sl, es kad izgāju no pirts..skatos, sms atnācis, ka "es varot pateikt Sandrai, jo viņa zvanīja no šā numura, ka viņa var var nākt ārā. paldies" kaut kā tā no sākuma pilnīgi neiebraucu čo za fig arkly pateica, ka tā tak SL un viss skaidrs ;D
alvils:Tad jau Tev, dzziidzzii, arī nespīd dabūt, jo šai pašā forumā tak jau tika noskaidrots, ka Tu neesi svētā, jo kaut kas Tev tur nav gana liels...
...nerunā aplami, ...izlasi vēlreiz
vēlreiz: - ...kas zin, kas zin... ...par lielajām acīm vēl naf svētā
Man viss spīd būt par svēto nenozīmē tikai izpriecas,bet arī pienākumus... tā kā šis solis ir jāpārdomā!Un ja es labi gribēšu,tikšu par ko un kur gribēšu!Mežāži ir ĻOTI mērķtiecīgi,spītīgi,apņēmīgi,ambiciozi un skaisti
dzziidzzii:Man viss spīd būt par svēto nenozīmē tikai izpriecas,bet arī pienākumus... tā kā šis solis ir jāpārdomā!Un ja es labi gribēšu,tikšu par ko un kur gribēšu!Mežāži ir ĻOTI mērķtiecīgi,spītīgi,apņēmīgi,ambiciozi un skaisti
nu jaa par taviem naftas plaaniem es jau dzirdeeju
dzziidzzii:Man viss spīd būt par svēto nenozīmē tikai izpriecas,bet arī pienākumus... tā kā šis solis ir jāpārdomā!Un ja es labi gribēšu,tikšu par ko un kur gribēšu!Mežāži ir ĻOTI mērķtiecīgi,spītīgi,apņēmīgi,ambiciozi un skaisti
nu jaa par taviem naftas plaaniem es jau dzirdeeju