forum.gif
Sestdien uz Tukumu !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sestdien uz Tukumu !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.04.08 12:58
 citēt
Dodamies sestdien no rīta (~ 9.00) uz Tukumu (Ekoista izstāde) un pa ceļam 'uz' un 'no' bildējam viskautko Rīgā atgriežamies 17.00 (ir varianti) !
Publicēts: 18.04.08 13:37
 citēt
rrrrrrrrr:-)
Publicēts: 18.04.08 16:20
 citēt
Paldies ! :))
Publicēts: 18.04.08 16:23
 citēt
da tas par to, ka es netieku - man cits tusinjsh/pleneers un uz citu latvijas pusi ... :-)
Publicēts: 18.04.08 17:05
 citēt
Laba doma. Netieku. Domāju trešdien organizēties pa dienu :D
Publicēts: 18.04.08 17:27
 citēt
da tas par to, ka es netieku - man cits tusinjsh/pleneers un uz citu latvijas pusi ... :-)[/quot
ne visi kā glazers un haiduks, atklāti, atvērti, caurspīdīgi, nevienu nešķirojot :lol:
Publicēts: 18.04.08 20:38
 citēt

varbuut var pieorganizeeties kaut kaa klaat ;)
Publicēts: 18.04.08 20:53
 citēt
es aka gribētu ar velo. labi 70 km varētu būt nedaudz par šerpu. ok, tad jāmet ričuks vilcienā un atpakaļ ceļā mož var kādus ~40 km norullēt ar velo, pēcāk pārkāpt vilcienā.

vispār ir kāds gudrinieks, kas varētu akceptēt šitādu piedāvājumu?!
Publicēts: 18.04.08 22:26
 citēt

:D tāpēc jaf rakstu... var salīst 5 cilvēki bez manis un neelpojot :D
Vienīgais, ka precīzi zināšu pirmdien ap 12.00
Publicēts: 18.04.08 22:51
 citēt
Vareetu ar richuku no Riigas turp doties, un apakalj peecaak uz Ogri.. buutu normaala izkusteeshanaas beidzot..
Publicēts: 18.04.08 23:20
 citēt

ja zinātu, ka izbraukšana ne agrāk par 11, tad varētu pievienoties, pie Sky lielveikala :)
Publicēts: 18.04.08 23:34
 citēt

ja zinātu, ka izbraukšana ne agrāk par 11, tad varētu pievienoties, pie Sky lielveikala :)

pirmdien pēcpusdienā aktīvi pārrunājam. Bet var. A kur ir tas lielveikals, cik zinu ir vairāki :)
Publicēts: 18.04.08 23:36
 citēt

pirmdien pēcpusdienā aktīvi pārrunājam. Bet var. A kur ir tas lielveikals, cik zinu ir vairāki :)

uz Jūrmala šosejas, pa ceļam sanāks, no lidostas līdz turienei kaut kā aizkļūtu :)
Publicēts: 18.04.08 23:37
 citēt

Braucot pa Ulmaņa gatvi, garām lidostas viaduktam, labajā pusē būs Centrex un vēl biku uz priekšu ir Sky`s :wink:
Publicēts: 19.04.08 00:00
 citēt
Es dodoes ar Vilcienu 9.20 no Rīgas 3 vagonā , man vienkārši gribas tās 2h ceļa Gŗamatu palasīt un vēlāk aizstaigāt uz Durbi.
Publicēts: 19.04.08 00:09
 citēt
Es dodoes ar Vilcienu 9.20 no Rīgas 3 vagonā , man vienkārši gribas tās 2h ceļa Gŗamatu palasīt un vēlāk aizstaigāt uz Durbi.

laimīgais! man darbā jāieskrien, bet bērnībā tik bieži braukāts uz Tukumu ar vilcienu, ka labāk jau ar autiņu, tad jau Durbi arī var iekļaut
man bērnības trauma - bails vilcienu nokavēt no Tukuma :)
Publicēts: 19.04.08 00:34
 citēt
juus gan runaajata .. cik sapratu Lunis sestdien brauc, bet Haiduks - treshdien ;-)))) stings a tu kuru dienu?;-)
Haiduks, tu piefixeeji galerijas darba laikus? es pie sava topika ieraxxtiiju
Publicēts: 19.04.08 07:53
 citēt

Vai tad fanu pūlis Tev ļaus lasīt grāmatu?Vai arī visi fani lasīs grāmatas?
Publicēts: 19.04.08 14:42
 citēt

nu tad es ar zinaashu pirmdien ap 12:00 :D
Publicēts: 19.04.08 19:24
 citēt
juus gan runaajata .. cik sapratu Lunis sestdien brauc, bet Haiduks - treshdien ;-)))) stings a tu kuru dienu?;-)
Haiduks, tu piefixeeji galerijas darba laikus? es pie sava topika ieraxxtiiju

vai tad Tev Dansing tas ir jāsaprot? :)
Publicēts: 19.04.08 19:25
 citēt

Baigi jau palasīji :D
Publicēts: 19.04.08 22:04
 citēt
He he he , nju man toties iznaca paren brasji galvu pagrozit un peizazjus papetit un gajiens uz Dirbi mums vispar izdevas uz goda! Saulite silc viss zied!
Publicēts: 21.04.08 09:48
 citēt
JĀ!Un es tik hajoju par puķītēm un koka grīdu :D ;)
Publicēts: 21.04.08 21:32
 citēt
Trešdien braucu. Bīdām laikus, ja vēl kāds grib.
Varu izbraukt no 9.oo-11.oo
Publicēts: 21.04.08 22:17
 citēt
Nu Tu gan atradi laikus! Ja Tava trešdiena, piemēram, būtu parasta sestdiena... :)
Publicēts: 21.04.08 23:58
 citēt
Iemācies savienot lietderīgo ar piespiesto....(mākslu ar darbu)
Tā es esmu ieplānojis...sory.
Publicēts: 24.04.08 13:54
 citēt
Jauka trešdiena bija! Paldies Haidukam par aizvizināšanu un atvešanu! Paldies Milleram13 par kompāniju! Paldies Ekoistam par bildēm, izstādi, jauko uzņemšanu, Durbi un protams par Kūriņu!!!
Rezultāts - sajūtas kā svētkos.
Publicēts: 24.04.08 18:19
 citēt
stings:Jauka trešdiena bija! Paldies Haidukam par aizvizināšanu un atvešanu! Paldies Milleram13 par kompāniju! Paldies Ekoistam par bildēm, izstādi, jauko uzņemšanu, Durbi un protams par Kūriņu!!!
Rezultāts - sajūtas kā svētkos.

:):):)
super+gi...Millers13 pat report~u uzcepa!!!
Publicēts: 24.04.08 20:49 labots
 citēt
jaa un niku nomainiija :D esmu jau bijis miller81, Millers13
fotostaastu uzcepu :D
Publicēts: 24.04.08 21:00
 citēt
Būs interesanti pašai savu pilsētu pavērot no citu acu/fotoaparāta skatu punkta, savādāk liekas, ka nekā īpaša jau vairs te nav, ikdienā šeit uzturoties.

(:
Publicēts: 24.04.08 21:40
 citēt
miller31:jaa un niku nomainiija :D esmu jau bijis miller81, Millers13

šitos nikus ar cipariem galā vajadzētu aizliegt, vai tad vārdu trūkst ? :) tikai nesapratu, par kādu reportāžu Haiduks runā ??
Publicēts: 24.04.08 23:28
 citēt
stings:
miller31:jaa un niku nomainiija :D esmu jau bijis miller81, Millers13

šitos nikus ar cipariem galā vajadzētu aizliegt, vai tad vārdu trūkst ? :) tikai nesapratu, par kādu reportāžu Haiduks runā ??

Palīgā...gansteri millera31 reportāžu nozaguši...bija krauklis , lapsa, strazds, pils, tiltiņš un vēl kaija...
Publicēts: 25.04.08 00:09 labots
 citēt
nee nu man jau tas 31 ir taapeec, ka tajaa laikaa, kad taisiiju e-mailu vaards miller bija aiznjemts pieliku klaat 31 un taa laikatraa saitaa kur registreejos nebuutu jaaceras savs niks visur man ir viens- miller31, basketbolistam Regijam Milleram kurs speeleeja ar 31 nummuru par godu negodu utt....

aa un reportaazha ( kas nu taa par reportaazhu paaris puninji......) ir draugos, mekleet atsleegas vaardu "jakla" un 2. ais buushu es :D
Publicēts: 25.04.08 10:57
 citēt
miller31:nee nu man jau tas 31 ir taapeec, ka tajaa laikaa, kad taisiiju e-mailu vaards miller bija aiznjemts pieliku klaat 31 un taa laikatraa saitaa kur registreejos nebuutu jaaceras savs niks visur man ir viens- miller31, basketbolistam Regijam Milleram kurs speeleeja ar 31 nummuru par godu negodu utt....

aa un reportaazha ( kas nu taa par reportaazhu paaris puninji......) ir draugos, mekleet atsleegas vaardu "jakla" un 2. ais buushu es :D

atradu, nu labs stāsts sanācis !!!
Haiduk, kurš teica, ka nozagts? :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):