Billy lieliskais ieteikums par fotoskolas sakārtošanu principā var būt attiecināms arī uz blog rakstiem un reportāžām.
Paņemam savus bloga rakstus un reportāžas. Pārnesam uz melnraktiem. Veicam labojumus - izvēlamies kategorijas, pilsētas rajonus saglabājam un publicējam!
Bloga raksti bez neviena komentaara klusi un nemanaami beigushi eksisteet...
Un kas tas par sviestu: "Publiskam rakstam jābūt ievadam. Vēlamais garums ir no 64 līdz 250 simboli." Kas vainas manam 56 vaardus garajam ievadam? (nerunaajot jau par to, ka vaardi ir jaaskaita manuaali, jo automaatiskaa skaitiishanas sisteema, pat ja taada paredzeeta, nedarbojas)
Labprāt sakārtotu, diemžēl visas manas reportāžas, bildes un raksti pazuduši, arī es pati pazudusi Ar iepr. fotoblog lietot. vārdu un paroli ieiet neizdevās. ..
veve - neesi pazudusi => jaunajā v3 tagad reizi minūtē vienas sesijas laikā jālogojās iekšā un parasti ar 1x rezi tas neizdodas, vajadzīgi vismaz 5 piegājieni!!! Un tas IR šausmīgi kaitinoši!
Eliks: "Paņemam savus bloga rakstus un reportāžas. Pārnesam uz melnraktiem. Veicam labojumus - izvēlamies kategorijas, pilsētas rajonus saglabājam un publicējam!"
Ko tur daudz labosi - soda sankcijas tak tiek pielietotas:
n_g: parbaudi, vai tiesham nestrada saite, kurai prieksha ir magiskais http:// n_g: reportazham ir divi obligati lauki: vieta (rajons, citur eiropa, citur pasaule) un pilseta (teksta lauks, rakstams ar roku)
aile: ko tu ar to doma teikdams(a): "blogi bez neviena komentar beigushi eksistet" ? aile: 64 lidz 256 ir obligats nosacijums publiskam rakstam, lai nesabojatu dizainu un ieverotu rakstu koncepciju (ievadam ir jabut) aile: kaadu paarluuku tu lieto, ka tev neskaitaas atlikushie simboli?
veve: atziimeeju, ka netiki parmigreta. kaut kas nogajis greizi, sorry, meginasim tevi atdziivinaat
beedarts: logoshanaas problema ir saistita ar nestabilo datubazes darbibu un ir pagaidu risinajums lai blogs vispar stradatu. ar laiku tas tiks noversts.
kurmis: -5AR ir iznjemot, +5AR ir publicejot atpakalj.
Bija man triis raksti (ja pareizi atceros) - viens, kuram nebija neviena komentaara ir pazudis (nu labi - varbuut i es ieksh nez kaadas dzeeruma pakaapes izdzeesu, bet nevaru neko taadu atcereeties). No atlikushajiem diviem, vienu nevar paarpubliceet, jo redziet ievads neesot pietiekami garsh (man vajadzeetu rakstiit jaunu ievadu pusgadsimtu vecam rakstam?) Pie tam rakstu nekaadi neizdodas publiceet, pat tad, ja pieraksta veel kaadas ziimes klaat ("ievadam pašlaik ir 0 zīmes"). Lietoju parasto ugunslapsu.
aile: Eliks man shodien stastija ka ugunslapsai ar simbolu skaitishanu viss kartiba. parbaudi velreiz un iepostee FF versijas numur, ja joprojam nestrada
Versija 2.0.0.14 (Mozilla 5.0) nekaadus simbolus neskaita. Vismaz ne vecajiem rakstiem, slinkums kaut ko jaunu rakstiit. Tikko pamaniiju, ka otram manam rakstam, kursh bez probleemaam tika publiceets, kaa "publisks" ir patiesiibaa tikai 25 vaardu ievads
Pirms jaunās versijas man bija, ja nemaldos 106 reportāžās, tagad skatos, ka ir tikai 93. Es neesmu tagad visam izgājis cauri, lai konstatētu, kuras trūkst, bet vai tā varētu būt, ka kaut kas nav pārņemts no vecās versijas? Paldies, ja nu kas atrodās.
Driikst pajautaat, ko noziimee - "aile: bilde dzeesta ..."? Bilde ir publiceeta kaa melnraksts (veel joprojaam), bet admini, es domaaju, arii melnrakstus var redzet?
Vajadzēs pašam noskaidrot, kuras gan tās varētu būt, bet kaut kā negribas ticēties, ka esmu kādreiz ielicis kādu reportāžu mazāk par 3 bildēm. Jautājums - vai jūs turpinat kaut ko noskaidrot vai varbūt vienkāršāk daram tā, es atrodu reportāžas, kuras trūkst un vēlreiz pievienoju. Jums tāpat pietiek ko darīt ar jauno versiju, lai meklētu manas reportāžas. ok?
Būdams klausīgs bērns, ņēmos labot savas reportāžas, kā vēlēts, bet ņi ku-kū neizdodas. Kā nospiežu pogu ”labot”, tā dators sāk izlikties par beigtu (lietoju ugunslapsu). Varbūt necērtu zivtiņu?
Kad pievienoju iepriekšējo žēlabu, logs aizvērās un man uzbrēca, ka esot kļūdiņa un lika autorizēties. Paklausīju, bet redzu - nekādas kļūdas nav bijis, koments pievienojies.
Linkman, svarigi ir saprast kas tajas reportazhas, kas nenokopejas ir savadaks kaa tajaas, kas nokopejas. butu jau forshi ja tu varetu to uzzinat, atvieglotu mums darbu
Vo murgs pašlaik - nedarbojas neviens no lielajiem virsrakstiem (fotoblogs, fotogalerija...) - rāda, ka viss dzēsts, arī manā profilā viss dzēsts... Cerams, ka pagaidu gļuks...