he hee - nu tad visi nosauktie ir savaa zinjaa blatnjiki - tikai katrs savadaaks ... da tad mani ar var nosaukt par baltnjiku - man jau arii lieliiba sparucas aaraaa kaa traka bite;-)
Nezinu par blatošanu, bet portreti.lv ir zvērā labs mārketings, kolosāls domeins, youtube videoklipi auditorijai atbilstošā kvalitātē, webs!!! Nē nopietni, visu cieņu, paraugs kā nodarbošanos, kas aizrauj, uztaisīt par labu (un reālu) biznesu!
Nezinu par blatošanu, bet portreti.lv ir zvērā labs mārketings, kolosāls domeins, youtube videoklipi auditorijai atbilstošā kvalitātē, webs!!! Nē nopietni, visu cieņu, paraugs kā nodarbošanos, kas aizrauj, uztaisīt par labu (un reālu) biznesu!
Smiekliigie cilveeki, kaads vel Briedis? Devotion nevar nomierinaaties. Haiduku redz laikam ka bail ielikt, kaa nekaa pie vinja uz pirtinju ej.. kas ir, bail ka nelaidiis iekshaa un neapmazgaas? Divus cilveekus Tev vajadzeeja no balsoshanas njemt aaraa, un divus pielikt klaat.. :arrow:
Jonatans:Smiekliigie cilveeki, kaads vel Briedis? Devotion nevar nomierinaaties. Haiduku redz laikam ka bail ielikt, kaa nekaa pie vinja uz pirtinju ej.. kas ir, bail ka nelaidiis iekshaa un neapmazgaas? Divus cilveekus Tev vajadzeeja no balsoshanas njemt aaraa, un divus pielikt klaat.. :arrow:
JONATAN, KUR NU MAN AR TEVI CĪNĪTIES!!! Jonatān, es cepuri noņemu tavā priekšā...arvisv bija tukšklabis, bet tu viņu pa visām līnijām uzvari.
Un vienīgais pozitīvais tevī ir ka esī ĪSTS latvietis!!! Neaizmirsti ienākt kādreiz pirtiņā un izdarīt to ko esi aizmirsis... jo tas laikam ir par galveno iemeslu, kāpēc pēc jaukas pirtošanās (cik nu reizes esi bijis) pirtiņas aprej
Starp citu, vai Belladonnai mantas (foto) esi atdevis??? Viens no pirtiņas tēmatiem bija, tad gan tu ātri aizlaidies!!!
Jonatans:Haiduuk, paldies paldies! Bet ko nu runaa par lietaam kas sen sen jau izdariitas un aizmirstas?
Kaut kā neesu aizmirsis to, ko tu esi aizmirsis izdarīt... Un tādus gājienus neaizmirst... tāpat, ka tu neaizmirsti visur pirtiņu pieminēt, pat nedodot motīvu, ko tā tev SLIKTU ir izdarījusi. Atceries- Haiduks atbild uz nekaunību ar nekaunību, bet neiesāk!!!!