Es tieši tāpēc jautāju, ka neizprotu pirmo ierakstu... es to sauktu par kolekciju, kur tiek kolekcionēti fotogrāfu darbi, pie kuriem esi bilbināta... esmu redzējis meitenēm tādas kolekcijas, gatavas izstādes pat. Bet portfolio ??? Jautājumam jāskan...iesakiet fotogrāfus, kas no NEKĀ māk iztaisīt skaistu portfolio
portfolio - portfelis , fotogrāfijas kurās vislabāk var parādīt sevi visos iespējamos variantos. Praktiski pašreklāma. Kādā veidā gribi sevi reklamēt , tādas fotogrāfijas ar jāliek.
JRJ:portfolio - portfelis , fotogrāfijas kurās vislabāk var parādīt sevi visos iespējamos variantos. Praktiski pašreklāma. Kādā veidā gribi sevi reklamēt , tādas fotogrāfijas ar jāliek.
n_g:portfolio gadījumā nevienu mākslinieciska puse neinteresē, bet pat traucē. Tīra āda, nekrāsota, nesapucēta, ar minimālo apģērba daudzumu, ko gatava vilkt vai nevilkt utt.
Tā nu ir tīrā patiesība! Pat pašas meitenes, kad viņas nobildē, ir neapmierinātas, ja ir ielikti kaut kādi mākslinieciski knifiņi, specifiskas fiškas. Visam jābūt "sterilam" šādās bildēs. Man personīgi tas kretinē, bet tā nu tas ir...
n_g , tu jauc fotomākslinieka portfolio ar modeles portfolio , par pirmiem šeit neviens nerunā. Bet ja rodās tāda ideja, kā reklamējot "desu" parādīt fotogrāfijas kurās desas imitācija no papīra vai cita materiāla, apstrādāda sepijām un visādiem soft , light filtriem tad patiešām kā teica Haiduks - "Jautājumam jāskan...iesakiet fotogrāfus, kas no NEKĀ māk iztaisīt skaistu portfolio.