Eltons un domubiedru GRUPA ir izteikusi ļoti pievilcīgu ideju.. Maijā uz kādām dažam dienām aizšaut līdz AMSTERDAMAI. Nīderlande . Caur Poliju, Vāciju, pieturas par ceļam FOTO FOTO FOTO .. Ar auto (busiņu) mazā jaukā bariņā ,galvenās intereses: foto, tuss, cilvēki, tūrisms puķītes, kanāli, dzirnavas , aitas, siers, UTT. ;D ;D
Laika nav daudz, bet vēl ir, tāpēc – visus, kurus tas interesē REĀLI lūgums piesacīties, lai varam formēt KAUJAS vienības Ptfu, FOTO vienību..
Tātad AMSTERDAMA maijā.. Laižam?
Ps. Tikko tur biju – nu dikti mīlīga pilsēta – kas tik tur viss nav, ai ai ai – jābrauc...
Pagaidām viss ir apspriežams - ilgums, izmaksas (nakšņošanas un pārtikas uzņemšanas veids ) Sakiet savas idejas.. Laiks maija beigas .. teiksim - 26-31? Vai arī 19-25 ..?
Slogs ir plānots minimāli iespējams, bet mazāk kā dzīvošanai pa dienu LV nesanāks
Izklausās ļoti labi. Bet man laikam nesanāks... Varētu kaut kad augustā vai jūlija beigās... Mož tad var taisīt braucienu Nr.2 (ne obligāti uz Amsterdamu)?!
Galvenā un dārgākā pozīcija ir degviela, Tad nakšņošana (ja tās nav teltis vai kaut kā tā..) pārtika, starp citu, patiešām ir iegūstama par stipri saprātīgām cenām, it sevišķi ja uztankojas pa ceļam Suwalkos Būs OK!
Nu kaapec atkal neriktiigos laikos?!!?!?!? es ne varu pavilkt ij amsterdamu ij tunisiju gandriiz vienlaiciigi ;-((( - gan laika zinjaa, gan finansilaai ....... ekkkkk........
Labss pasakumss ,pasam nesanaks nakamie tris menesji projekts uz projekta. Ka dzivoju pa Belgiju izbraukaju Niderlandi krustu skersu labakais ka tiesji Niderlande man visvairak isstades bijusjas kopa kadas 7 laikam
horvātija jūlija beigās... tas ir te diskutējams temats (tad varbūt var lūgt kaut ko precīzāk?!) vai arī tik tā privātais čatiņš iespraucies publiskajā forumā?
alvil, nu mums ar asteszvaigni ziemaa radaas doma aizdoties uz horvaatiju piemeeram ar businju - uz sho briidi esam 3 cilveki - es , astezvaigzne, cirsliitis. Ja ir interse, buus jaataisa speciaals topiks shim jautaajumam
A uz vietas -> Amsterdam drīkst pievienoties? Man tas tikai 1h40min brauciens no mājām salīdzinoši ar jūsu 22h D Benža tagad vācijā 1,45eur/l un Holandē 1,50 !!! Un lētie Amsterdamas hosteļi pilni ar blaktīm ( A kempings gandrīz paša centrā - netālu no SHELL mītnes
Brauciena ilgums varētu 9 dienas uz visu.. Sacīsim tā - izbraucam 17. maijā un atgriežamies 25 tajā. Tas būtu apmēram 2.5 dienas turp (ar pieturām) un divi ar pusi dienas atpakaļ .. uz vietas tur būtu 4 dienas.. Tā apmēram varētu .. ko sakāt?