forum.gif
Reitingi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Reitingi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.04.08 10:41
 citēt
Tagad tiek ņemas visas bildes vērā. Nevis kvaitāte, bet kvalitatīva kvantitāte. Nepietiek ar 25 labāk bildēm
Publicēts: 21.04.08 10:54
 citēt
:D
Publicēts: 21.04.08 11:00
 citēt
A nevar kautka novak tos sarkanos texstus ?? Vinji vislaik noversj uzmanibu.
Publicēts: 21.04.08 11:05
 citēt
Jā, man ar tas sarkanais šilierējās neforši :)
Publicēts: 21.04.08 11:09
 citēt
Kaut kaa komunisms nak prataa :D
Publicēts: 21.04.08 11:19
 citēt
Ne man vienakrsji galigi nerausta ne reitingi ne vietas BET pieversju izmanibu sarkanajam KA KAUTKADAM PAZINOJUMAM a tur mulkjigs vienveidigs texsts. Ja tik loti to vaig tad tas vareja paradities ielogojoties un pec tam vairs neregoties vai nebut sarkans.
Publicēts: 21.04.08 11:22
 citēt
Tas tiks labots! Šito mēs paši jau bijām izmainījuši, bet, diemžēl, atgriezās tas sarkanais. Laikam dikti patika, bet nekas... drīz pazudīs.
Publicēts: 21.04.08 11:25
 citēt
"ŠOBRĪD ONLINE:" varēja būt kā agrāk arī skaits klat....
Publicēts: 21.04.08 11:29
 citēt
a kad var balsot ar atziimeem un kad ar patiik? jo pamaniiju ka pie vienas bildes ir liktas atziimes, bet man ir iespeeja nobalsot tikai ar patiik vai dzeest. No kaa tas mainaas?
Publicēts: 21.04.08 11:30
 citēt
Par to ir cits topiks. Palasi tagad aktīvos.
Publicēts: 21.04.08 11:34
 citēt
da es palasiiju topiku "veerteeshana" bet atbildi nedabuuju!
Publicēts: 21.04.08 11:39
 citēt
ka autors negrib kritiku,tad var vainu nobalsot patik! (555) vai arii ignoret bildi.ja dikti nepatik,var nobalsot ar dzest
Publicēts: 21.04.08 11:41
 citēt
da neeee - man ir iespeejams tikai nobalsot ar patiik vai dzeest, bet citi pirms manis ir balsojushi ar atziimeem! kaapec taa?
Publicēts: 21.04.08 12:13 labots
 citēt
+Dansiga
Publicēts: 21.04.08 15:47
 citēt
Pie fotogalerijas augshaa ir links paliidziiba - tur viss ir rakstiits :)
Publicēts: 21.04.08 16:02
 citēt
Dansiga, tapec ka bildes, kas ieliktas pirms migracijas un par kuraam v2 vareja balsot no 1 lidz 5, tagadeja sistema ir ieliktas kaa bildes Apskatei - un balsojumi iespejami ir tikai vainu 5 5 5 (Patik!) vai 1 1 1 (Dzeest!)
Publicēts: 21.04.08 21:25
 citēt
Iegāju blogā un pie sevis nosmējos, ja ne riktīgāko fotogrāfu te uzzināsim, tad visĪSTĀKO LATVIETI AR GARANTIJU.
Annir, izrādījās tas esi tu.
Es gan šo uzbraucienu jaf vairākas stundas gaidīju bet no citiem :):):), ceru, ka tie man piedos, ka slikti domāju nepareizajā virzienā.

Nekreņķējies Annir, es labi apzinos, ka šī naf mana vieta. Ceru, ka vakariņas varēsi ieēst.
Jauku tev vakaru.
Publicēts: 22.04.08 09:53
 citēt
Juus vareetu nedaudz atspringt? Vai tieshaam nav skaidrs, ka jaunaa versija ir veel sameeraa pajeela? Ar daudz kljuudaam, kas tiek labotas, tai skaitaa arii reitingu apreekjinaashana, tai sakiataa arii reitingu tabula, balsojumi, pazudushaas bildes u.t.t., ut.jp.

"cik es saprotu, tad jaunais fotograafa reitings atspoguljo vairs tikai kvantitaati, nevis kvalitaat!"
cik es saprotu, tev vajadzeeja iemeslu, lai aizsaakt kaarteejo kashkji?
Publicēts: 22.04.08 12:42
 citēt
Pashlaik ir atklaata kljuuda reitingu uzskaitee, taapeec nevaru droshi pateikt, vai normaali reitingu tabulai jaaizskataas taa, kaa taa tagad izskataas. Varbuut arii jaa, varbuut arii nee. Katraa zinjaa, kaapeec uzreiz visur jaasaskata kaut kaadas apzinaatas, viltiigas un negodiigas riiciibas.

"A vecajie un pietuvinaatie... gozeejas pirmajaas vietaas... Man jau tas liekas riktiigi njirdziigi... Nu jaa... pirtii mazgaatais nenosmeereejams..."

Kaads te sakars ar pirtiim un pietuvinaatajiem? Tev patiesi šķiet, ka mees speciaali esam mainiijushi reitingu sisteemu, lai Haiduku pacelt uz augshu reitingu tabulaa? Tas ir aizvainojoshi!
Publicēts: 22.04.08 13:11
 citēt
:) bet no otras puses, būtu garlaicīgi dzīvot :)
Publicēts: 22.04.08 13:18
 citēt
Eliks::) bet no otras puses, būtu garlaicīgi dzīvot :)

Gluži manas domas. Un katram jau ir savi, privātie reitingi. Proti - autori, kuru darbi šķiet labi un izcili.......
Publicēts: 22.04.08 13:36
 citēt
Eliks:Pashlaik ir atklaata kljuuda reitingu uzskaitee, taapeec nevaru droshi pateikt, vai normaali reitingu tabulai jaaizskataas taa, kaa taa tagad izskataas. Varbuut arii jaa, varbuut arii nee. Katraa zinjaa, kaapeec uzreiz visur jaasaskata kaut kaadas apzinaatas, viltiigas un negodiigas riiciibas.

"A vecajie un pietuvinaatie... gozeejas pirmajaas vietaas... Man jau tas liekas riktiigi njirdziigi... Nu jaa... pirtii mazgaatais nenosmeereejams..."

Kaads te sakars ar pirtiim un pietuvinaatajiem? Tev patiesi šķiet, ka mees speciaali esam mainiijushi reitingu sisteemu, lai Haiduku pacelt uz augshu reitingu tabulaa? Tas ir aizvainojoshi!

Man ir ļoti mīļš teiciens šādiem gadījumiem-
dari ko darīdams, mēslu vaguļi vienmēr raks kādu mēslu. Ja ņemsi galvā, sāksi viņiem līdzināties.

Bet par reitingu tabulu varu piebilst...tagad visvairāk cieš tie, kas 25 bilžu reitinga rēķināšanas variantā nepārtraukti dzēsa sliktāk balsotās un atstāja labāk balsotās- 25 bildes ar augstu vērtējumu lai labi izskatītos topā. Un visi VECIE kadri (no pirmajām bloga dienām), kam ir tikai atstāti ap 30 darbi tagad kož tai pirkstā , kas spieda DELETE.
Bet vai tas ir galvenais. :):):)
Publicēts: 22.04.08 13:42
 citēt
peec jaunaas sisteemas gribu lai sasars paarsit hauduku :)
sasar - bildee, bildee, bildee, bildee, bildee, bildee, bildee, bildee, bildee :D
Publicēts: 22.04.08 14:02
 citēt
alksnis:peec jaunaas sisteemas gribu lai sasars paarsit hauduku :)
sasar - bildee, bildee, bildee, bildee, bildee, bildee, bildee, bildee, bildee :D

+alksnis
es pievienojos .
Publicēts: 22.04.08 14:42
 citēt
es pat iedziljinaajusies neesmu kaa tas reitings veidojas - a juus te lielo tirgu akal taisat ;-p;-)
Publicēts: 22.04.08 15:05
 citēt
"Elik, es tik esmu dzirdējis viedokli, ka šī ir vieta, kur daži māca jaunajiem kā nevajag fotografēt."

:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):