Ne man vienakrsji galigi nerausta ne reitingi ne vietas BET pieversju izmanibu sarkanajam KA KAUTKADAM PAZINOJUMAM a tur mulkjigs vienveidigs texsts. Ja tik loti to vaig tad tas vareja paradities ielogojoties un pec tam vairs neregoties vai nebut sarkans.
a kad var balsot ar atziimeem un kad ar patiik? jo pamaniiju ka pie vienas bildes ir liktas atziimes, bet man ir iespeeja nobalsot tikai ar patiik vai dzeest. No kaa tas mainaas?
Dansiga, tapec ka bildes, kas ieliktas pirms migracijas un par kuraam v2 vareja balsot no 1 lidz 5, tagadeja sistema ir ieliktas kaa bildes Apskatei - un balsojumi iespejami ir tikai vainu 5 5 5 (Patik!) vai 1 1 1 (Dzeest!)
Iegāju blogā un pie sevis nosmējos, ja ne riktīgāko fotogrāfu te uzzināsim, tad visĪSTĀKO LATVIETI AR GARANTIJU. Annir, izrādījās tas esi tu. Es gan šo uzbraucienu jaf vairākas stundas gaidīju bet no citiem , ceru, ka tie man piedos, ka slikti domāju nepareizajā virzienā.
Nekreņķējies Annir, es labi apzinos, ka šī naf mana vieta. Ceru, ka vakariņas varēsi ieēst. Jauku tev vakaru.
Juus vareetu nedaudz atspringt? Vai tieshaam nav skaidrs, ka jaunaa versija ir veel sameeraa pajeela? Ar daudz kljuudaam, kas tiek labotas, tai skaitaa arii reitingu apreekjinaashana, tai sakiataa arii reitingu tabula, balsojumi, pazudushaas bildes u.t.t., ut.jp.
"cik es saprotu, tad jaunais fotograafa reitings atspoguljo vairs tikai kvantitaati, nevis kvalitaat!" cik es saprotu, tev vajadzeeja iemeslu, lai aizsaakt kaarteejo kashkji?
Pashlaik ir atklaata kljuuda reitingu uzskaitee, taapeec nevaru droshi pateikt, vai normaali reitingu tabulai jaaizskataas taa, kaa taa tagad izskataas. Varbuut arii jaa, varbuut arii nee. Katraa zinjaa, kaapeec uzreiz visur jaasaskata kaut kaadas apzinaatas, viltiigas un negodiigas riiciibas.
"A vecajie un pietuvinaatie... gozeejas pirmajaas vietaas... Man jau tas liekas riktiigi njirdziigi... Nu jaa... pirtii mazgaatais nenosmeereejams..."
Kaads te sakars ar pirtiim un pietuvinaatajiem? Tev patiesi šķiet, ka mees speciaali esam mainiijushi reitingu sisteemu, lai Haiduku pacelt uz augshu reitingu tabulaa? Tas ir aizvainojoshi!
Eliks:Pashlaik ir atklaata kljuuda reitingu uzskaitee, taapeec nevaru droshi pateikt, vai normaali reitingu tabulai jaaizskataas taa, kaa taa tagad izskataas. Varbuut arii jaa, varbuut arii nee. Katraa zinjaa, kaapeec uzreiz visur jaasaskata kaut kaadas apzinaatas, viltiigas un negodiigas riiciibas.
"A vecajie un pietuvinaatie... gozeejas pirmajaas vietaas... Man jau tas liekas riktiigi njirdziigi... Nu jaa... pirtii mazgaatais nenosmeereejams..."
Kaads te sakars ar pirtiim un pietuvinaatajiem? Tev patiesi šķiet, ka mees speciaali esam mainiijushi reitingu sisteemu, lai Haiduku pacelt uz augshu reitingu tabulaa? Tas ir aizvainojoshi!
Man ir ļoti mīļš teiciens šādiem gadījumiem- dari ko darīdams, mēslu vaguļi vienmēr raks kādu mēslu. Ja ņemsi galvā, sāksi viņiem līdzināties.
Bet par reitingu tabulu varu piebilst...tagad visvairāk cieš tie, kas 25 bilžu reitinga rēķināšanas variantā nepārtraukti dzēsa sliktāk balsotās un atstāja labāk balsotās- 25 bildes ar augstu vērtējumu lai labi izskatītos topā. Un visi VECIE kadri (no pirmajām bloga dienām), kam ir tikai atstāti ap 30 darbi tagad kož tai pirkstā , kas spieda DELETE. Bet vai tas ir galvenais.