējams, ka iešu viesa statusā, nezinu vēl īsti, ka būs tajā dienā...
Publicēts: 18.04.08 08:58
 citēt
tevi uzaicināja kā fotogrāfu uz to pasākumu viesa statusā, jeb fotografēt to pasākumu fotogrāfa statusā? :)

Piekrītu, šitais izskatās krutāk!
Publicēts: 18.04.08 08:58
 citēt

Piekrītu, šitais izskatās krutāk!

Ir ir respect uzreiz.... :D
Publicēts: 18.04.08 09:33
 citēt
Hameleon,es esmu uzaicinats ka fotografs.Es nelielos,ja kads te nesaprot.Ari sa gada Autoru nakts ielugumu izskats ir mans darbs.
Publicēts: 18.04.08 11:14
 citēt
Es nelielos,ja kads te nesaprot.

Ko tad tu dari? Afigenna svarīgo informāciju vienkārši paziņo? :D:D:D

Karoč, rēcīgi...
Publicēts: 18.04.08 11:24
 citēt
Vienkārši spilgts piemērs, kā neitrālu informāciju katrs uztver pēc savas samaitātības pakāpes. Cilvēks apjautājas, vai kāds neiet uz foršu pasākumu, bet citi gatavi to virtuāli nospārdīt :) Šis laikam ir agresīvākais no man zināmajiem formumiem :)
Publicēts: 18.04.08 11:27
 citēt
veeel viens portreti saak veidoties :D :D zimulju bars :D
Publicēts: 18.04.08 11:28
 citēt
boot.lv
bmwpower.lv
Publicēts: 18.04.08 12:55
 citēt
Šis laikam ir agresīvākais no man zināmajiem formumiem :)

Kādos forumos tu vēl čato?
Publicēts: 18.04.08 12:58
 citēt
Labāk "zīmēties" tā, pie tam, līdzīgu vidū, nevis lepni, piemēram, draugos, piekārt sev birku FOTOGRĀFS, ko redz visi! :D
Publicēts: 18.04.08 13:25
 citēt
Ja.Starp citu,tas pasakums notiks 24.aprili,Melngalvja nama.Esmu uzaicinats ka fotografs.Forss pasakums solas but.

Neiešu, mani neaicina.
Publicēts: 18.04.08 13:42
 citēt
Hameleon,es esmu uzaicinats ka fotografs.Es nelielos,ja kads te nesaprot.Ari sa gada Autoru nakts ielugumu izskats ir mans darbs.

Tas ka Tevi vel kautkur aicina, tas ir liels briinums.
Lielies tu taa, ka maz neliekaas..
Tagad skaidrs kaapeec ieluugumi TAA izskataas..

Te ir daudzi cilveeki kuri fochee taadas lietas par kuraam tu tikai sapnjot vari, bet vinji par to klusee..
Publicēts: 18.04.08 14:02
 citēt
Come on, cilvēks lielās :) ielieniet fotki.lv forumā :D VOT tur cilvēki lielās tā .......

Lielībnieku un snobu bars :D
Publicēts: 18.04.08 14:23
 citēt
Nu PR jau smalka lieta, ja vien to pieprot...
man pat ļoti patīk kā te nodots pa bundžām...

The legendary photo session "One day in Latvia" ( after 20 years) took place on the 31 st of August ,, 2007. Gundega Dege was invited as VIP photographer to make photos of the day. Specially invited photographers are professional photographers, as well as people well-known in our society whose passion is photography. These people have agreed to be participants in the photo session in order to help the professional photographers to cover all the segments of Latvia and to reflect August 31 in Latvia. These people have been invited to succeed the good fortune and great value of the photo session with their artistic talent.

izvilkums no sundewart.com
Publicēts: 18.04.08 14:28
 citēt
pr speciaalisti pashi jau smuki visu uizrakstiis, smalki, kaa naakaas. Bet ja iedod bietee taadu ieziimeejienu kaa te pashaa saakumaa. nu camon!
Publicēts: 18.04.08 15:04
 citēt
VB so what?

Nu PR jau smalka lieta, ja vien to pieprot...
man pat ļoti patīk kā te nodots pa bundžām...

The legendary photo session "One day in Latvia" ( after 20 years) took place on the 31 st of August ,, 2007. Gundega Dege was invited as VIP photographer to make photos of the day. Specially invited photographers are professional photographers, as well as people well-known in our society whose passion is photography. These people have agreed to be participants in the photo session in order to help the professional photographers to cover all the segments of Latvia and to reflect August 31 in Latvia. These people have been invited to succeed the good fortune and great value of the photo session with their artistic talent.

izvilkums no sundewart.com
Publicēts: 18.04.08 15:15
 citēt
Jonatan;Ko tu vari ardities un psihot?itka tev visa pasaule pari nodarijusi.Es stradaju daudz,veselus 2menesus nav sanacis fotobloga pacatot,ielikt kadu foto.pa 20 stundam diena.bet es par to labu naudu sanemu.Ja gribi kautko panakt,ir jastrada.Musdienas tas nozime;loti daudz.Daudzus es te nesaprotu,kas par psihosanu.
Publicēts: 18.04.08 15:26
 citēt
nu un ka uzraxtiija "kaa fotograafu"? es to sapratu, ka nevis kaa "raxtnieku", "grafikji" uttt ..... i nemaz nesajutu lieliibu .... jums gan visiem te kompleksi vai paraak saasinaati juutiiga uztvere;-((((
Publicēts: 18.04.08 18:41
 citēt
sandriko: ieteiktu nomainīt profila bilde, vēlams ar kailu meiču fonā vai pie sāniem, vai virsū/apakšā. tici man, uzreiz parādīsies respekts un cieņa :wink:
Publicēts: 18.04.08 18:55
 citēt
Jonatan;Ko tu vari ardities un psihot?itka tev visa pasaule pari nodarijusi.Es stradaju daudz,veselus 2menesus nav sanacis fotobloga pacatot,ielikt kadu foto.pa 20 stundam diena.bet es par to labu naudu sanemu.Ja gribi kautko panakt,ir jastrada.Musdienas tas nozime;loti daudz.Daudzus es te nesaprotu,kas par psihosanu.

Esmu absoluuts miera iemiesojums! Neizdomaa nez ko, man viss ir ideaali!
Ai ai, pachatot nesanaak, ehh nabadzinjsh!
Davai ieliec noveerteeshanai to ko Tu to 2 meeneshu laikaa esi sabildeejis!
Tev ir nevis jaastraadaa daudz, bet jaamaacaas daudz! Jo tagad tu brauc tikai ar kameru un ego nevis ar reaalu darba kvalitaati.
Ieliec paaris reportaazjas no pasaakumiem! Paraadi! :arrow:
Publicēts: 18.04.08 23:10
 citēt
D
Lielais fotogrāfs, kurš iekš " ", pacēla balsi! :D
Publicēts: 18.04.08 23:57
 citēt
Mans iet uz Rīgas Mākslas telpu , saviesīgā daļa šādos pasākumos man kautkā neliekas saistoša ne kā tuss , kur nu vēl kā bizness:)
Publicēts: 21.04.08 10:19
 citēt
atbildot uz jautājumu un Fotogrāfa būšanu nekomentējot - vispār, nē, neiešu :p
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):