luchik, ar googli es saaku ..... un A3+ papiiru taa arii neatradu shodien .... soliija tikai uz pirmdienu! Pat A3 nemaz tik viegli nav nopeerkams!(( (a Tev ka tikai uzbraukt;-ppppp)
dansiga:Kur Riigaa uz sitienu var nopirkt fotopapiiru A3+ formaatu?
A3+ ir vēl daudz kas klāt jāraksta...mans canon necieš HP papīrus. tad vēl vai glance, vai superglance, matēts Tāpēc, ja ko gribi, tad prasi precīzi, un varbūt pat pievestu klāt
Canon papiiram ir savdabiga problema man kolegjis mokas , uz vinja drukajot Melnais nesanakot melns bet TUMSJI TUMSJI ZILS Drukajot uz cita paira AR TO PASJU KARTRIDZJU MELNS
luni luni... un to saki tu... njifiga!!! katrs razotajs savas tintes piedzen papiiram, savam papiiram, un ja hpeškā, vai epsonā baziis canon papiiru, buus ziepes, bet....tapec jau pastāv profili, sataisi pec tintēm , papīra, i aizmirsti problēmas.... nu ok....labi, atzišjos, ap 200 bildeem izdzenāju, kamer rezultats ok, bet profila tu vari izmainit katru krasu, tās intensitaati, un blīvumu, nepietiek???? vajag papīrus rakstīt uz privāto, ja pašiem nav pieeja vairumniekiem, p
lunis, gribi teikt, ka tavam printerim ir acis, un intelekts???? shim vienalga kādu papīru liek iekša, un rezultāts vienāds? ok, salasu pa mājam kādas 5as zortes papīru, un iet ciemos parliecināties)))