tops mainīsies, tas ir skaidrs... ar laiku vecās versijas visu laiku labākās aizies prom, bet jaunās versijas konkurencē izkristalizēsies jaunās visu laiku labākās... nav patiesībā starpības vai vērtē ar tomātiem vai gurķiem... ja visiem ir vienādi nosacījumi, tad rezultāts tāds pats... vienkārši vecai versijai un jaunai versijai vērtēšanas cipariņi atšķirsies un attiecīgi vecās versijas topa bildes nespēs konkurēt ar jaunām... bet tas nekas
Labi, nemocīšu Jūs...savādāk atkal velns zin ko izdomāsiet. Šīs bildes parāda, ka jaunā vērtēšanas sistēma ātri sagraus vecos "laurus", un viss ātri izmainīsies. Tiks aktīvajiem un labajiem!!! Un tas ir labi!!! Un uzrakstīju tāpēc, lai tie kas izlasa, padomātu, redzētu potenciālās iespējas un kļūtu VĒL aktīvāki. sasar, nekrenķējies, es tagad likšu reti bildes
praivis:Nu Tev vīrietim gados, vajadzētu būt jau pašpietiekamam. Kam Tev tie reitingi? Dīvaini cilvēki te izklaidējas
Haiduks:Labi, nemocīšu Jūs...savādāk atkal velns zin ko izdomāsiet. Šīs bildes parāda, ka jaunā vērtēšanas sistēma ātri sagraus vecos "laurus", un viss ātri izmainīsies. Tiks aktīvajiem un labajiem!!! Un tas ir labi!!! Un uzrakstīju tāpēc, lai tie kas izlasa, padomātu, redzētu potenciālās iespējas un kļūtu VĒL aktīvāki. sasar, nekrenķējies, es tagad likšu reti bildes
parasti pēc šāda teksta iesaku labprātīgi doties uz Tvaika ielu...nemāki lasīt, nemāki domāt , bet māki d.... Nebiju domājis, ka arī tev trūkst rievu smadzenēs. Piedod ja par asu, bet pelnōjis esi.
Kā man patīk lasīt tādas intelektuālas diskusijas... patiesa māxla, dvēseles dziļumi, intelektuāla argumentācija.... pēdējā laikā, kā atveru blogu, tā kūstu no laimes. P.S. Tvaika ielā man blats, ierīkoju priekš sevis, bet ja pateikšu, ka draugs, uzņemšana garantēta. Varbūt, kādiem noder.
REZ Par sevi viennozīmīgi... es neiesāku, bet sev virsū šķaudīt neļauju. Arī te pilnīgi nesaprotu R.P. uzbraucienu, jo ar mani personīgi pārdomām naf sakara. Bet daudzus interesē, kāpēc ir tā, un tāpēc nolēmu uzrakstīt.