da tas par to, ka es netieku - man cits tusinjsh/pleneers un uz citu latvijas pusi ... [/quot ne visi kā glazers un haiduks, atklāti, atvērti, caurspīdīgi, nevienu nešķirojot :lol:
es aka gribētu ar velo. labi 70 km varētu būt nedaudz par šerpu. ok, tad jāmet ričuks vilcienā un atpakaļ ceļā mož var kādus ~40 km norullēt ar velo, pēcāk pārkāpt vilcienā.
vispār ir kāds gudrinieks, kas varētu akceptēt šitādu piedāvājumu?!
Es dodoes ar Vilcienu 9.20 no Rīgas 3 vagonā , man vienkārši gribas tās 2h ceļa Gŗamatu palasīt un vēlāk aizstaigāt uz Durbi.
laimīgais! man darbā jāieskrien, bet bērnībā tik bieži braukāts uz Tukumu ar vilcienu, ka labāk jau ar autiņu, tad jau Durbi arī var iekļaut man bērnības trauma - bails vilcienu nokavēt no Tukuma
juus gan runaajata .. cik sapratu Lunis sestdien brauc, bet Haiduks - treshdien ;-)))) stings a tu kuru dienu?;-) Haiduks, tu piefixeeji galerijas darba laikus? es pie sava topika ieraxxtiiju
juus gan runaajata .. cik sapratu Lunis sestdien brauc, bet Haiduks - treshdien ;-)))) stings a tu kuru dienu?;-) Haiduks, tu piefixeeji galerijas darba laikus? es pie sava topika ieraxxtiiju
He he he , nju man toties iznaca paren brasji galvu pagrozit un peizazjus papetit un gajiens uz Dirbi mums vispar izdevas uz goda! Saulite silc viss zied!
Jauka trešdiena bija! Paldies Haidukam par aizvizināšanu un atvešanu! Paldies Milleram13 par kompāniju! Paldies Ekoistam par bildēm, izstādi, jauko uzņemšanu, Durbi un protams par Kūriņu!!! Rezultāts - sajūtas kā svētkos.
stings:Jauka trešdiena bija! Paldies Haidukam par aizvizināšanu un atvešanu! Paldies Milleram13 par kompāniju! Paldies Ekoistam par bildēm, izstādi, jauko uzņemšanu, Durbi un protams par Kūriņu!!! Rezultāts - sajūtas kā svētkos.
Būs interesanti pašai savu pilsētu pavērot no citu acu/fotoaparāta skatu punkta, savādāk liekas, ka nekā īpaša jau vairs te nav, ikdienā šeit uzturoties.
nee nu man jau tas 31 ir taapeec, ka tajaa laikaa, kad taisiiju e-mailu vaards miller bija aiznjemts pieliku klaat 31 un taa laikatraa saitaa kur registreejos nebuutu jaaceras savs niks visur man ir viens- miller31, basketbolistam Regijam Milleram kurs speeleeja ar 31 nummuru par godu negodu utt....
aa un reportaazha ( kas nu taa par reportaazhu paaris puninji......) ir draugos, mekleet atsleegas vaardu "jakla" un 2. ais buushu es
miller31:nee nu man jau tas 31 ir taapeec, ka tajaa laikaa, kad taisiiju e-mailu vaards miller bija aiznjemts pieliku klaat 31 un taa laikatraa saitaa kur registreejos nebuutu jaaceras savs niks visur man ir viens- miller31, basketbolistam Regijam Milleram kurs speeleeja ar 31 nummuru par godu negodu utt....
aa un reportaazha ( kas nu taa par reportaazhu paaris puninji......) ir draugos, mekleet atsleegas vaardu "jakla" un 2. ais buushu es
atradu, nu labs stāsts sanācis !!! Haiduk, kurš teica, ka nozagts?