bambucha:....beidzot man shis otrdienas vakars ir briivs...uz sezonas nosleegumu ta ka vajadzeetu aizbraukt plz ierezerveejiet sarakstaa - bambucha un Jonatan
Sen gan te neesmu bijis aktiivs, bet ljoti labpraat pievienotos! Varbuut apstiprinaajumu man, vai naakt, vai nee var nosuutiit uz epastu? Jo te diemzheel tagad reti naaku...ierasties vareetu kopaa ar Dambi, vai abudabi
AJ:Sen gan te neesmu bijis aktiivs, bet ljoti labpraat pievienotos! Varbuut apstiprinaajumu man, vai naakt, vai nee var nosuutiit uz epastu? Jo te diemzheel tagad reti naaku...ierasties vareetu kopaa ar Dambi, vai abudabi
ak jaa...epasts laikam ar2r5@inbox.lv
neapvainojies...esi sarakstā!!! bet personīgo pastu ir par daudz prasīts...
AJ:Sen gan te neesmu bijis aktiivs, bet ljoti labpraat pievienotos! Varbuut apstiprinaajumu man, vai naakt, vai nee var nosuutiit uz epastu? Jo te diemzheel tagad reti naaku...ierasties vareetu kopaa ar Dambi, vai abudabi
ak jaa...epasts laikam ar2r5@inbox.lv
O paldies...es vnk nezinaaju cik aatri atbildeesi, tapeec pierakstiiju to meilu! Tiekamies pirtinjaa
Haiduks:
O paldies...es vnk nezinaaju cik aatri atbildeesi, tapeec pierakstiiju to meilu! Tiekamies pirtinjaa
Tas ātrums ir atkarīgs no tā, cik tuvu esu datoram, un cik precīzi ir pateikts- būs, vai tikai taisās būt!!! VISI, KURI IR GRIBĒJUŠI IR BIJUŠI UN IR PIEŅEMTI, + LAIPNI UZŅEMTI.
Nu jaa..... MAn arii plaani pamainiijushies un arii nebuushu. Shoriit attapos, ka krustdeelam tak shodien dzim diena. NEz, ja nu buushu tad uz kaadiem 21 tikai, bet nu arii zem lielas jautaajuma ziimes.
Tā stulbi jau sanāk, ka pēdējā brīdī tāds bariņš sāk atteikt savu dalību, bet man arī diemžēl viņam jāpievinojas. Netieku es šovakar. Šoreiz (diemžēl) es esmu no saraksta svītrojams (neredzēšu, vai tā tur Anda ir zekzī vai nē)...