forum.gif
Čoinas biužas.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Čoinas biužas.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.04.08 16:27
 citēt
Sveikas beibes!

www.jackspencer.net

Varētu teikt, ka viņš (pēc maniem uzskatiem) ir nežēlīgi kruts onka- viens no labākajiem.
Beidzot viņam arī sava lapa.
Priekā.
Publicēts: 21.04.08 16:51
 citēt
tāds izplūdušas un tumšas biužas, niko nivar saprast... tā i, ka nelieto Full Auto režīmu
Publicēts: 21.04.08 17:03
 citēt
Bildes savdabigas BET!:) Sjitais man atgadina to džeku par kuru te Korsaks ar Auziņu konferencē stastija , 30/40 gados Kundziņsalā un sarkandaugavā bijis Fotogrāfs kurš oficiāli skaitijies AKLS , Onkam bijusi atļauja ka vinš būdams NEREDZĪGAIS var nodarboties ar FOTOGRĀFA ĀRODU , to atļauju viņam izsnieguši Latvijas republikas laikā un vēlāk pagarinājuši gan Vācieši gan Krievi:):) Bildes esot gan grupņiki gan vispādas ģemenes bildes gan portreti TIKAI viena neianse visas nedaudz taka šķības jo būdams neredzīgs vinš nav varējis īstie iestādīt hirizontu :) Ot es ar iedomājos ka VARĒTU BŪT ŠITĀDAS BILDES:):)
Publicēts: 21.04.08 17:32
 citēt
Nu man ne visai.
Publicēts: 21.04.08 17:49
 citēt
Jā šai sakarā kāds cits man sens paziņa stastija PAR SEVI. Sjim pēdējos 3-4 gadus visas bildes esot likušās PAR DZELTENU par tumšu un bālāmkrāsām , BFS dzeki esot vislaik suniti PAR DZELTENU UN TUMSJU! Viss lidz tam kamer pagajusja gada beigas Konstateta KATARAKTA un pec operacijas kad ienacis sava darbnica uz GALDA pedejas savas kopetas bildes NEDABIGI SPILGTAS un Kontrastainas BILDES sapratis BLIN!!
Publicēts: 21.04.08 20:04
 citēt
Ir jau arii taadi kas izliekas ka redz un fochee..
Publicēts: 25.04.08 00:58
 citēt
super bildes !
Publicēts: 25.04.08 09:37
 citēt
āāāā ku derdzīgs krāsotājs

vaitad kāds redz cauri tai šļurai bildi? tur jau nevar pateikt cik bildes sākumā bijušas kurnu vēl vai gaišas vai tumšas :)))
Publicēts: 25.04.08 09:54 labots
 citēt
Man netīk.
Nu, izskatās apm. tā - nobildēts un tad šopā kārtīgi sataisīt gleznas stilā. Nu nez, gaumes lieta protams :)
Publicēts: 26.04.08 17:54
 citēt
interesanti, bet ta ka nepatiik, gan nevar teikt.
Publicēts: 21.05.08 19:15
 citēt
man portretu sērija ļoti skaista liekas. :)
Publicēts: 21.05.08 22:42
 citēt
foršas bildes!! :face-wink:
Publicēts: 22.05.08 10:11
 citēt
man patīk. varbūt tik nedaudz pārspīlēti tie slāņi.
Publicēts: 23.05.08 18:30
 citēt
Man gan liekas, ka lielisks gelatine silver print paraugs. Un tas, ka vēl filmu pēcāk datōrā apstrādā. Kopumā lieliski.

Un ne tik to vien biņš bildē

www.spencerimaging.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):