Bildes savdabigas BET! Sjitais man atgadina to džeku par kuru te Korsaks ar Auziņu konferencē stastija , 30/40 gados Kundziņsalā un sarkandaugavā bijis Fotogrāfs kurš oficiāli skaitijies AKLS , Onkam bijusi atļauja ka vinš būdams NEREDZĪGAIS var nodarboties ar FOTOGRĀFA ĀRODU , to atļauju viņam izsnieguši Latvijas republikas laikā un vēlāk pagarinājuši gan Vācieši gan Krievi Bildes esot gan grupņiki gan vispādas ģemenes bildes gan portreti TIKAI viena neianse visas nedaudz taka šķības jo būdams neredzīgs vinš nav varējis īstie iestādīt hirizontu Ot es ar iedomājos ka VARĒTU BŪT ŠITĀDAS BILDES
Jā šai sakarā kāds cits man sens paziņa stastija PAR SEVI. Sjim pēdējos 3-4 gadus visas bildes esot likušās PAR DZELTENU par tumšu un bālāmkrāsām , BFS dzeki esot vislaik suniti PAR DZELTENU UN TUMSJU! Viss lidz tam kamer pagajusja gada beigas Konstateta KATARAKTA un pec operacijas kad ienacis sava darbnica uz GALDA pedejas savas kopetas bildes NEDABIGI SPILGTAS un Kontrastainas BILDES sapratis BLIN!!