forum.gif
E-410+Wideangle
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / E-410+Wideangle
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.04.08 23:30
 citēt
Sveiki!

Man jautājums tāds.... Vai ir kāds platleņķa objektīvs,kas savienojams ar Olympus E-410, kurš iekļaujas nu teiksim 300 Ls? Vienalga kāda firma, bet vai der? Jo pameklēju un atradu tikai ZUIKO DIGITAL 11-22mm 1:2.8-3.5 , bet tas maksā vairāk nekā 500Ls!
Publicēts: 28.04.08 23:34
 citēt
Tas laikam ir viens no būtiskajiem Oly sistēmas mīnusiem, ka problemātiski dabūt nedārgu optiku, sevišķi no "trešā" ražotāja. Nav, kā Nikoniem/Canoniem- pilns dažādu mēreni dārgu un pieklājīgu Sigmu un Tamronu
Publicēts: 28.04.08 23:44
 citēt
hmm, uz oly matricas tas 11 bus 22mm, kas nemaz tik plats vairs nav.
Publicēts: 28.04.08 23:44
 citēt
aaa a! Bet es jau pirku to kā pirmo kameru un nebija vēl prātā, ka kaut kas tāds vispār vajdzīgs...
Publicēts: 28.04.08 23:45
 citēt
versatile:hmm, uz oly matricas tas 11 bus 22mm, kas nemaz tik plats vairs nav.

mhhhh.... tad sanāk, ka uz šīs kameras nespīd ja?
Publicēts: 28.04.08 23:49
 citēt
blukjis:
versatile:hmm, uz oly matricas tas 11 bus 22mm, kas nemaz tik plats vairs nav.

mhhhh.... tad sanāk, ka uz šīs kameras nespīd ja?

Kāpēc nespīd?:
www.bizrate.com...

Bet "lētais" Olympus- tikai 1,5 kilobakši...:)
Publicēts: 28.04.08 23:51
 citēt
ir sigma 10-20, bet no riktiig plataa gala nekas 500ls neiekljaujas :(. gaidam oly 8-16mm budzeta stiklu (jau gadu gaidam, bet no roadmapa nav iznjeemushi, tad mosh kaadreiz buus :D).
Publicēts: 28.04.08 23:51
 citēt
njaa... Par tādu naudu man sanāk i jauna kamera, i platleņķis (cits)! :D
Aj nu tad man nespīd, jo vairāk par 300 negibas izdot!
Publicēts: 29.04.08 00:16
 citēt
ŠĀUSMAS! It kā canon, Nikon... nebūtu dārgu stiklu! :D Protams, var jau paņemt kādu lētuci un teikt - lūk! LĒTI! Bet kvalitāte?!!! :)
Publicēts: 29.04.08 00:57
 citēt
Bizarre, runa jau tieši par to, ka Canoniem/Nikoniem IR nopērkami arī lētāki stikli, bet Oly- nav!
Aizstāvi vien savu Oly, bet nezaudē saprātu...:)))
Publicēts: 29.04.08 06:46
 citēt
Es ta nezaudēju ka daži labi citi! :)
Es tik minēju, ja grib labu stiklu, tad attiecīgi arī jāmaksā. Tas par 7-14. Bet Tu jau laikam nesaprati... :)
P.S. Lēts stikls taču vēl nav labs stikls, vai ne? :) Pie tam, tādus pirkumus neizdara katru dienu. :)
Publicēts: 29.04.08 07:32
 citēt
Bizarre:Es ta nezaudēju ka daži labi citi! :)
Es tik minēju, ja grib labu stiklu, tad attiecīgi arī jāmaksā. Tas par 7-14. Bet Tu jau laikam nesaprati... :)
P.S. Lēts stikls taču vēl nav labs stikls, vai ne? :) Pie tam, tādus pirkumus neizdara katru dienu. :)

Bizarre, nekā personīga! Principā neatzīstu "brendu karus" bet man pret Oly 4/3 sistēmu ir tikai 2 būtiski iebildumi- nopietnai tehnikai (spoguļkamerai) nenopietni mazais sensors un ierobežotais piederumu (optiku ieskaitot) klāsts. Šis topiks to tikai apstiprina un tas arī viss!
Canonam Tu vari izvēlēties- par mazu naudiņu uzreiz nopirkt bik sliktāku stiklu un bildēt, jebšu nebildēt un krāt naudu labai optikai. Olympusam var tikai lēti nopirkt kitu, viss pārējais ir vai nu retums, vai dārgums.
Publicēts: 29.04.08 08:16
 citēt
Sigma 10-20 maksaa tieshi 300Ls! cita lieta, ka Canikonam tie 10mm buus plataaki kaa uz Olympusa.
Publicēts: 29.04.08 10:15
 citēt
Es arī neatzīstu brendu karus! :)
Tikai neaizmirsti, ka katram savs! T.i., vienam arī tie 300 LVL būs baigā nauda, bet citam i 3000 pie vienas vietas!
Bet tā kā Tu,Friidis, minēji 7-14 cenu, tad varbūt arī piemēram minēsi tādas pašas klases Canon stikliņa cenu?! :)
Publicēts: 29.04.08 12:12
 citēt
Bizarre:Es arī neatzīstu brendu karus! :)
Tikai neaizmirsti, ka katram savs! T.i., vienam arī tie 300 LVL būs baigā nauda, bet citam i 3000 pie vienas vietas!
Bet tā kā Tu,Friidis, minēji 7-14 cenu, tad varbūt arī piemēram minēsi tādas pašas klases Canon stikliņa cenu?! :)

Bizarre, 7-14 es piemineeju tikai kaa humorīgu atbildi uz "nespīd".
Par naudas lietām- piekrītu. Bet ir arī teicieni- neesam tik bagāti, lai pirktu lētas lietas. Es tādā nozīmē- ja fotobūšana ies pie sirds un gribēsies ko vairāk, var tiešām gadīties, ka to Oly 410 būs jāuzdāvina opim, jo nopietniem fotodarbiem (kaut vai reportāžai švakās gaismās utt) šie aparāti diemžēl nav īsti piemēroti. Un tad skopais maksās otro reizi, pērkot bik nopietnāku tehniku (Nikon-Canon).
P.S. Par platleņķa cenām- savu Sigmu 12-24 (Canonam) pirku "no rokas" pa 350 Ls un esmu apmierināts.
Publicēts: 29.04.08 12:19
 citēt
Es ne par Sigmu runāju....
P.S. Prasības ir dažādas. Ir cilvēki, kurus Oly pilnīgi apmierina. Te es ne par sevi :)
P.P.S. Izskatās, ka man vieta iekš Audi Avant nespīd braucienam uz V-pili... ;(
Publicēts: 29.04.08 12:57
 citēt
Bizarre, ir arii cilveeki, kurus pilniigi apmierina Nokia mobilais fotoaparaats. (to es ne par sevi- savu Nokia 2 mPix reaali veel nesmu lietojis)..:)
A prichom te Avant?
Publicēts: 29.04.08 18:21
 citēt
Nu kā! :) Bija iepriekš riuna par braucienu uz Pelles rīkoto pirtiņu. Tu jau necanonistus savā auto neņemsi... 8)
P.S. BIEZAIS! Manai Nokia kameras nav :(
Publicēts: 29.04.08 18:37
 citēt
Bizarre, es sapratu, par ko runa, tik nesapratu, kāds sakars foruma pļāpāšanai ar reālu braucienu..:)
Publicēts: 29.04.08 18:58
 citēt
Nu maz kas! :) Brendu kari virtuāli un realitātē, t.i., Avantā! :)
Publicēts: 29.04.08 19:13
 citēt
Pasažieri var karot cik uziet, ka tik netraucē šoferim stūrēt un nedemolē autiņu ar statīvu atlūzām un Olympus objektīvu lauskām...:)))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):