forum.gif
Vai jums traukos.lv pie vārda ir birka "fotogrāfs"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai jums traukos.lv pie vārda ir birka "fotogrāfs"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.04.08 08:30
 citēt
Baigi regulāri uz sievas akkauntu tajā portālā nāk piedāvājumi fočēties. Gandrīz katru otro dienu uzraksta kāds "grāfs" un piedāvā fočēties. Par velti, pavisam par velti...

Kas tas ir? Vēlme iepazīties? Varbūt pat tikt pie kāda plikņa...? Un kāpēc nav uzrakstījusi NEVIENA sieviete- fotogrāfe??? Un ko par to teiktu Freids?

P.S. Kā ar jums? Vai fočuks ir ierocis, kurš palīdz iepazīties ar meičām?
Publicēts: 18.04.08 08:36
 citēt
Pie profila nav rakstīts un pagaidām nevienam svešām arī neko piedāvājis neesmu.

Aptauju moš uzliec vēl intresei?
Publicēts: 18.04.08 08:36
 citēt
Gruuti spriest es vispaar neesmu draugiempunktselvee, taa padomaaju un - nee nav naacies izmantot fochiku kaa ieroci lai iepaziitos, bet kad kautko focheeju tad ir bijushi gadiijumi ka pienak klaat un jautaa vai neesi fotograafs utt... :D
Publicēts: 18.04.08 08:38
 citēt
Vispaar zinu gan dažas sievietes kam rakstīts...

Nu man ar ir ierakstīts dažreiz. Drizāk jau klientiem/paziņām, jo meiteni man jau kādu laiku vairs nav jācopē! :D
Publicēts: 18.04.08 08:41
 citēt
Vispaar zinu gan dažas sievietes kam rakstīts...

Nu man ar ir ierakstīts dažreiz. Drizāk jau klientiem/paziņām, jo meiteni man jau kādu laiku vairs nav jācopē! :D

Tikai nestāsti, ka esi monogāms arī mentālā plāksnē! Gan jau, ka sapņos dari to ne tikai ar sievu...
:)
Publicēts: 18.04.08 08:48
 citēt
Kurš te kaut ko teica par sievu? :D

Un ko darīt ja man atbilst pirmie 3 varianti! :D :D :D
Publicēts: 18.04.08 08:49
 citēt
Kurš te kaut ko teica par sievu? :D

Tad noteikti neprecies!

P.S. Nu, tu jau saproti, ko Freids teiktu par tavu profilu draugos...? ;)
Publicēts: 18.04.08 08:50
 citēt
Runā no pieredzes ja? :D

Vispār nezinu gan.. Ko viņs teiktu? :roll:
Publicēts: 18.04.08 08:51
 citēt

Citādi jau viedoklis veidoties nemēdz.
P.S. tevi tāda mana pieredze pārsteidz? Phe...es bieži seksoju ar modelēm un ne mirkli sev to nepārmetu. Ja reiz daba man ir iedevusi peni un gribēšanu, tas jāliek lietā! Neesmu ne budists, ne kristietis, reliģisku apsvērumu dēļ celibātu nepiekopju.
Publicēts: 18.04.08 08:51
 citēt

Prtreti vai tad ir tik traki??? ;)
Publicēts: 18.04.08 08:53
 citēt

Prtreti vai tad ir tik traki??? ;)

Tā ir. Vai traki- es tā neteiktu.
Publicēts: 18.04.08 08:54
 citēt
Eu, Juri, ko tad Freids teiktu? :D
Publicēts: 18.04.08 08:55
 citēt
Atbildēju varinati Nr.2, ja man būtu lapa tad drošvien tur arī ierakstītu.
Publicēts: 18.04.08 08:55
 citēt
Eu, Juri, ko tad Freids teiktu? :D

To arī teiktu, ka man nav tādu latentu vai apslēptu vēlmju. Es tās apzinos.
Publicēts: 18.04.08 08:56
 citēt

A pagaidām kā tur pie meičām tiec? Fočukbilde ir?
Publicēts: 18.04.08 08:59
 citēt

Esmu bildē kopā ar meiteni un nez vai ar šādu man kādu izdotos nolinčot... ja nu vienīgi piedāvājot grupņiku :D
Publicēts: 18.04.08 09:00
 citēt

Esmu bildē kopā ar meiteni un nez vai ar šādu man kādu izdotos noličot... ja nu vienīgi piedāvājot grupņiku :D

Grupņiks, starp citu, nav nemaz tik garlaicīgi, ja runa iet par divām meičām.
Publicēts: 18.04.08 09:00
 citēt

Esmu bildē kopā ar meiteni un nez vai ar šādu man kādu izdotos noličot... ja nu vienīgi piedāvājot grupņiku :D

Klejo te šitāda vēstule pa dr.lv! Moš kkas sanāk ox3r! :D

No: Kristiana Jansone (skype kristajansone) (25)
sveika!Gribi paverot mani ar manu draugu pa webkamerinju?Ja bus tev mikrafons tad redzesi ka mans puisis milejas ar piepusamo gumijas lelli, ja redzesim tevi tava webkamerinja tad paradisim ka mes milejamies!Ko saki?Musu niks skype kristne vai kristajansone...

:D
Publicēts: 18.04.08 09:02
 citēt

Klejo te šitāda vēstule pa dr.lv! Moš kkas sanāk ox3r! :D

No: Kristiana Jansone (skype kristajansone) (25)
sveika!Gribi paverot mani ar manu draugu pa webkamerinju?Ja bus tev mikrafons tad redzesi ka mans puisis milejas ar piepusamo gumijas lelli, ja redzesim tevi tava webkamerinja tad paradisim ka mes milejamies!Ko saki?Musu niks skype kristne vai kristajansone...

:D

Kā viņi iekasē samaksu?
Publicēts: 18.04.08 09:03
 citēt
Man gan šitās vēstules nenāk... laikam es no malas nopietns izskatos...

Portreti: par to jau neviens nestrīdās, bet piedāvājumi pagaidām nav un pats piedāvājies arī neesmu :D

Bet vispār tiešām lielai daļai manu draugu, kam ir noslieces uz FOTO ir kāda frāze par foto vai arī web adrese.

Tādus kuriem nekas par to neliecina ir šķiet, ka ļoti, ļoti, ļoti maz. Nodod kautvai tāda lieta, ka bilde ir netipiski laba priekš draugiem.lv
Publicēts: 18.04.08 09:04
 citēt
Neiekasee... laikam viss tikai prieka peec... :D
Publicēts: 18.04.08 09:05
 citēt
Nu jā man piemēram tas viss ir pašreklāmas nolūkos.
Publicēts: 18.04.08 09:06
 citēt
Neiekasee... laikam viss tikai prieka peec... :D

Ā, viņi to tikai meičām rāda? Nu, skaidrs...
Publicēts: 18.04.08 09:06
 citēt
Nu jā man piemēram tas viss ir pašreklāmas nolūkos.

Lai fočētu vecmāmiņas?
Publicēts: 18.04.08 09:09
 citēt
Pietrūkst atbildes "Es esmu izdzēsies no turienes un vispār nesaprotu, kāpēc tur bija jāpiereģistrējas un ko tie cilvēki tur dara."
Publicēts: 18.04.08 09:10
 citēt
Pietrūkst atbildes "Es esmu izdzēsies no turienes un vispār nesaprotu, kāpēc tur bija jāpiereģistrējas un ko tie cilvēki tur dara."

Tā gan nav. Kāpēc neizmantot resursu, kur ir sastopami visi tavi draugi un paziņas?

e-pastu un skype visi nelieto.
Publicēts: 18.04.08 09:11
 citēt

+++++
 citēt

Man savukārt neatbilst neviens. Jo "neesmu reģistrējies" nav īsti korekti (īpaši, ja iekavās rakstīts, ka reģistrējies ar kreiso famīliju), jo es esmu reģistrējies (sen, sen, sen). Bet dzēsies (arī jau sen). :) Un, kad es tur biju, man nebija nekas par foto, jo tad es vēl ar gaismas mākslu nenodarojos. :)
 citēt
neder neviens variants..
vārds, uzvārds, bez palamas un ir parasta bilde bez milzīga objektīva, kas aizņem pus laukumu..tukšums manā dārziņā :D
Publicēts: 18.04.08 09:13
 citēt
Vairs nav Aigar? :D
Publicēts: 18.04.08 09:14
 citēt

Tā gan nav. Kāpēc neizmantot resursu, kur ir sastopami visi tavi draugi un paziņas?

e-pastu un skype visi nelieto.

Paziņas (vēlamas un nevēlamas), kā arī pat nepaziņas. Ar draugiem, kas tiešām ir draugi, kontakts notiek dzīvajā, telefoniski, dažkārt vēl caur e-pastu, bet ne jau tajā emo cacu portālā "paziņām.lv"!
Publicēts: 18.04.08 09:16
 citēt
Ai a man normāla kontaktu grāmatiņa sanāk, ja man vajdzētu visus savus ~700 kontakus vajadzētu pierakstīt tad es nojūgtos!
Publicēts: 18.04.08 09:18
 citēt
Vairs nav Aigar? :D

vairs nav gan :)
Publicēts: 18.04.08 09:19
 citēt

Paziņas (vēlamas un nevēlamas), kā arī pat nepaziņas. Ar draugiem, kas tiešām ir draugi, kontakts notiek dzīvajā, telefoniski, dažkārt vēl caur e-pastu, bet ne jau tajā emo cacu portālā "paziņām.lv"!

Katrs dara kā grib, bet es tiešām domāju, ka resurs kurā ir pieejami visi tev vajadzīgie cilvēki ir laba lieta.

Un nevienu vārdu neesmu teicis par to, ka dzīvē nearvienu nerunāju, jo esmu baigais datortārpus. Ir daudz labas lietas gan virtuālajā vidē, gan reālā dzīve.
Tik pat labi var nelietot skype, jo ir taču telefons un nafig tad man skype
Publicēts: 18.04.08 09:22
 citēt
Nu varbūt neesmu sabiedrisks un nespēju novērtēt iespēju būt vietā, kurā jābūt, jo "tur taču ir visi draugi un paziņas".

Es neuztveru informatīvo vērtību tam pasākumam - manuprāt, tur var degradēties.

It sevišķi, ja viena klika attālumā ir cita sabiedrība ar citu kvalitāti.
Publicēts: 18.04.08 09:25
 citēt

Katrs dara kā grib, bet es tiešām domāju, ka resurs kurā ir pieejami visi tev vajadzīgie cilvēki ir laba lieta.

Un nevienu vārdu neesmu teicis par to, ka dzīvē nearvienu nerunāju, jo esmu baigais datortārpus. Ir daudz labas lietas gan virtuālajā vidē, gan reālā dzīve.
Tik pat labi var nelietot skype, jo ir taču telefons un nafig tad man skype

Es skaipu lietoju reizi pusgadā, kad kādam savaigas kādu failu, kas ir lielāks par 20 MB. :) Tieši tā - ir telefons!

Vai var jautāt, cik apmēram laika dienā (neieskaitot tiešos darba pienākumus, ja tie ir saistīti ar datoru) Tu vidēji pavadi pie datora? Varbūt pats priekš sevis uztaisi aprāķinu, mērījumu (ar hronometru vai kaut kā tā), un kad ir gatavs rezultāts, es gribētu uzdot nākošo jautājumu: "vai esi laimīgs lielāko mūža daļu pavadot blenžot ekrānā, nevis staigājot (metot kūleņus) pa pļavām un tiekoties ar cilvēkiem, kuriem nav obligāti kaut kas ātri jāizstāsta (ātri, jo nav taču laika, jāskrien izčekot, vai kāds kaut ko nav atrakstījis iekš draugiem.lv), vienkārši pasēdēt, iedzert kafiju, pateikt pa frāzei reizi pusstundā, un priecāties par to, ka redzi šo savu draugu vai draudzeni un esi ar viņu atnācis iedzert kafiju. :) Nu, es esmu izvēlējies otro variantu. Pie PC sēžu tikai darbā. Mājās ļoti reti un tikai tad, kad ir konkrētas lietas, kas ar PC ir jāizdara, nevis vienkārši tāpat vien - kā ta bez tā. :)
Publicēts: 18.04.08 09:26
 citēt
Nu varbūt neesmu sabiedrisks un nespēju novērtēt iespēju būt vietā, kurā jābūt, jo "tur taču ir visi draugi un paziņas".

Es neuztveru informatīvo vērtību tam pasākumam - manuprāt, tur var degradēties.

It sevišķi, ja viena klika attālumā ir cita sabiedrība ar citu kvalitāti.

sabiedrības kvalitāte - šī frāze ir pārdomu vērta! :)
Publicēts: 18.04.08 09:29
 citēt

Vai var jautāt, cik apmēram laika dienā (neieskaitot tiešos darba pienākumus, ja tie ir saistīti ar datoru) Tu vidēji pavadi pie datora? Varbūt pats priekš sevis uztaisi aprāķinu, mērījumu (ar hronometru vai kaut kā tā), un kad ir gatavs rezultāts, es gribētu uzdot nākošo jautājumu: "vai esi laimīgs lielāko mūža daļu pavadot blenžot ekrānā, nevis staigājot (metot kūleņus) pa pļavām un tiekoties ar cilvēkiem, kuriem nav obligāti kaut kas ātri jāizstāsta (ātri, jo nav taču laika, jāskrien izčekot, vai kāds kaut ko nav atrakstījis iekš draugiem.lv), vienkārši pasēdēt, iedzert kafiju, pateikt pa frāzei reizi pusstundā, un priecāties par to, ka redzi šo savu draugu vai draudzeni un esi ar viņu atnācis iedzert kafiju. :) Nu, es esmu izvēlējies otro variantu. Pie PC sēžu tikai darbā. Mājās ļoti reti un tikai tad, kad ir konkrētas lietas, kas ar PC ir jāizdara, nevis vienkārši tāpat vien - kā ta bez tā. :)

perfekti pateikts!

Piebildīšu, ka nebūtu jau slikti, ja varētu sēdēt visu laiku pie datora un tas neatstātu sekas... jo interesantā ir patiešām daudz un internets ir telpa, kurā iespējas izvērsties ir neizmērojamas... bet runa iet par informatīvo materiālu, nevis skatīšanos uz svešām dzīvēm.
Publicēts: 18.04.08 09:31
 citēt

Es skaipu lietoju reizi pusgadā, kad kādam savaigas kādu failu, kas ir lielāks par 20 MB. :) Tieši tā - ir telefons!

Man skype ir darbā palīglīdzeklis un lietotju to visu laiku. E-pastu arī lietoju visu laiku. Telefons man arī starpcitu ir, bet vai tas nozīmē, ka lai es uztaisītu kādu tusiņu zaļā pļavā man ir jāiztērē 1Ls telefona sarunām, lai visus sakoļītu? Nav vieglāk draugos visiem uzrakstīt vēstuli, ka tiekamies 6dien pie 3 koka zaļā pļavā un uztaisam pikniku?

Stundas es sēžu daudz gan darbā, gan mājās un nezinu vai draugiem.lv tur ir vainīgs un tagad vajaga klupt viņam virsū. Tās ir 2 dažādas lietas.

Piekrītu, ka nevajaga pārvēst savu dzīvi saistītu tikai ar datoru, bet ir ārkātīgi daudz lietas, kas man ir pateicoties tam, ka es pie viņa sēžu.
Publicēts: 18.04.08 09:43
 citēt

Man skype ir darbā palīglīdzeklis un lietotju to visu laiku. E-pastu arī lietoju visu laiku. Telefons man arī starpcitu ir, bet vai tas nozīmē, ka lai es uztaisītu kādu tusiņu zaļā pļavā man ir jāiztērē 1Ls telefona sarunām, lai visus sakoļītu? Nav vieglāk draugos visiem uzrakstīt vēstuli, ka tiekamies 6dien pie 3 koka zaļā pļavā un uztaisam pikniku?

Stundas es sēžu daudz gan darbā, gan mājās un nezinu vai draugiem.lv tur ir vainīgs un tagad vajaga klupt viņam virsū. Tās ir 2 dažādas lietas.

Piekrītu, ka nevajaga pārvēst savu dzīvi saistītu tikai ar datoru, bet ir ārkātīgi daudz lietas, kas man ir pateicoties tam, ka es pie viņa sēžu.

Ja man kāds "draugs" atsūtītu uzaicinājumu piknikam uz draugiem (ja es tur būtu), mana pretīmnākšana un piedalīšanās piknikā varētu būt varbūt 20%, ja man piezvanītu un uzaicinātu, šis cipars būtu apmēram 80%. Tā ir attieksmes lieta. Ja Tu cilvēku cieni un tiešām vēlies ar viņu kopā sestdien uztaisīt pikniku, Tu viņam piezvanīsi, nevis aizsūtīsi nevērīgu ziņu tādu pašu kā vēl kādiem 50 draugiem (jo, jārēķinās tak ar to, ka tikai kādi 20%atsauksies, tātad jāraksta kādiem 50, lai līdz 10 cilvēkiem dabūtu tur) ar ctrl+C un ctrl+V. Nu ir taču tā, vai ne? :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas