Es par to patīk/nepatīk. Tā neierasti, tomēr. Ir bildes, kurās kaut kas patīk ļoti, bet apstrāde ne, piemēram. Un ko tad - likt patīk nebūs 100% korekti, bet nepatīk - ne tik. Un vispār - reizēm nav slikti kādam 121 iemočīt, tā sacīt - ar sirpi pa pautiem, lai viela pārdomām varēja tak piemest ļoti patīk un ļoti nepatīk vismaz. Nu kaut kā tā.....
PS un vispār sanāk gandrīz kā bērnudārzā - ka tik kādu neaizskart ar trijnieciņu nevietā vai varbūt kļūdos ? Ar to es nekādi gan nevēlos nolikt administrācijas pūles - strādāt pie lapas uzlabojumiem.
Nils, bildes var ielikt divos veidos Parādīt Kritikai
Ieliekot parādīt tev ir šie 2 varinati tikai, bet ja ieliek Kritikai tad ir vērtēšanas sitēma.
Ja esi 555 pelnītājs liec bildi pie parādīt, ja gribi kautko sakarīgu dzirdēt, tad liec pie kritikas. Pēc tā varēsi saprast kā autors reaģēs uz komentāriem.
Tā doma bija tāda, lai tie, kas vēlās kritiku viņu arī dabon.
Publicēts: 21.04.08 11:11 Nils, bildes var ielikt divos veidos Parādīt Kritikai
Ieliekot parādīt tev ir šie 2 varinati tikai, bet ja ieliek Kritikai tad ir vērtēšanas sitēma.
Ja esi 555 pelnītājs liec bildi pie parādīt, ja gribi kautko sakarīgu dzirdēt, tad liec pie kritikas. Pēc tā varēsi saprast kā autors reaģēs uz komentāriem.
Tā doma bija tāda, lai tie, kas vēlās kritiku viņu arī dabon.
Bet vai tas nozīmē, ka pie parādīt varianta jebkuras kritiska rakstura piezīmes ir nevietā, turpmāk, tipa ?
nesaprotu tos ,kas tik ļoti cepjās par tiem balsojuma p-tiem, it kā sasniezot tādu vai šitādu p-tu skaitu uzreiz parakstīts ar augsti godāto laureātu līgumu National Georgrafic, FHM, vai kāds cits reklāmas vai preses pīlārs, piešķirs studiju uzkārs kaklā 3-šo MARK, + kontrakts ar modeļu aģentūrām, saprotu, ka ir tieksme saskatīt kaut ko personīgu, balsojumā kas zemāks par 2, ja bilde vismaz tehniski un morāli atbilst vispārpieņemtiem kritērijiem. Pārējais viss tā subjektīvi, jo godīgi paskatooties uz lietām par ideju likt 5 var manuprāt kādiem 3-4 % darbu, bet tā nu gara tēma...
Kritizēt vajaga, bet vismaz tu zināsi, ko autors gribējis bildi liekot pateikt. Vai viņš gribējis parādīt cik vakar vakarā bijis skaists saulriets vai arī viņš grib dzirdēt kritiku vai viņam horizonts nav šķībs un vai kadrējums ir labs
ox3r:Kritizēt vajaga, bet vismaz tu zināsi, ko autors gribējis bildi liekot pateikt. Vai viņš gribējis parādīt cik vakar vakarā bijis skaists saulriets vai arī viņš grib dzirdēt kritiku vai viņam horizonts nav šķībs un vai kadrējums ir labs
Bet vai nebūs aplami, ka "kritikas" bildes, kuru tapšanā autors ir centies un grib dzirdēt, ko citi saka, tiks novērtētas daudz retāk un daudz zemāk, nekā "cik vakar vakarā bijis skaists saulriets", jo tik slikts, lai liktu "nepatīk" nav... Turklāt novērtēt ērtāk, jo nav jāraksta klāt komentārs (kas daudzus vērtētājus attur no vērtēšanas vispār). Vai tad nevajadzēja būt arī tā, ka "kritikas" bildes galu galā var iegūt augstāku vērtējumu, nekā "apskates" bildes. Piemēram, "apsates" bildes nekad nevarētu iegūt vairāk par kaut kāda konkrēta vērtējuma. Vienkārši, ja ir tā, kā ir, tie, kam svarīgs reitings, diez vai liks bildes sadaļā "kritika". Un galu galā tā reitinga rezultāti varētu būt diez gan šaubīgi. IMHO.
Un vēl, vai nav iespējams ielkto bildi pārslēgt no kritikas uz apskati un otrādi? Jeb, lai izmanītu šo bildes statusa veidu, bilde ir jāizdzēš un jāieliek par jaunu?
Dansiga: pajautaashu arii sheit ..... kuraa situaacijaa ir gan atziimes, gan "patiik" vai "dzeest"? Autors bildes karaashanaas laikaa nomaina izveeli vai kaa?
Nav situācijas, kad var gan Patīk/Dzēst gan atzīmes no 1 līdz 5
1. Ja cilvēks nevēlas kritiku (from pokemons to Lunis), viņš ieliek bildi parādīšanai 2. Ja cilvēks grib mācīties no veselīgas kritikas, viņš liek bildi kritikai
1. gadījuma: bildi var apskatīt, ja patīk - nobalsot, ja nepatīk - ignorēt, ja besī - Dzēst! 2. gadījumā: iespēja izteikt savas domas ciparos, pamatojot ar komentāru, lai autoram būtu kāda jēga no tiem cipariem
Pag, pag.. es visas savas bildes lieku kritikai. Ja tās atzīmes ir no vecā bloga tad kamdēļ nevar palikt atzīmes arī jaunajā??? Man pašam pēdējā bilde ir daļa ar atzīmēm un daļa ar patīk/nepatīk.
Kas tur tik nesaprotams.. Kad tu staigā pa izstādi (mākslas) ieraugi kādu gleznu - tev viņa vai nu patīk vai nepatīk - neitrālām vnk nepievērs uzmanību. Tāpatās arī šeit - savdabīga izstāde - vai tad ne?
... skatos profilu bildēs - lieli, prātīgi puikas un tādas pašas arī meitenes, bet ņemās te ... ne par ko ! (labāk būtu ko lietderīgu darījuši ) )) Dzīvot vajag vienkāršāk !
Palcho: cilveks negrib, ka tu vinam liec atziimi. ignoree vinju (ir iespeja atlasiit tikai bildes KRITIKAI)
Lutums: njemot vera, ka pashreizeja Kritikas verteshanas sistema ir neparedzama, izleemaam, ka vecaaas bildes tiks automatiski paradiitas par "Apskatei" kur teoretiski ir mazak iespeju sabojaat bildes veco reitingu.
nū, mans igauņu draugs Matti Miliuss /par kuru esmu uzņēmis vēlāk par labāko Baltijas Kara Apgabalā atzītu dokumentālu bojeviku/ saka: "a jeslji mnje cjto-to nje nravitsja, togda ja prosto govorju, cjto eto gavno.". filmā gan nebija ar mieru to teikt.
Biku esmu vīlies par kritikas sadaļu, biju iedomājies, ka nu tik būs lielie komenti aizrādījumi utt., ar atzīmēm tiks uzskaitīts viss kas nepatīk un kas patīk, a še tev ... ~50mit skatītāju, bet tikai 4 komentāri, nu neko darīt...
Nu mentalitāte mums tāda - latvieši. Ka tik uzd**st kaimiņam, kaut arī tie ir ar labiem vārdiem ar mūsu steidzīgo dzīvi un money-money-money-laiks-laiks-laiks negaidi daudz recenzijas un t.t.
Biku esmu vīlies par kritikas sadaļu, biju iedomājies, ka nu tik būs lielie komenti aizrādījumi utt., ar atzīmēm tiks uzskaitīts viss kas nepatīk un kas patīk, a še tev ... ~50mit skatītāju, bet tikai 4 komentāri, nu neko darīt...