forum.gif
Vai tā ir pareizi?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai tā ir pareizi?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.08 23:24 labots
 citēt
Iznāk, ka jaunajā versijā var uzreiz pēc reģistrēšanas balsot, sevi nemaz neparādot.
Pie bildes www.fotoblog.lv...

laurar@87.110.55.72 | 15:23 24.04.2008
Balsojums: Dzēst!

www.fotoblog.lv...

Autorsērija
fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0
fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0

Man pilnīgi naf nekas pret balsojumu , kā tādu, bet bija jābūt kādai bildei, lai balsotu.
Publicēts: 24.04.08 23:54
 citēt
bugs, tiks labots
Publicēts: 25.04.08 09:31
 citēt
ģedovščina
Publicēts: 25.04.08 10:21
 citēt
kārtībai, kaut vai sūdīgai, bet jābūt !:D
Publicēts: 25.04.08 12:16 labots
 citēt
:D

Vai tad haiduks pats nebija tas, kurš sludināja, ka "reitinga slimība ir jāizslimo"? :D
Ja es jaucu, tad ļoti atvainojos :)
Publicēts: 25.04.08 12:52
 citēt
peec kaa var noteikt, ka shii slimiiba ir izslimota?
Publicēts: 25.04.08 13:33
 citēt
alksnis:peec kaa var noteikt, ka shii slimiiba ir izslimota?

Šķiet, nevar noteikt, kad ir izslimota, bet noteikti var noteikt kad nav :)
Publicēts: 25.04.08 14:30
 citēt
alksnis:peec kaa var noteikt, ka shii slimiiba ir izslimota?

Pec liktām atzīmēm - "slims" liekot 555 vel uzrāda uz bildes trūkumiem... tādā veidā nošaujot divus zaķus:
1. cer uz tādu pašu atpakaļ vērtejumu 5/5/5
2. cer, kā kads izlasot par tiem uzrādītiem trūkumiem ieliks zemāku par 555 atzīmi. ;)
Publicēts: 25.04.08 14:39
 citēt
cirks !
Publicēts: 25.04.08 17:58 labots
 citēt
briedis::D

Vai tad haiduks pats nebija tas, kurš sludināja, ka "reitinga slimība ir jāizslimo"? :D
Ja es jaucu, tad ļoti atvainojos :)

briedi, neviens blogā naf tik slims ar reitingu slimību, kā BIJI tu !!!, kad pārgāja uz jauno 25 bilžu sistēmu, tu pirmais savus bilžus iztīrīji, un atstāji tikai augstākos reitingus...

un tagad paskaties uz Tvaika ielas pusi un atbildi, kāds sakars manam rakstītajam ar reitingiem, ja nu vienīgi tavā galviņā.
Bilde arī naf mana!!!
Iet runa par disciplīnu, ja var balsot neko neielicis, tad tas ir japaziņo, jo visu laiku bija kārtība, ka jābūt ieliktām bildēm.
Piedod, ja par asu, bet jaunam clvēkam tomēr vajadzēja nedaudz iedziļināties jautājumā, un patrenēt domāšanu.
Publicēts: 25.04.08 20:02
 citēt
Haiduks, neesi vieniigais, kuram laurar sabalsoja "dzeest";-))) es vinjai aizrakstiiju PM ar lielu paldies par veerteejumu ;-)))
Publicēts: 25.04.08 20:05
 citēt
dalaabi jums njemties. pateicu tachu ka tas ir iislaiciigs un parejoshs faktors ka jaunjuuzeri var nobalsot pashi neielikushi bildi ...
Publicēts: 25.04.08 20:05
 citēt
kaut gan - ko jus teiktu, ja sho iespeju atstaatu bildem, kas ieliktas "Apskatei" ? Patik Nepatik var tachu arii ne-meistars pateikt, nav obligati pasham pat jaabildee ;)
Publicēts: 25.04.08 20:12 labots
 citēt
Shadow:kaut gan - ko jus teiktu, ja sho iespeju atstaatu bildem, kas ieliktas "Apskatei" ? Patik Nepatik var tachu arii ne-meistars pateikt, nav obligati pasham pat jaabildee ;)

VISS LABS KO DARA ADMINI, tikai jāpaziņo, lai visi zin. :)
dansiga:Haiduks, neesi vieniigais, kuram laurar sabalsoja "dzeest";-))) es vinjai aizrakstiiju PM ar lielu paldies par veerteejumu ;-)))

Dansiga, piedod, bet man viņa naf sabalsojusi. Pie ļoti cienījama autora (agriss) darba ieraudzīju un inerese lika paskatīt viņas darbus un tur bija tukšs.
Publicēts: 25.04.08 20:21
 citēt
neee - neko nevaig ljaut tiem, kam nav nevienas bildes! ja negrib likt bidles - lai lasa forumu un skatas bidles un miers!

Haiduks, nu ja ..... laikam jau skatiijaas tikai kaut kadas noteiktas bildes;-)
Publicēts: 25.04.08 20:22
 citēt
shadow, patiesiibaa ..... es varbuut ljautu raxtiti komentaarus bez tiesiibaam balsot (ne ar atziimeem, ne ar patiik/nepatiik)
Publicēts: 25.04.08 20:24
 citēt
nu jaa, pagaidam anyway neko nemainiisim, japaskataas kaa shii sistema iedziivosies. man svarigi lai visi saprastu ka nu var droshi kritizet "Kritikai!" sadaljaa ieliktaas bildes, jo atriebibas balsojums nav pieejams + autors tachu pats uzprasaas.
Publicēts: 25.04.08 20:26
 citēt
tu pastaasti =- kaapec atriebiibas balsojums nav iespeejams!? nu aiziet un ieliek 111..... taapat kaa laurar - savu vieniigu 'dzeest" teeree ne jau nu taam vissliktaakajaam bildeem ;-)
Publicēts: 25.04.08 20:30
 citēt
jaa, piekritu, risks balsot ar Dzēst! paliek, bet tas ir ierobežots līdz minimumam (1 balsojums dienā, tikai "Apskatei" bildēm). ja arii ar to bus par maz, skatiisimieis taalaak (idejas ir). katraa zinjaa jabut izcili dumjam lai pats uzrprasitos uz kritiku un pectam apvainotos, kaut gan v semje ne bez uroda un iznjemumi bus vienmer :)
Publicēts: 25.04.08 20:33
 citēt
ahh, varbut neesmu skaidri pateicis: "Kritikai" sadaļā balsojums mainās tikai uz augshu, t.i., ar balsojumu nevar pazeminat bildes reitingu, var tikai nepaaugstinaat.

shii istemalaba tapec, ka agrak cilveki baidijas ielikt vienu 4 topa bildem, jo tas automasiki nozimeja out of the top, tagad to var dariit, piekomentejot kapec, bet bildes reitingu tas neieteikmees. neietekmees tieshi, jo atceramies, shii 4 vietaa vareja but 555 un tas butu palielinajis reitingu. neieguutaa pelnja hehe nu viss jau izpluudu par daudz
Publicēts: 25.04.08 20:37
 citēt
aaaa .. re kaaa ..... ak agraak taa bija? nekad tam neesmu pieversusi uzmaniibu un nezinaaju to ;-((((
Publicēts: 26.04.08 00:58
 citēt
Jā pareizi sapratu, no Shadow teiktā, tagad balsojums zem 555 ir pielidzīnāts "eju garām" bez balsojuma!?
Publicēts: 26.04.08 14:52
 citēt
a man patik brieŽa profilbilde :)
Publicēts: 26.04.08 15:00
 citēt
Alloxa neiebraucu tavaa hipoteezee
Publicēts: 26.04.08 17:15
 citēt
Shadow: "ahh, varbut neesmu skaidri pateicis: "Kritikai" sadaļā balsojums mainās tikai uz augshu, t.i., ar balsojumu nevar pazeminat bildes reitingu, var tikai nepaaugstinaat."
tagad balsojums zem 555 ir pielidzīnāts "eju garām" bez balsojuma = "nevar pazeminat bildes reitingu, var tikai nepaaugstinaat" = balsojums zemāks par 555 nekādi neietekmē uz bildes reitingu?
Publicēts: 26.04.08 17:27
 citēt
...un kaa tu to pardzivosi? :D
Publicēts: 26.04.08 19:56
 citēt
ar vienu vārdu sakot -CIRKS
Publicēts: 26.04.08 20:06
 citēt
Alloxa:Shadow: "ahh, varbut neesmu skaidri pateicis: "Kritikai" sadaļā balsojums mainās tikai uz augshu, t.i., ar balsojumu nevar pazeminat bildes reitingu, var tikai nepaaugstinaat."
tagad balsojums zem 555 ir pielidzīnāts "eju garām" bez balsojuma = "nevar pazeminat bildes reitingu, var tikai nepaaugstinaat" = balsojums zemāks par 555 nekādi neietekmē uz bildes reitingu?

a tev kas reitings vai tas kritikas komentaars svariigs?

ā piemirsu tavā gadījumā nočakarēt kādam to reitingu! :D :D
Publicēts: 26.04.08 22:20
 citēt
Billy, Tu taksh pats dzeees aara savas bildes kuraam maz komeentaaru/balsojuma..

tavs viedoklis viennoziimigi nav subjektivs
Publicēts: 26.04.08 22:26
 citēt
piekritu freimim
Publicēts: 26.04.08 22:44
 citēt
šobrīd jau neiet runa par mani. Es jau neko tur neslēpju! :) Dzēšu kakas. Kapēc eksponēt kakas?
Publicēts: 26.04.08 22:52
 citēt
Billy 5! :D
Publicēts: 26.04.08 23:29
 citēt
Billy, a kurš teica, ka tās ir kakas??? Tu dzēs savus šedervus, jo tikai šedervus tauta sākumā nesaprot. :)
It kā joks, bet padomā.
Publicēts: 26.04.08 23:33
 citēt
nu ja teoretiski tev taisniba, bet ja mes liekam "kakas" galerijaun ja vinjas netiek "tavuprat" pareiizi uztvertas, ka piemeram "dzelomjdratis"" un sieviet par tiltu, tad musm sanak konflikts, respektivi tu tas bildes dzes uzreiz ara..., un ljoti satraucies par to ka nav veertejumu... jo kapec gan savadak dzest ara tas bildes kuras pats essi uzskatijis par labu esam?
Publicēts: 26.04.08 23:44
 citēt
freimis, tu esi uz pareizā ceļa!!! ...
Publicēts: 26.04.08 23:44 labots
 citēt
freimis:nu ja teoretiski tev taisniba, bet ja mes liekam "kakas" galerijaun ja vinjas netiek "tavuprat" pareiizi uztvertas, ka piemeram "dzelomjdratis"" un sieviet par tiltu, tad musm sanak konflikts, respektivi tu tas bildes dzes uzreiz ara..., un ljoti satraucies par to ka nav veertejumu... jo kapec gan savadak dzest ara tas bildes kuras pats essi uzskatijis par labu esam?

visas manas bildes tiek publicetas manā blogā! :)

ir vnk bildes kas cilvēkiem patīk un bildes kas cilvēkiem nepatīk, bet patīk man! Tapēc es te pieturos pie tām kas patīk cilvēkiem, bet tās kuras patīk man es vienmēr varu apskatīts pats un citi manā blogā! :)

Neredzu problēmu tajā par ko te visi cepās! :D Vot varētu te cepties īstenībā par to, kā te iepriekš daži izlasīja 25 perfektas bildes un uz to rēķina arī dzīvoja.

Šeit jau man liekas, ka mēs bildes tikuntā liekam ne priekš sevis! :) Ja liktu tikai priekš sevis tad vienmēr var izdrukāt, turēt albūmā un nerādīt pasaulei! :) Un jā.. Ir arī bildes kuru eksponēšanai laiks vēl nav pienācis!
Publicēts: 27.04.08 00:12 labots
 citēt
Shadow: "ahh, varbut neesmu skaidri pateicis: "Kritikai" sadaļā balsojums mainās tikai uz augshu, t.i., ar balsojumu nevar pazeminat bildes reitingu, var tikai nepaaugstinaat."
(Alloxa: "tagad balsojums zem 555 ir pielidzīnāts "eju garām" bez balsojuma = "nevar pazeminat bildes reitingu, var tikai nepaaugstinaat" = balsojums zemāks par 555 nekādi neietekmē uz bildes reitingu?" - Publicēts: 26.04.08 17:15 )
Izskatās, kā es pareizi sapratu(!)... Tad nesaptotu kāpēc bij vajādzīgs taisīt pārējas pogas ar atzīmēm - atstāt vienu pogu "šedevrs" ar avtokomentu "tu genijs!!!" atverot bildi. Vis geniāls ir vienkāršs - man par geniālu priekšlikumu 555 FLs. ;)
Publicēts: 27.04.08 01:31
 citēt
Vērtēšanas sistēmu neizdomāja admini.. To izdomāja lietotāji. Un tā ir vienkārša (palasi vecos topikus ko lietotāji ir rakstījuši par vērtēšanu un viss taps skaidrs) - ja man bilde patīk, es ielieku 5 5 5, ja nē, tad es labāk vispār nebalsoju.

Ne mēs šo sistēmu radījām. Tā ir dabīga. Tāpēc, lai nečurāt pret vēju, ir jaunā vērtēšana - vai nu patīk, vai nu neko. Jo vērtēšana galu galā ir tāpat SUBJEKTĪVA. Un tagad pats svarīgākais - TOPS neveidojas no dažādiem vērtējumiem. Tops veidojas no tā CIK DAUDZ cilvēki ir novērtējuši bildi.

Ir jāsaprot, ka balsošana ar atzīmēm par bildi un tops ir divas dažādas lietas. Tops atspoguļo bildes, kas patīk vairumam. Cipariņi pie balsošanas norāda autoram kļūdas vai nepilnības. Es jau dzirdu n-gveidīgos komentārus - "ko tad tie 555 pie sūdīgas bildes norāda?". Atbilde ir vienkārša, nav svarīgi tie 555 (vai patīk) balsojumi, ir svarīgi CIK to ir, no KURIEM lietotājiem tie nāk. Kā arī ļoti būtiski ir tas, ka starp daudzajiem 555 parādās arī kāds 533 balsojums. Ievērojiet, ka topa pirmajā lapā bilde, kurai ir kaut viens NE-555 balsojums nemaz nevar tikt!

Šī lieta ir tāda diezgan smalka un lai to saprastu ir bišķiņ jāiedziļinās.
Publicēts: 27.04.08 12:49 labots
 citēt
Eliks: "Ir jāsaprot, ka balsošana ar atzīmēm par bildi un tops ir divas dažādas lietas." - fenomenāls domasgāiens - atzīmes un bildes reitings nav atkarīgas viens no otra lietas. 8)
Eliks: "Šī lieta ir tāda diezgan smalka un lai to saprastu ir bišķiņ jāiedziļinās." - uztaisīju piecus mēginājumus "iedziļināties" - piecas reizes atdūros pret dibenu... dziļumu tā ari neatradu. :/D )))
Publicēts: 27.04.08 14:49
 citēt
Alloxa, taa ir :) Atzīmes un bildes reitings nav atkarīgs viens no otra :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):