forum.gif
Vai jums traukos.lv pie vārda ir birka "fotogrāfs"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai jums traukos.lv pie vārda ir birka "fotogrāfs"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.04.08 09:49
 citēt

Ja man kāds "draugs" atsūtītu uzaicinājumu piknikam uz draugiem (ja es tur būtu), mana pretīmnākšana un piedalīšanās piknikā varētu būt varbūt 20%, ja man piezvanītu un uzaicinātu, šis cipars būtu apmēram 80%. Tā ir attieksmes lieta. Ja Tu cilvēku cieni un tiešām vēlies ar viņu kopā sestdien uztaisīt pikniku, Tu viņam piezvanīsi, nevis aizsūtīsi nevērīgu ziņu tādu pašu kā vēl kādiem 50 draugiem (jo, jārēķinās tak ar to, ka tikai kādi 20%atsauksies, tātad jāraksta kādiem 50, lai līdz 10 cilvēkiem dabūtu tur) ar ctrl+C un ctrl+V. Nu ir taču tā, vai ne? :)

Piekrītu, ka "mutisks" uzaicinājums personīgāks un patīkamāks, bet runājot par tiem tevis monētiem 100 gabaliem... Iedomājies man ir kompānija ar kuru es tusēju kopā brīvā laikā un jebkurš to tās kompānijas zin, ka mums visiem ir kopā labi un nākošās brīvdienās atkal briest kāds plezīrs. Vai man tiešām vajaga tāpēc visus apzvanīt, ka esmu izdomājis kādu ideju par to, kā labāk pavadīt to mūsu visu kopēju brīvdienu? Man domāt, ka pietiek, ka es aizsūtu visiem kompānijas biedriem vēstuli par savu ideju un tādā veidā uzzinu pārējo viedokļus neiztērējot 1Ls par kuru vēlāk tajā tusiņā es varētu nopirkt 300grami vairāk desas, kuru kopā ar draugiem varētu notiesāt.
Publicēts: 18.04.08 09:49
 citēt
Kāpēc nav punkts,reģistrējies esu,bez palamas,bet ieeju ļoti reti,max 2 x mēnesī? :wink: Un profilbilde at PS izķēmota! :D :D :D
Publicēts: 18.04.08 09:53
 citēt

Ja man kāds "draugs" atsūtītu uzaicinājumu piknikam uz draugiem (ja es tur būtu), mana pretīmnākšana un piedalīšanās piknikā varētu būt varbūt 20%, ja man piezvanītu un uzaicinātu, šis cipars būtu apmēram 80%. Tā ir attieksmes lieta. Ja Tu cilvēku cieni un tiešām vēlies ar viņu kopā sestdien uztaisīt pikniku, Tu viņam piezvanīsi, nevis aizsūtīsi nevērīgu ziņu tādu pašu kā vēl kādiem 50 draugiem (jo, jārēķinās tak ar to, ka tikai kādi 20%atsauksies, tātad jāraksta kādiem 50, lai līdz 10 cilvēkiem dabūtu tur) ar ctrl+C un ctrl+V. Nu ir taču tā, vai ne? :)

Piekrītu, ka "mutisks" uzaicinājums personīgāks un patīkamāks, bet runājot par tiem tevis monētiem 100 gabaliem... Iedomājies man ir kompānija ar kuru es tusēju kopā brīvā laikā un jebkurš to tās kompānijas zin, ka mums visiem ir kopā labi un nākošās brīvdienās atkal briest kāds plezīrs. Vai man tiešām vajaga tāpēc visus apzvanīt, ka esmu izdomājis kādu ideju par to, kā labāk pavadīt to mūsu visu kopēju brīvdienu? Man domāt, ka pietiek, ka es aizsūtu visiem kompānijas biedriem vēstuli par savu ideju un tādā veidā uzzinu pārējo viedokļus neiztērējot 1Ls par kuru vēlāk tajā tusiņā es varētu nopirkt 300grami vairāk desas, kuru kopā ar draugiem varētu notiesāt.

Nu nē, protams, ka nekas nav vispārējs un absolūts, visam ir īpašie un izņēmuma gadījumi. Es tik tēmēju uz tādām vispārējām tendencēm, ko ir gadījies novērot. :)

p.s. savukārt es jūtos īpašs, kad man draugi, kas rīko tusiņu speciāli piezvana, jo es neesmu draugos, kur visiem pārējiem tiek aizsūtīta šī nevērīgā copy/paste ziņa. :)
Publicēts: 18.04.08 09:57
 citēt
Gribēt var daudz, bet man, diežēl, liekas, ka tomēr tas ir diezgan nereāli. Lai sazvanītus visus vajaga pavadīt 30 min runājot par telefonu, jo vajaga arī vēl pajautāt kā tā tad iet utt. Tad atkal var sākt diskusiju, ka telefons arī nav vajadzīgs, ka var taču aiziet līdz tiem draugiem. Tad jau vajaga 3 stundas laika. utt.

Es gan nedaudz piepušķoju visu, bet jūs dariet tieši tā pat.

PS. Fotoblogā arī labāk netusēt, bet rīkot tikai izstādes, jo tomēr tā sajūta, kas ir izstādes atklāšanā šeit nekad nebus.
Publicēts: 18.04.08 10:03
 citēt
nesaprotu jeegu shadam aptaujaam.....
Publicēts: 18.04.08 10:06
 citēt
Phe...es bieži seksoju ar modelēm un ne mirkli sev to nepārmetu. Ja reiz daba man ir iedevusi peni un gribēšanu, tas jāliek lietā! Neesmu ne budists, ne kristietis, reliģisku apsvērumu dēļ celibātu nepiekopju.

Tu pamāci, kā sarunāt ar sievām,
lai atļauj ik pa laikam paseksot ar modelēm.
Izklausās, ka tev Juri šajā jautājumā ir pavisam liela pieredze :D
Publicēts: 18.04.08 10:08
 citēt
daily spam, portreti.lv

kada starpiba? reizem gan ir reecigi pablenzt uz tiem stobriem bildes kas piedava bildeties.

btw, andre ari profilaa rakstits ka fotograafs... Tugalevam, ja kas, arii... kadus secinajumus varam izdarit?

a mani bilde vispar atpazit nevar - tada pati ka te avatars.
Publicēts: 18.04.08 10:18
 citēt
neesmu tur reģistrējies, nekad neesmu bijis tur reģistrējies, neesmu tur reģistrējies ar kreiso famīliju.
Vai tā ir labi?
Publicēts: 18.04.08 10:19
 citēt
Nobalsoju par šito - Es ar meičām neiepazīstos vispār. Nekur. (Esmu vecs, gejs, nestāv, neinteresē...)
Publicēts: 18.04.08 11:12
 citēt
Nobalsoju par šito - Es ar meičām neiepazīstos vispār. Nekur. (Esmu vecs, gejs, nestāv, neinteresē...)

Runā, ka čut- ļi vai 10% čaļu esot latenti gejiski noskaņoti...
Publicēts: 18.04.08 11:13
 citēt
Pietrūkst atbildes "Es esmu izdzēsies no turienes un vispār nesaprotu, kāpēc tur bija jāpiereģistrējas un ko tie cilvēki tur dara."

Tā gan nav. Kāpēc neizmantot resursu, kur ir sastopami visi tavi draugi un paziņas?

e-pastu un skype visi nelieto.

tieshi taa, lielaakaa pieejamaa datubaaze Latvijaa
Publicēts: 18.04.08 11:15
 citēt
nesaprotu jeegu shadam aptaujaam.....

Rīta pozitīvs.
Publicēts: 18.04.08 11:19
 citēt
Nobalsoju par otro variantu, bet linka uz manu mājas lapu nav, jo lapas ta arī nav :)
To, ka esmu iepircis bik labāku un dārgāku tehniku par parasto ziepinieku nedod man iespēju saukt sevi par fotogrāfu. Ja kāds kādreiz palūdz kko nobildēt tad to daru sava prieka pēc un bez maksas.
Vienu reizi savā mūžā sevi tā gan nodēvēju, Spānijā marokāņu tirgonim sastāstīju, ka esmu fotogrāfs un lai viņš beidz man spraust batonus, vnk viņš man mēģināja pārdot kkādu objektīvu pa nesamērīgi lielu ciparu.
Publicēts: 18.04.08 11:23
 citēt

btw, andre ari profilaa rakstits ka fotograafs... Tugalevam, ja kas, arii... kadus secinajumus varam izdarit?

Portreti, atbildi uz jautajumu. Vinjus Tu megjini iebazt taja pasha maisaa, vai kaa?
Publicēts: 18.04.08 11:29
 citēt
kaa tu nesaproti vieniigais fotografs shaja valstii ir Juris pats :D
Publicēts: 18.04.08 11:57
 citēt
Baigi regulāri uz sievas akkauntu tajā portālā nāk piedāvājumi fočēties. Gandrīz katru otro dienu uzraksta kāds "grāfs" un piedāvā fočēties. Par velti, pavisam par velti...

Kas tas ir? Vēlme iepazīties? Varbūt pat tikt pie kāda plikņa...? Un kāpēc nav uzrakstījusi NEVIENA sieviete- fotogrāfe??? Un ko par to teiktu Freids?

P.S. Kā ar jums? Vai fočuks ir ierocis, kurš palīdz iepazīties ar meičām?

Pāris meičas man izteica vēlmi, ka gribētu smukas bildītes. Kad atbildēju - ne par velti, teicās apdomāt..........:)
Publicēts: 18.04.08 11:57
 citēt
kaut kads nenopietns tas portreti mums ...
Publicēts: 18.04.08 12:04
 citēt
...es bieži seksoju ar modelēm un ne mirkli sev to nepārmetu. Ja reiz daba man ir iedevusi peni un gribēšanu, tas jāliek lietā!

Un ko par to saka tava blondiine? Neko nepaarmet? Buutu ar asaaku raksturinju tad atstaatu i bez penja i bez gribeeshanas..
Publicēts: 18.04.08 12:05
 citēt
Par šito man ņīrdzīgs pastāstiņš , Traukos regulāri mācās gan "Skaistules" gan nevienam nezināmi "Fotogrāfi" :) Pēdējais tāds "Exskluzīvs" varianst bij pirm pāris dienām džeks ar bildi ar sarkanu mersedessu un piebildi "Ekskluzīvas bildes" koroče "Fotogrāfs" nju labi domāju esmu aateicis kādiem 5 tai dienā padraudzēties kam nekas nav bijis raxstits Uzaicinājumā šito paņemšu kautkas bij minēts par "Kolēģi". Nākamā dienā atnāk TXT
No: XXXX XXXXX (EKSKLUZĪVAS BILDES)
Labdien! Katram tas jautājums ir bijis aktuāls...
Vēlos pirkt jaunu vidējas klases spoguļkameru ,tāpēc veicu fotogrāfu aptauju.
1. Kādu fotoaparātu lieto?
2. Kāda optika tiek lietota?
3. Kādu fotoaparātu un optiku (norādīt pielietošanas mērķi) vēlētos iegādāties?
4.Nianses...
5.Pašlaik pārsvarā fotografēju dabu un pasākumus telpās. Kāds jūsuprāt fotoaparāts un objektīvi nepieciešami? Vai ir vajadzīgs iegādāties to objektīvu,kurš iet standarta aprīkojumā,vai tā ir velta naudas šķiešana...
Paldies par palīdzību amatierim un jūsu talanta cienītājam!

Mīksti sakot biju nedaudz neizpratnē no cilvēka kurš reklamējas No XXXX XXXXX (EKSKLUZĪVAS BILDES)

Uzrakstiju ka pirmkārt jau jāzin KO DARĪS , tad javāc AR KO DARĪS:)
Uz ko saņemu atbildi.

No XXXX XXXXX (EKSKLUZĪVAS BILDES)
Mjāaaaa,ko te atbildēt... Pasreiz man Sony ziepjutrauks...
Līdz tiem parametriem vēl nemaz neesmu nonāci

Eksluzīvs Fotogrāfs ko lai saka :):)
Un tādi ir 99% no tiem kam rakstīts "Fotogrāfs" :):)
Publicēts: 18.04.08 12:06
 citēt
Pietrūkst atbildes "Es esmu izdzēsies no turienes un vispār nesaprotu, kāpēc tur bija jāpiereģistrējas un ko tie cilvēki tur dara."

+++
Publicēts: 18.04.08 12:09
 citēt
Par šito man ņīrdzīgs pastāstiņš , Traukos regulāri mācās gan "Skaistules" gan nevienam nezināmi "Fotogrāfi" :) Pēdējais tāds "Exskluzīvs" varianst bij pirm pāris dienām džeks ar bildi ar sarkanu mersedessu un piebildi "Ekskluzīvas bildes" koroče "Fotogrāfs" nju labi domāju esmu aateicis kādiem 5 tai dienā padraudzēties kam nekas nav bijis raxstits Uzaicinājumā šito paņemšu kautkas bij minēts par "Kolēģi". Nākamā dienā atnāk TXT
No: XXXX XXXXX (EKSKLUZĪVAS BILDES)
Labdien! Katram tas jautājums ir bijis aktuāls...
Vēlos pirkt jaunu vidējas klases spoguļkameru ,tāpēc veicu fotogrāfu aptauju.
1. Kādu fotoaparātu lieto?
2. Kāda optika tiek lietota?
3. Kādu fotoaparātu un optiku (norādīt pielietošanas mērķi) vēlētos iegādāties?
4.Nianses...
5.Pašlaik pārsvarā fotografēju dabu un pasākumus telpās. Kāds jūsuprāt fotoaparāts un objektīvi nepieciešami? Vai ir vajadzīgs iegādāties to objektīvu,kurš iet standarta aprīkojumā,vai tā ir velta naudas šķiešana...
Paldies par palīdzību amatierim un jūsu talanta cienītājam!

Mīksti sakot biju nedaudz neizpratnē no cilvēka kurš reklamējas No XXXX XXXXX (EKSKLUZĪVAS BILDES)

Uzrakstiju ka pirmkārt jau jāzin KO DARĪS , tad javāc AR KO DARĪS:)
Uz ko saņemu atbildi.

No XXXX XXXXX (EKSKLUZĪVAS BILDES)
Mjāaaaa,ko te atbildēt... Pasreiz man Sony ziepjutrauks...
Līdz tiem parametriem vēl nemaz neesmu nonāci

Eksluzīvs Fotogrāfs ko lai saka :):)
Un tādi ir 99% no tiem kam rakstīts "Fotogrāfs" :):)

šitais čalis zināms..arī sūtīja vēstuli, es pat necentos atbildēt :D
Publicēts: 18.04.08 12:11
 citēt
:mrgreen:
Publicēts: 18.04.08 12:34
 citēt
Kāda atšķirība, kāds fotoaparāts? Ja man būs III Marks ar pāris L stikliem, es būšu "ahu***s" fotogrāfs? Kas par sviestu?

Parādi bildes un es pateikšu, kas Tu par fotogrāfu!

(ja Tu ar ziepi uztaisi labāku bildi, nekā es ar DSLR, tas drīzāk liecina par to, ka es esmu sūdīgs fotogrāfs, nekā Tu, vai ne tā?)
Publicēts: 18.04.08 12:35
 citēt
un 98% atbildes sniedz fotobloga absolventi
Publicēts: 18.04.08 12:49
 citēt
lol, pat man uzaicinajumos vinjsh staav...
albumu paskaitijos taa iisi, taas labaas bildes taa ir neatradu.
Publicēts: 18.04.08 12:50
 citēt
Atbildēju varinati Nr.2, ja man būtu lapa tad drošvien tur arī ierakstītu.

A pagaidām kā tur pie meičām tiec? Fočukbilde ir?

Eu ?!:) Vai ta pie meičas var tikt tikai caur foto vai ? Kā gan vairojās mūsu senči laikā, kad fočuku nebija ? :D :D :D :D :D Jeb šis noslēpums aizgājis kapā līdz ar viņiem ?:D
Publicēts: 18.04.08 12:51
 citēt
alu sienu zimejumus esi redzejis? :roll:
 citēt
lol, pat man uzaicinajumos vinjsh staav...
albumu paskaitijos taa iisi, taas labaas bildes taa ir neatradu.

Tur jau arī ir tā problēma! :) Ar fototehniku tur nav nekāda sakara.
 citēt
...es bieži seksoju ar modelēm un ne mirkli sev to nepārmetu. Ja reiz daba man ir iedevusi peni un gribēšanu, tas jāliek lietā!

Un ko par to saka tava blondiine? Neko nepaarmet? Buutu ar asaaku raksturinju tad atstaatu i bez penja i bez gribeeshanas..

Piedalās.
Publicēts: 18.04.08 12:52
 citēt

Jā. It kā nemanīju neko tādu, kas kaut attāli atgādinātu fotosesiju :D :D :D :D :D :D :D :D Bet nu kāds ekshibicionisms laikam jau pastāvēja arī tolaik :D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 18.04.08 12:52
 citēt

Piedalās.

Kā izpaužās tā piedalīšanās? Viņa arī sekso ar modelēm? :D
Publicēts: 18.04.08 12:54
 citēt

Eu ?!:) Vai ta pie meičas var tikt tikai caur foto vai ? Kā gan vairojās mūsu senči laikā, kad fočuku nebija ? :D :D :D :D :D Jeb šis noslēpums aizgājis kapā līdz ar viņiem ?:D

Vot, to es tagad cenšos noskaidrot!
Publicēts: 18.04.08 12:54
 citēt

Jā. It kā nemanīju neko tādu, kas kaut attāli atgādinātu fotosesiju :D :D :D :D :D :D :D :D Bet nu kaut kāds ekshibicionisms laikam jau pastāvēja arī tolaik :D:D:D:D:D:D:D:D

Publiskā telpā privātus kailattēlus jau nevar likt. Tās bildes nav uz sienām. Sienas kalpo kā ilustrācija tam, ka bildes kā tādas bija! :)
Publicēts: 18.04.08 12:55
 citēt

Piedalās.

a mosh fantaazijaas tas viss? :)
Publicēts: 18.04.08 12:55
 citēt

Piedalās.

Sagribēji svecīti paturēt ?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jo tālāk, jo interesantāk :D Kurš ierosinās fotblog/svingpirti ?:D:D:D:D
Publicēts: 18.04.08 12:58
 citēt

Piedalās.

Šāda aksioma gluži pavisam ignorējama noteikti nav! Jo tas, ka tas viss ir tikai fantāzijas, šķiet pavisam ticams skaidrojums tai lielībai par blondīni + modelēm. :)
Publicēts: 18.04.08 12:59
 citēt

Kā izpaužās tā piedalīšanās?

Kādreiz vārdiņu "bi-" esi dzirdējis? Izskatās, ka nē...
Publicēts: 18.04.08 12:59
 citēt

Piedalās.

Šāda aksioma gluži pavisam ignorējama noteikti nav! Jo tas, ka tas viss ir tikai fantāzijas, šķiet pavisam ticams skaidrojums tai lielībai par blondīni + modelēm. :)

man ar ta shkjiet :D

(davaj, nocitee kads shito! un tad to vel kads! utt!)
Publicēts: 18.04.08 13:00
 citēt

Un šis saīsinājums "bi" attiecas arī uz Tevi, ne tikai uz to blondīni? Ja tā, tad jāsāk no Tevis izvairīties! :D
Publicēts: 18.04.08 13:01
 citēt

Portreti, neapvainojies, bet...

izskatas, ka sakuma leilijies ar tehniku, tad ar studiju, tad ar hobiju, tagad ar seksualajiem paradumiem... kas talak?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas