skatiijos fotOgariju un taa ienaaca praataa paskaitiit cik ir spoguljkameru, cik ziepiishu cik analogo, rezultaats nedaudz paarsteidza, taatad no 30 bildeem: 25 spogulji 4 ziepiishi 1 analogais bet no taam bildeem patiik vareeju uzspiest ne vairaak kaa 3 reizes
Es nezinu ko Tu gribēji ar to teikt, bet dzīves līmenis akūt nepieaug, es teiktu otrādāk - visi ir neapmierināti ar nestabilitāti. Vnk algas nedaudz auga, ka tagad katrs celtnieks var nopirkt mark3 un t.t.
spoguljkamera veel nenoziime labas bildes;-) Savaa laikaa arii analogaas krutaas importa spoglenes iepirka nejau tie lielaakie maaxlinieki, bet tie kam bija nauda;-p;-) Bet maaxlu var uztaisiit arii ar ziepiiti, ja apzinaas taa iespeejas un nemeegjina no taa izspiest vairaak kaa jams var .....
miller31:skatiijos fotOgariju un taa ienaaca praataa paskaitiit cik ir spoguljkameru, cik ziepiishu cik analogo, rezultaats nedaudz paarsteidza, taatad no 30 bildeem: 25 spogulji 4 ziepiishi 1 analogais bet no taam bildeem patiik vareeju uzspiest ne vairaak kaa 3 reizes
Kārtējā skaudīgi gaudulīgā pilnīgi bezsakara dir...ana
Spogulenes ne vienmēr pērk lai pazīmētos. Piemēram, kaut vai lietošanas ērtuma pēc. Lai kāds SLR lietotājs tagad pamēģina palietot ziepi - būs jautri! Un grūti! Es pamēģināju nedaudz - miglas bilde! Nekā nesaprotu kas un kā! Viss TIK sarežģīts!