forum.gif
Profils
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Profils
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.08 12:01
 citēt
Nez, man liekas brīva izvēle... ja cilvēks negrib atklāt savu seju, lai neatklāj...
Publicēts: 24.04.08 12:28
 citēt
"tikai briizhiem diivaini, ka vislielaakajiem visa noliceejiem nav bilzhu "

:DDD njā, tiešām jābrīnās...
Publicēts: 24.04.08 12:46
 citēt
Nu protams, bet internets ir vide kur jebkurš var būt kas vien vēlas :) To nevar aizliegt...
Vai tad interneta drošības bukletiņus neesi šķirstījis? :))
Publicēts: 24.04.08 13:50
 citēt
Kaadam ir iebildumi pret kakjiem?
Mjau?
Publicēts: 24.04.08 13:58
 citēt
Jā, kas jums ir pret kaķiem? :D
Publicēts: 24.04.08 14:04
 citēt
Kas vainas kaķiem, skat, kā bildēt samācījušies :)
Publicēts: 24.04.08 17:19
 citēt
Nu vislabākais jau, ka pēc nikiem fig pateiksi vai attiecīgā persona ir sieviete vai vīrietis :)
Publicēts: 24.04.08 18:46
 citēt
Un vai tad tas ir tik svarīgi - dzimums, gadi?
Publicēts: 24.04.08 20:18
 citēt
Nu katrs lai tak dara, kā grib.
(A mans pašportrets ir absolūti īsts, pēc tā mani pazīst krietni ilgāk, kā vidēja blogera vecums, sīkumam, ka, laikam ejot, esmu palicis smukāks, nepiešķiru nozīmi - kautrīgs kā-nekā)
Publicēts: 24.04.08 23:34 labots
 citēt
Es personig par to nesatraucoss :) Un neredzu kapec butu jastraucas , katrs izpauzjas ka vinam patik. Cits var gudri dirst cits gudri bildet cits dirst un bildet cits ne vienu ne otru:):) Nju bet ja ta pa nopietno ta mozj lautinji par kautko baidas IESPEJAMS:) Man pasjam ir bijusji paris gadijumi ka pec Bloga profilbildes nak klat uz ielas dot pa seju PAR TADAM BILDEM , reiz vienu "Infantilu" pilsoni pat pasitu ar kapostagalvu pa asfaltu ar jautajumu NO KURIENES TU MANI ZINI un atzinas "Bloga profilā tu ar tām maukam" visadi agresivi un infantili bebiliķji medz būt mūsu laikos :):) Galvenais ka lozjnja visjur un SECINAJUMUS izdara SAVUS:):) Sakuma domaju ka esmu piesitis kautkadu tini uz 15-16 un apskadejis draudzinjus beigas izradijas ka dzekam 23 gadi :):)
Publicēts: 24.04.08 23:39
 citēt
no seerijas, daudz gribesi zinat, aatri vecs paliksi, ka tirgus tante zinkariigs, ppp....paprasi IF, p
Publicēts: 25.04.08 10:57
 citēt
Man arī patīk, ka bildē ir autors. Bet nu ja - nav, tā viņa izvēle
Publicēts: 25.04.08 13:34
 citēt
brunjurupucis :D
Publicēts: 25.04.08 15:47
 citēt
Katrs ar profileni paraada savu ieksheejo buutiibu.. :D
Publicēts: 25.04.08 17:26
 citēt
Annir : He he , nju taaa jau viš i:) AR VARDIEM mani izvest nav iespejams:) Tie kas nak KONFLIKTET parasti turpat ari paliek jo kauties nemaku:):) Reiz skolotājs izcils cīņu meistars tāds 180cm skapis uz 120kg un dūrēm kā 3L Burkas macija ka normālam cilvēkam NE PSIHAM vai PATALOĢISKAM KAUSLIM esot tik divas iespejas IZDZIVOT tas ir "Ar kreslu , mietu vai jebko smagu kas pie rokas pa galvu tuvakajam un kajas par pleciem" Tas tika teikts Krievijaa pirms 20 gadiem , bet ja par LV tad te ja ar pirmo reizi kads uzreiz PALIEK uz zemes parejie nem vagu ne atskatidamies OT TAD ari var uzdot jautajumus:):) To es te ta par miermilibu atcerejos.
Publicēts: 25.04.08 17:40
 citēt
Tev taisnība, Annir, ja runā muļķības un slēpjas bezbildes profilā un bezvārda nikā...- tas kļūst derdzīgi! Bet varbūt pieejam tāpat arī nikiem, ja gribam redzēt reālas sejas? Kāpēc niki, nevis īstie vārdi? Tev pašam!!!
Bet par seju foto, jeb portretbildēm profilos- man ir gadījies padomāt par autoru jau redzot viņa profila bildi.... un reizēm ieeju aplūkot kādu fotogrāfa albumu neta fotosaitā, jo man iepaticies profila vizuālisms. Tas ir viens autoru raksturojošs elements.
Publicēts: 25.04.08 18:29
 citēt
ja cilvēkam ir kaut necik intelekta,tad arī paslēpjoties zem nika,un neliekot savu bildi,viņš tomēr nerunās muļķības vai neuzvedīsies kā tāds pubertātes mocīts pusaudzis.
Publicēts: 25.04.08 18:57
 citēt
nelasiiju visu garo chatu, bet man liekas, ka vai nu ir pasha bilde vai arii bildes nav.
Publicēts: 25.04.08 19:11
 citēt
jaa, esmu par droshibu internetaa un par pirmo afroamerikani asv prezidenta kreeslaa! :D erwins rulz
Publicēts: 25.04.08 19:15
 citēt
n_g Tev smuks kakls :)
Publicēts: 27.04.08 20:12
 citēt
nu tu gan bik parspile :)
Publicēts: 27.04.08 21:19
 citēt
Nez ka pec mana ZZ numura vares noteikt manu vardu un adresi :)
Pec majas numura jau problemu protams nav.
Publicēts: 27.04.08 22:58
 citēt
valterux :D:D:D
telekoma baaze ir no 01 gada, un tas kas vinju toreiz nopludinaja, reali atraavaas
Publicēts: 27.04.08 23:47
 citēt
Ak, es kā kautrīga jumprava vēl neesmu gatava atklāt savu seju... Draugiem.lv es gan esmu ar bildi un pat īsto vārdu.
p.s. jāsmejas -deklarētās dzīvesvietas datu bāze :D a ja es dzīvoju ne tur, kur deklarējos?
Publicēts: 28.04.08 11:53
 citēt
Nav bail - publicēju. Ja sametīsies bail no tā, ka nezinu kas mani skatās (jo nav statistikas :D ) tad arī noņemšu.
otrā varianta piepildīšanās procents gan vaŗētu būt visai mazs.
Publicēts: 28.04.08 16:54
 citēt
Daži te dzīvo paši savā dīvainā pasaulītē, kurā personīgi pazīst Neo :)
Variet te neko neatbildēt, bet atsūtīt SMS vai noķert mani pa ceļam uz mājām :D
Publicēts: 28.04.08 18:14
 citēt
katrs dara kaa veelaas, bet personiigi mana attieksme pret cilveekiem, kuri nesleepjas ir pilniigi savadaaka kaa pret tiem, kuri sleepjas
Publicēts: 28.04.08 22:16
 citēt
Ak dievs, nevis fotomīļu tusiņš, bet kaučkāds Secret Service. Manuprāt, parasti slēpjas tie, kam ir kas slēpjams.
Publicēts: 28.04.08 22:25
 citēt
...vai kautrīgie...
Publicēts: 28.04.08 23:11
 citēt
Antiikaa, vai uz ielas Tu arii valkā to "filmiņu-parandžu" us sejas...:)))
Publicēts: 28.04.08 23:31
 citēt
Friidi, loģiski, ka kkas cilvēkiem slēpjams :)
Piem. man trūks divu priekšejo zobu :D
Publicēts: 28.04.08 23:35
 citēt
Lutums:Friidi, loģiski, ka kkas cilvēkiem slēpjams :)
Piem. man trūks divu priekšejo zobu :D

Man trūkst vairāk, bet vai tad tas bildē redzams?...:)
Publicēts: 29.04.08 13:58
 citēt
Nu tas jau tikai noziimee, ka arii Friidim ir kas sleepjams (piem., preciizs iztruukstosho zobu skaits)...
Publicēts: 30.04.08 22:51
 citēt
Man gan pagaidaam nav no kaa sleepties :)
Publicēts: 01.05.08 11:43
 citēt
Pārskaitīju savus zobus. Neteikšu, cik pietrūkst:p
Frīdi, man parandžu nemaz nevajag, tāpat mani neviens uz ielas nepamana :)))
Publicēts: 02.05.08 00:21
 citēt
Es šeit esmu viss MEGAslepeākais biedrs, varu derēt, ka pat neviens nezin kādā krāsā ir manas acis! :D
Publicēts: 02.05.08 00:33
 citēt
Es vispār negribēju sākumā likt nekādu informāciju par sevi... Lai bildes runā par mani... Tagad varbūt arī jā, ja kāda forša bildīte gadīsies... Es tiešām negribu, lai manu bilžu vērtējumā kaut kādu lomu nospēlētu mans izskats, vecums, pieredze vai pieredzes trūkums... Tāpēc arī tā te uzsāku savu blogošanos :)
Publicēts: 02.05.08 00:38
 citēt
balkan beatbox rullee
Publicēts: 02.05.08 02:10
 citēt
zo, zināji, ka rozīnes ož!!!!!! :D
Publicēts: 02.05.08 08:37
 citēt
valterux:Es sevi nerādu vel dažu iemeslu dēļ, jo mani parak daudz cilvēku pazīst personīgi

nabaga populārā persona. kura gan nevar savaldīt savu lielīšanās un viszinības tieksmi. kura turklāt oficiāli atzīstas, ka pārkāpj Personas datu aizsardzības likumu. kur mums te represīvo iestāžu kurators?

:D :D :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas